Canon LEGRIA HF G26

Canon LEGRIA HF G26

Një videokamerë Full HD, kompakte dhe e fuqishme, me një lente me zmadhim optik 20x që ofron një cilësi të mrekullueshme të imazhit dhe një fluks pune të lehtë.

Një videokamerë Full HD në një trup kompakt dhe të lehtë

Për filmime të shpejta dhe të kujdesshme në Full HD kur jeni në lëvizje dhe me opsione të lehta të fluksit të punës, kamera kompakte dhe e fuqishme LEGRIA HF G26 ofron lehtësi në lëvizje, cilësi të mrekullueshme të imazhit dhe nivele profesionale rendimenti falë një lenteje me zmadhim optik 20x HD nga Canon, procesorin DIGIC DV 4 dhe një sensor imazhi HD CMOS Pro.

Shikoni specifikimet e plota

Canon LEGRIA HF G26

Shikoni të gjitha veçoritë

Specifikimet

Full HD 1920 x 1080 AVCHD or MP4 50P recording to SD cards

Regjistrimi Full HD 1920 x 1080 AVCHD ose MP4 50P në kartat SD

HD CMOS sensor with high sensitivity

Sensori HD CMOS me ndjeshmëri të lartë

20x optical zoom with a wide 28.8mm lens plus 5-Axis Image Stabilizer

Zmadhimi optik 20x me një lente të gjerë 28.8mm dhe Stabilizuesin e imazhit me 5 boshte

Wide DR and Highlight Priority modes

Modalitetet Wide DR dhe Highlight Priority

Slow and fast recording modes

Modalitetet e regjistrimit të ngadaltë dhe të shpejtë

3.0-inch touchscreen

Ekrani me prekje 3 inç

8 blade aperture for beautiful focus blurring

Hapja e diafragmës me 8 fletë për një mjegullim të bukur të fokusit

Shikoni specifikimet e plota

Canon LEGRIA HF G26
Canon LEGRIA HF G26

Çfarë ka në kuti

LEGRIA HF G26

Kapak drite me barrierë lenteje

Përshtatësi kompakt i energjisë CA-570

Paketa e baterisë BP-820

Produktet përkatëse