Canon LEGRIA HF G60

Canon LEGRIA HF G60

Filmime të nivelit të lartë nga një videokamerë 4K që shpalos thelbin e botës suaj.

Filmojeni botën tuaj në 4K mahnitëse

Kaloni në "LEGRIA HF G60" dhe xhironi filma mahnitës me detaje të mëtejshme dhe dinamizëm që jua ruan kujtimet tuaja të çmuara si kurrë më parë.

Shikoni specifikimet e plota

Canon LEGRIA HF G60

Shikoni të gjitha veçoritë

Specifikimet bazë

4K sensor

Sensori 4K

Rezolucion i shtuar në "4K UHD" plus cilësi HD e plotë me mbimodulim 4K.

Dual Pixel CMOS AF

Dual Pixel CMOS AF

Vetëfokusim jashtëzakonisht i shpejtë me gjurmim gjatë fokusimit për të ruajtur qartësinë e subjekteve në lëvizje.

9 bladed circular aperture

Aperturë rrethore 9-fletëshe

Theksimet jashtë fokusit marrin konture rrethore për cilësi më të mirë estetike.

f/2.8 – f/4.5 lens aperture

Aperturë objektivi f/2.8 – f/4.5

Kamera merr më shumë dritë, komandim më i gjerë për thellësinë e fushës.

Image stabiliser with dynamic mode

Stabilizues figure me modalitet dinamik

Filmimet me dorë mbesin të stabilizuara edhe gjatë ecjes apo gjurmimit të një subjekti në lëvizje.

3.0-inch capacitive touch panel

Panel kapacitiv me prekje 3-inçësh

Shikojeni figurën qartë dhe të paraqitur me përpikëri edhe kur nuk e shihni ballazi.

0.24-inch tiltable EVF

EVF e anueshme 0,24-inçëshe

Inkuadruesi i rezolucionit të lartë ofron pamje më të saktë.

Slow and fast motion recording

Regjistrimi i lëvizjeve të shpejta dhe të ngadalta

Realizoni efekte dramatike duke e shfaqur subjektin me lëvizje të ngadaltë ose duke e përshpejtuar.

Shikoni specifikimet e plota

Canon LEGRIA HF G60
Canon LEGRIA HF G60

Çfarë ka në kuti

Gjithçka që ju duhet për të kapur detaje të bukura në udhëtimet tuaja, thjesht shtoni një kartë memorieje dhe një kasë mbajtëse

Videokamerë "LEGRIA HF G60 4K"

Paketa e baterisë BP-820

Ushqyesi kompakt CG-800E

Kabllo AC

Manuali i përdorimit

Produktet e lidhura