LEGRIA HF R88

Canon LEGRIA HF R88

Regjistroni dhie ndani rehat kujtimet e çmuara të familjes në HD duke përdorur këtë videokamerë të fuqishme 57x me kënd të gjerë.

Galeria

Thjesht kapni momente të çmuara të familjes në cilësi mahnitëse

Kapni dhe ndani rehat momentet e çmuara të familjes duke përdorur këtë videokamerë kompakte, me lidhje të avancuara dhe me një zmadhim të avancuar 57x, adaptor me kënd të gjerë dhe bateri të fuqishme. Teknologjitë e fuqishme sigurojnë automatikisht rezultate të shkëlqyera.

Shikoni specifikimet e plota

LEGRIA HF R88

Shikoni të gjitha veçoritë

Specifikimet

icon

Full HD 1080p

icon

Zmadhimi i Përparuar

icon

IS inteligjent optik

icon

Regjistrimi i Lëvizjeve të Shpejta dhe të Ngadalta

icon

Framing Assist Seek

icon

WiFi i integruar për kontrollin me lehtësi në largësi

icon

Thjeshtojeni ndarjen e materialeve

Shikoni specifikimet e plota

LEGRIA HF R88
LEGRIA HF R88

Ç'farë ka në kuti

Canon LEGRIA HF R88

Adaptori elektrik kompakt CA-110E

Paketa e baterisë BP-727

Kabllo USB

Kablloja mini-HDMI

Aksesori i gjerë WA-H43

Produktet përkatëse