Canon LEGRIA HF R86
Specifikimet

Tiparet kryesorë

icon

Full HD 1080p

icon

Zmadhimi i Përparuar

icon

IS inteligjent optik

icon

Regjistrimi i Lëvizjeve të Shpejta dhe të Ngadalta

icon

Framing Assist Seek

icon

Modaliteti i Foshnjës

icon

WiFi i integruar për kontrollin me lehtësi në largësi

icon

Thjeshtojeni ndarjen e materialeve

Shikoni të gjitha

Specifikimet në detaje

Sistemi i videos

Formatet e regjistrimit

AVCHD/MP4
Regjistrimi në të njëjtën kohë është i mundur

Media e regjistrimit

Memoria flash e integruar 16GB
SDXC / SDHC
Regjistrimi me vonesë

Koha maksimale e regjistrimit

Totali i ndryshueshëm, në varësi të madhësisë së kartës së memories1
Memoria e brendshme: Metoda AVCHD, 6 orë 05 min2
Metoda MP4: 8 orë 40 min
Kartë 64GB SDXC (jo e përfshirë): Metoda AVCHD, 24 orë 30 min3
Modaliteti MP4, 34 orë 45 minuta

Sensor

Tipi

Sensori CMOS Full HD i tipit 1/4.85

Piksel Gjithsej

3,28 megapiksel

Piksel Efektivë: Film

2.07 megapiksel45

Piksel Efektivë: Fotografi

2,07 megapiksel (16:9)

Filtër

Filtër model Bayer

Lentja

Zmadhimi i Përparuar

57x

Zmadhimi Optik

32 herë

Zmadhim digital

1140x

Gjatësia Vatrore

2,8mm - 89,6mm

Gjatësi Vatrore e Barasvlefshme me 35 mm

32,5 mm - 1853 mm / (38,5 mm-1232 mm: Zmadhimi i përparuar joaktiv)

Apertura maksimale

f1.8 - f4.5

Distanca minimale e fokusimit

10 mm

Stabilizator imazhi

Stabilizuesi optik i imazhit: Stabilizimi inteligjent i imazhit me modalitetin e përparuar dinamik

Lidhja e gjerë i përfshirë

Jo

Kapak drite

E integruar

Përpunues imazhi

Përpunues imazhi

DIGIC DV 4

Teknologjia e Zbulimit të Fytyrës

Po

Ekrani

Madhësia e ekranit

LCD me ekran me prekje 7,5cm (3,0"), shikimi 100%

Kënd i Ndryshueshëm

Po

Piksel

230 000 pika

Ekran me prekje

Po - paneli me prekje i llojit kapacitiv

Fokus Prekjeje

Po

Rregullim me dorë

Shkëlqimi, ndriçimi i pasëm

Funksioni Wi-Fi

Wi-Fi

Po

NFC

Po

Komandim & Shfaqje në Distancë

PO (monitoro në/jashtë shtëpisë)6, mbështet aksesorin opsional Pan Table CT-V1

Shërbim Interneti

PO

Modaliteti i Foshnjës

Modaliteti i Foshnjës

PO - regjistroni deri në 3 fëmijë

Hapësira ruajtëse e jashtme HDD

Ruajtje e drejtpërdrejtë në HDD të jashtëm

Po

Ndriçimi minimal

Luks. Minimal

4 luks

Modaliteti natën

Dritë e Paktë (0,4 luks)

Rregullimi i Kufirit të Kontrollit të Marrjes Automatike

Jo

Fokusi

Automatik/Me Dorë

Po/Po

Kontroll

Auto:
• Face Detection AF
• V AF
Manual:
• Ekran LCD me prekje
• Touch focus

Ndihmësi i Fokusimit me Dorë

Po (zmadhim)

Karakteristika krijuese

Regjistrimi me lëvizje të ngadaltë

me shpejtësi 1/2

Regjistrimi me lëvizje të shpejtë

2x, 4x, 10x, 20x, 60x, 120x, 300x, 600x, 1200x

Konvertimi me lëvizje të shpejtë

Po

Video e Çastit

Po

Dekorime me Prekje

Po

Filtra me Pamje të Kinemasë

Po

Modaliteti AE

I Zgjuar Automatik

Po (38 skena)

Programi AE

Auto
Metoda M:
P, Scn, (Portret, Sporte, Borë, Plazh, Perëndim dielli, Natë, Dritë e dobët, Dritë spoti, Fishekzjarre)

Metoda Kinema:
P
Modaliteti i Foshnjës

Kompensimi i Dritës së Pasme

Kompensimi i Dritës së Pasme

Po (automatik ose kontrolli i përdoruesit)

Balancimi i të bardhës

Tipi

TTL

Auto

Po

Vendos/Paravendos

Drita natyrale, tungsten

Shpejtësia e shkrehësit

Maksimum

1/2000 sek

E ngadaltë

1/2 sek (metodë ndriçimi të dobët)

Efekti Digital

Zbehja

Zbehje Automatike, Shuarje

Kontrolli i personalizuar

Kontrolli i personalizuar

Po (veprimet e panelit me prekje)

Imazh i Palëvizshëm

Kap Madhësinë e Imazhit

1920x1080 (jo në modalitetin e kinemasë)

Regjistrimi i njëkohshëm i fotografisë

Po

Butoni i Fotografisë

LCD me ekran me prekje

Kohëmatësi Automatik

Kohëmatësi Automatik

10 sek

Modaliteti i regjistrimit

Formati i regjistrimit

MP4 dhe AVCHD

Modaliteti i regjistrimit

Katër metoda regjistrimi të cilësisë AVCHD78
50P: 1920 x 1080, 28Mbps;
MXP 50i/PF25: 1920x1080, 24Mbps;
FXP 50i/PF25: 1920x1080, 17Mbps;
LP 50i/PF25: 1440x1080, 5Mbps
Katër metoda regjistrimi të cilësisë MP4910
50p: 1920 x 1080, 35Mbps;²
25p: 1920 x 1080, 24Mbps;²
25p: 1920 x 1080, 17Mbps;²
25p: 1280 x 720, 4Mbps;²

Modaliteti i Rregjistrimit Progresiv

50p, 25p

Regjistrimi i Lëvizjeve të Shpejta dhe të Ngadalta

Po, me shpejtësi fleksibël gjatë regjistrimit

Highlight Priority Mode

Po, me korrigjim të ndriçimit pas

Video e Çastit

Po

Para REC

Po

Kërkim

Data

Po

Karta e Kujtesës

Kartë Digitale e Sigurtë

SD / SDHC / SDXC

Regjistrim Filmi

Po

Transferim i Brendshëm i të Dhënave

Po, filma dhe fotografi (memoria e brendshme në kartë)

Audio

Sistem

Dolby Digital 2 kanale
AC3 2 kanale

Zgjedhje e Audios së Pamjes

Po

Mikrofoni i Zmadhimit

Jo

Rregj. Me Dorë Kontrolli i Nivelit

Po

Fundor

Kufje

Po

Mikrofoni

Jo

USB

PO (Mini-B, Hi-Speed USB - Vetëm Dalje)

AV

Po (vetëm dalje)

Element

Jo

HDMI

PO (Minibashkuesi HDMI™: vetëm dalje)

Karikues i Integruar

Po

Montim Tripodi

Po

Veçoritë inteligjente

Ndihma e kuadrimit

Po, manual dhe automatik

Fillim i shpejtë

Po (me ekranin LCD)

Kyçi i skedarëve

Po

Paketa e baterisë

Tipi

Lithium-Jon

Sistem Inteligjent i Baterive

Po

Bateria e përfshirë në paketë

BP-727

Koha maksimale e regjistrimit (me baterinë e përfshirë)

3 orë 15 min11

Përmasat

Gj x L x Th

53 x 58 x 116

Pesha

240g

Specifikimet mund të ndryshohen pa paralajmërim

 1. Për AVCHD si dhe MP4, rekomandohen karta memorie të klasës 4 ose me shpejtësi më të lartë.
 2. Kur regjistrimi AVCHD/MP4 vazhdon për 12 orë, ai do të ndalojë automatikisht dhe më pas do të fillojë përsëri automatikisht
 3. Kur regjistrimi AVCHD/MP4 vazhdon për 12 orë, ai do të ndalojë automatikisht dhe më pas do të fillojë përsëri automatikisht
 4. Zmadhimi i Përparuar NDEZUR, modaliteti i regjistrimit 16:9, skaji i gjerë
 5. Modaliteti i Stabilizuesit të Imazhit i vendosur në Standard ose I fikur
 6. Kërkon instalimin e aplikacionit CameraAccess Plus. Sistemi operativ i mbështetur: iOS 7, iOS 8 iOS 9, Android / 4.0 / 4.1 /4.2/4.3/4.4/5.0/5.1 Funksioni i monitorimit "jashtë shtëpisë" kërkon rrugëzuesin UPnP WLAN dhe një adresë IP globale. Funksionaliteti nuk garantohet te të gjitha pajisjet
 7. Për AVCHD si dhe MP4, rekomandohen karta memorie të klasës 4 ose me shpejtësi më të lartë.
 8. Shpejtësi e ndryshueshme e bit e përdorur në të gjithë modalitetet e regjistrimit
 9. Për AVCHD si dhe MP4, rekomandohen karta memorie të klasës 4 ose me shpejtësi më të lartë.
 10. Shpejtësi e ndryshueshme e bit e përdorur në të gjithë modalitetet e regjistrimit
 11. Ndriçim LCD normal