Canon LEGRIA GX10 – Handheld 4K
Blank-Rect Image

Canon LEGRIA GX10

Filmim fantastik portativ 4 K dhe kontroll krijues i shkallës profesionale për amatorët e videos dhe producentët.

Krijojini historitë me cilësi të pabesueshme në 4 K

Ky videoregjistrues i pabesueshëm 4 K, 50p vjen me fokusim Dual Pixel CMOS AF, lëvizje të ngadaltë 100 fps në HD të plotë, Wide DR dhe fole dyshe kartash për krijimin e historive të cilësisë profesionale me një fluks të shtruar pune.

Shikoni specifikimet e plota

Canon LEGRIA GX10 – Quick Specs
Canon LEGRIA GX10 – Mike Boyd – How I Make My Videos

Si të bëj videot e mia – Mike Boyd

Hidhni një sy prapa kuintave teksa producenti Mike Boyd filmon videot e tij të fundit me anë të Canon LEGRIA GX10.

Shikoni videon

Krijoni në rezolucion maksimal 4 K

Filmoni video tejet dinamike Wide DR, 4 K, 50 p - edhe në situata të vështira - falë veçorive si objektivi i precizionit 15x, sensorit të madh dhe filtrit ND me 8 ndalesa.

Canon LEGRIA GX10 – Create in 4K

Cilësi profesionale

Shijoni regjistrimin intuitiv me kamerën në duar me çelësin profesional të zmadhimit, unazën e lentes, ekranin me kënd të ndryshueshëm me fokusimin me prekje të Dual Pixel CMOS AF dhe stabilizimin e fuqishëm të imazheve.

Canon LEGRIA GX10 – Professional Quality
Canon LEGRIA GX10 – Recording Options

Zbuloni opsionet praktike të regjistrimit që përkojnë me krijimtarinë tuaj

Shikoni videon

Kontrolli i lehtë dhe i personalizueshëm

Merrni kontrollin me butonat e funksioneve që mund të personalizohen me lehtësi dhe telekomandën pa tela të përfshirë, ose merrni në çast rezultate të mrekullueshme në 4K me Modalitetin automatik.

Canon LEGRIA GX10 – Customise Controls

Kapni të gjithë aksionin

Regjistroni filmime 50p me rezolucionin 4K për një uniformitet dhe realizëm mahnitës. Aksioni me lëvizje të ngadalta me 50 fps në 4K dhe deri në 100 fps në Full HD. Shijoni regjistrimin me ndërrimin e dy kartave për seanca të gjata dhe për kopje rezervë.

GX10 – Capture Action

Fluksi i lehtë i punës dhe kolona zanore të shkëlqyera

Ndani pa tela dhe regjistroni në largësi me pajisjen tuaj inteligjente me lidhjen Wi-Fi me dy banda. Shtoni kolona zanore të shkëlqyera falë hyrjes audio 3,5 mm dhe minikëmbëzës mbështetëse të përparuar të Canon.

GX10 – Easy Workflow

Specifikimet

4K, 50p

4 K, 50 p

Rezolucion 4x HD i plotë

Wide DR

Wide DR

Zgjerohet me DR në 800%

Wide Angle Lens

Lentë me kënd të gjërë

Objektiv me kënd të gjerë 25,5 mm

15x

15x

Zmadhimi Optik

9 blade

9 tehe

Apertura rrethore

Powered IS

IS i fuqizuar

Për telefotografime

Wi-Fi

Wi-Fi

Komandoni e bashkëndani me valë

100fps

100 fps

Lëvizja e ngadaltë

Shikoni specifikimet e plota

Canon LEGRIA GX10 – Quick Specs
GX10 – What’s in the box?

Çfarë ka në kuti

Canon LEGRIA GX10

Adaptori kompakt i energjisë CA-946

Telekomanda pa tel WL-D89

Paketa e baterisë BP-828

Kabllo AC

Mbulesë mbrojtëse e lentes me barrierë

Dokumentacioni

Aksesorët

Produktet përkatëse