GettyImage

Canon LEGRIA HF R86

Regjistroni dhe ndani pa u munduar kujtimet tuaja duke përdorur këtë kamerë me lidhje të avancuara me zmadhim të avancuar 57x dhe bateri të fuqishme.

Blini tani

Galeria

Krijoni dhe ndani me lehtësi filmime të bukura të familjes

Regjistrimi dhe ndarja e filmave të familjes që duken dhe tingëllojnë shkëlqyer është e thjeshtë duke përdorur këtë videokamerë me zmadhim të avancuar 57x. Kënaquni me baterinë e fuqishme, Wi-Fi dhe NFC plus teknologjitë e fuqishme që sigurojnë automatikisht rezultate mahnitëse.

Shikoni specifikimet e plota

D196WB PLUS

Shikoni të gjitha veçoritë

Specifikimet

icon

Full HD 1080p

icon

Zmadhimi i Përparuar

icon

IS inteligjent optik

icon

Regjistrimi i Lëvizjeve të Shpejta dhe të Ngadalta

icon

Framing Assist Seek

icon

Modaliteti i Foshnjës

icon

WiFi i integruar për kontrollin me lehtësi në largësi

icon

Thjeshtojeni ndarjen e materialeve

Shikoni specifikimet e plota

LEGRIA HF R806
HF_R86_WB_WITB

Ç'farë ka në kuti

Canon LEGRIA HF R86

Adaptori elektrik kompakt CA-110E

Paketa e baterisë BP-727

Kabllo USB

Kablloja mini-HDMI

Produktet përkatëse