LEGRIA HF R87

Canon LEGRIA HF R87

Videokamerë kompakte, me lidhje të avancuara dhe shumë praktike me gamë të lartë zmadhimi dhe bateri të fuqishme për filmime fantastike HD të familjes

Galeria

Thjesht më e mirë për filmim fleksibël dhe rezultate të shkëlqyera

Kapni dhe ndani me lehtësi filmime fantastike me tingull të shkëlqyer duke përdorur këtë videokamerë me bateri të fuqishme. Mjaft praktike, ka një zmadhim të avancuar 57x me zmadhim dixhital ekstra, një adaptor për kënd të gjerë dhe stabilizues inteligjent të imazhit.

Shikoni specifikimet e plota

LEGRIA HF R87

Shikoni të gjitha veçoritë

Specifikimet

icon

Full HD 1080p

icon

Zmadhimi i Përparuar

icon

IS inteligjent optik

icon

Regjistrimi i Lëvizjeve të Shpejta dhe të Ngadalta

icon

Framing Assist Seek

icon

WiFi i integruar për kontrollin me lehtësi në largësi

icon

Thjeshtojeni ndarjen e materialeve

Shikoni specifikimet e plota

LEGRIA HF R806
LEGRIA HF R87

Ç'farë ka në kuti

Canon LEGRIA HF R87

Adaptori elektrik kompakt CA-110E

Paketa e baterisë BP-727

Kabllo USB

Kablloja mini-HDMI

Aksesori i gjerë WA-H43

Produktet përkatëse