LEGRIA HF R806

Canon LEGRIA HF R806

Videokamerë e thjeshtë, e lirë, me zmadhim të madh për të kapur kujtimet e familjes suaj në filmime me cilësi të shkëlqyer që duken dhe tingëllojnë më së miri.

Blini tani

Galeria

Filmime familjare argëtuese me lehtësinë e zmadhimit të avancuar me 57x

Argëtuese dhe e lehtë në përdorim, kjo videokamerë kompakte ka një zmadhim të avancuar 57x, kontroll të thjeshtë të ekranit me prekje dhe teknologji të fuqishme që sigurojnë automatikisht që filmimet e familjes tuaj të duke dhe tingëllojnë fantastike. Regjistroni rehat dhe për kohë më të gjatë me baterinë e fuqishme.

Shikoni specifikimet e plota

LEGRIA HF R806

Shikoni të gjitha veçoritë

Specifikimet

icon

Full HD 1080p

icon

Zmadhimi i Përparuar

icon

IS inteligjent optik

icon

Regjistrimi i Lëvizjeve të Shpejta dhe të Ngadalta

icon

Framing Assist Seek

icon

Modaliteti i Foshnjës

Shikoni specifikimet e plota

LEGRIA HF R806
LEGRIA HF R806

Ç'farë ka në kuti

Canon LEGRIA HF R806

Adaptori elektrik kompakt CA-110E

Paketa e baterisë BP-727

Kabllo USB

Kablloja mini-HDMI

Produktet përkatëse