Canon LEGRIA HF G26
Specifikimet

Specifikimet

Full HD 1920 x 1080 AVCHD or MP4 50P recording to SD cards

Regjistrimi Full HD 1920 x 1080 AVCHD ose MP4 50P në kartat SD

HD CMOS sensor with high sensitivity

Sensori HD CMOS me ndjeshmëri të lartë

20x optical zoom with a wide 28.8mm lens plus 5-Axis Image Stabilizer

Zmadhimi optik 20x me një lente të gjerë 28.8mm dhe Stabilizuesin e imazhit me 5 boshte

Wide DR and Highlight Priority modes

Modalitetet Wide DR dhe Highlight Priority

Slow and fast recording modes

Modalitetet e regjistrimit të ngadaltë dhe të shpejtë

3.0-inch touchscreen

Ekrani me prekje 3 inç

8 blade aperture for beautiful focus blurring

Hapja e diafragmës me 8 fletë për një mjegullim të bukur të fokusit

Shikoni të gjitha

Specifikimet në detaje

Sistemi i videos

Formatet e regjistrimit

MP4 / AVCHD

Media e regjistrimit

•SDXC / SDHC / SD (2 fole)
•Regjistrimi në dy fole
• Regjistrim me vonesë

Koha maksimale e regjistrimit

Totali i ndryshueshëm, në varësi të madhësisë së kartës së memories 1
Karta SDXC 64 GB: 24 orë 30 minuta 2, 3 (nuk përfshihet)

Sensor

Tipi

CMOS PRO HD i llojit të përparuar 1/2.84

Piksel Gjithsej

3,09MP (2208x1398)

Piksel Efektivë: Film

2,91MP (2136x1362)

Piksel Efektivë: Fotografi

2,07 megapiksel (16:9)

Filtër

Filtri kryesor i ngjyrës RGB

Lentja

Zmadhimi Optik

20x

Zmadhim digital

400x

Gjatësia Vatrore

3.67 - 73.4mm

Gjatësi Vatrore e Barasvlefshme me 35 mm

•26.8 - 576 (pa Stabilizimin dinamik të imazhit) •28.8 - 576 (me Stabilizimin dinamik të imazhit)

Apertura maksimale

f1.8 - f2.8

Tipi i hapjes së diafragmës

Diafragma rrethore me 8 fletë

Distanca minimale e fokusimit

10 mm

Stabilizator imazhi

Stabilizuesi optik i imazhit, Stabilizuesi inteligjent i imazhit

Diametri i filtrit

58 mm

Aksesori i telekonvertuesit

TL-H58 opsional (nuk përfshihet)

Aksesori i lidhjes së gjerë

WD-H58 opsional (nuk përfshihet)

Lidhja e gjerë i përfshirë

Jo

Kapak drite

Kapaku i përfshirë, si dhe kapaku i integruar në mbrojtësen e lentes

Përpunues imazhi

Përpunues imazhi

DIGIC DV 4

Teknologjia e Zbulimit të Fytyrës

Po

Ekrani

Madhësia e ekranit

3" (7,5 cm), pamja 100%

Kënd i Ndryshueshëm

Po

Piksel

I barasvlershëm me 460 000 pika

Ekran me prekje

Po

Gjurmim i Prekjes

Po

Fokus Prekjeje

Po

Ekspozim Prekjeje

Po

Rregullim me dorë

Ekuilibri i ngjyrës, ndriçimi standard/i lartë

Hapësira ruajtëse e jashtme HDD

Ruajtje e drejtpërdrejtë në HDD të jashtëm

Jo

Treguesi i kuadrit

Madhësia e ekranit

0,24" (0,61cm), pamja 100%

Piksel

I barasvlershëm me 1,56m pika

Ndriçimi minimal

Luks. Minimal

1 luks

Modaliteti natën

Dritë e Paktë (0,1 luks)

Rregullimi i Kufirit të Kontrollit të Marrjes Automatike

Po

Fokusi

Automatik/Me Dorë

Po/Po

Kontroll

Auto:
•Face Detection AF
•Fokusi automatik AF vetëm për fytyrën
•Fokusi automatik AF i çastit
•Fokusi automatik AF mesatar
•TV AF
Manual:
•Unaza e lentes
•Ekran LCD me prekje
•Paracaktimi i fokusit

Ndihmësi i Fokusimit me Dorë

Kulmi, zmadhimi

Karakteristika krijuese

Regjistrimi me lëvizje të ngadaltë

me shpejtësi 1/2

Regjistrimi me lëvizje të shpejtë

2x, 4x, 10x, 20x, 60x, 120x, 1200x

Video e Çastit

Po, zgjedhje midis 2, 4 ose 8 sekonda

Dekorime me Prekje

Jo

Krijuesi i Historisë

Jo

Filtra me Pamje të Kinemasë

Po, Kinema standard, I gjallë, Ëndërr, Freski, Sepia, Filma të vjetër, Kujtime

Modaliteti AE

I Zgjuar Automatik

Po

Programi AE

Modaliteti manual:
•P, Tv, Av, M
•Skenat - (Portret, Sporte, Dëborë, Plazh, Perëndim, Natë, Dritë e ulët, Në qendër, Fishekzjarrë)
Metoda Kinema:
•P, Tv, Av, M

Zebra

Po

Kompensimi i Dritës së Pasme

Kompensimi i Dritës së Pasme

PO (automatik ose kontrolli i përdoruesit)

Balancimi i të bardhës

Tipi

FAWB

Auto

Po

Vendos/Paravendos

Caktimi 1, Caktimi 2, Ditë, Hije, Me re, Tungsten, Fluoreshent, Fluoreshent H, Temperatura e ngjyrave

Gama e Përshtatjes Automatike

2 800 000 deri në 8 000 000

Shpejtësia e shkrehësit

Maksimum

1/2000 sek.

E ngadaltë

1/2 sek.

Përshtatja e Cilësisë së Imazhit

Efektet e Imazhit

Standard, DR i gjerë, Përparësia e theksimit

Funksionet e Personalizuar

Shkëlqim, Kontrast, Qartësi, Thellësi Ngjyrash

Kontrolli i personalizuar

Kontrolli i personalizuar

Rrotëza me 5 butona e më shumë

Imazh i Palëvizshëm

Kap Madhësinë e Imazhit

1920x1080 (jo në modalitetin e kinemasë)

Regjistrimi i njëkohshëm i fotografisë

Po

Butoni i Fotografisë

Ekran me prekje

Regj. Rish./Rregj. Kërkim

Regj. Rish.

Po

Modaliteti i regjistrimit

Formati i regjistrimit

MP4 dhe AVCHD

Modaliteti i regjistrimit

AVCHD4 5
•1920x1080 50p 28Mbps
•1920x1080 50i/25p 24Mbps 17Mbps
•1440x1080 50i/25p 5Mbps
MP46 7
•1920x1080 50p 35Mbps
•1920x1080 25p 24Mbps, 17Mbps
•1280x720 50p 8Mbps
•1280x720 25p 4Mbps
•640x360 25p 3Mbps

Modaliteti i Rregjistrimit Progresiv

50p, 25p

Regjistrimi i Lëvizjeve të Shpejta dhe të Ngadalta

Po

Me shumë drejtime, në të kundërt

Po

Video e Çastit

Po gjatë regjistrimit)

Para REC

Po

Shiritet e Ngjyrës dhe Prova e Tonit

Joaktiv/EBU/SMPTE

Mbështetja për kodin kohor

Ekzekutimi në regj./Ekzekutimi i lirë

Karta e Kujtesës

Kartë Digitale e Sigurtë

SD / SDHC / SDXC

Regjistrim Filmi

Po

Transferim i Brendshëm i të Dhënave

Po, karta A në B

Audio

Tipi i mikrofonit

Mikrofoni kondensues Electret stereo

Sistem

Dolby Digital 2 kanale (AC-3 2 kanale) tingulli rrethor 5.1 kanale (me mikrofonin opsional SM-V1)

Zgjedhje e Audios së Pamjes

Po

Mikrofoni i Zmadhimit

PO (reagimi dhe drejtimi i frekuencës i personalizueshëm)

Rregj. Me Dorë Kontrolli i Nivelit

Po

Rregullimet e audios

Të integruara:
•Ekrani i erës së mikrofonit, zbutja e mikrofonit, reagimi i frekuencës së mikrofonit, drejtimi
Fisha e hyrjes:
•Zbutja e mikrofonit, filtrimi i ulët i mikrofonit,

Miksimi i audios

Mikrofoni i brendshëm me hyrjen e jashtme

Fundor

Kufje

Po

Mikrofoni

Po

USB

Po (Mini-B, USB 2,0 Hi-Speed)

AV

Po (vetëm dalje)

Element

Jo

HDMI

Po (minilidhësi HDMI™: v1.3, vetëm dalja, mbështetet CEC)

Karikues i Integruar

Po

Karta e Kujtesës

Po

DC hyje

Po

Montim Tripodi

Po

Këmbalec i Pajisjeve Shtesë

Pika e fiksimit të pajisjeve shtesë

PO ( këpucë e ftohtë dhe mini Aksesor Këpuce e Avancuar)

Kompleti i lidhjes me PC

Programi kompjuterik i Aplikacionit

Me shkarkim

Kabllo USB

Nuk përfshihet

Paketa e baterisë

Tipi

Me jone litiumi

Sistem Inteligjent i Baterive

Po

Bateria e përfshirë në paketë

BP-820

Koha maksimale e regjistrimit (me baterinë e përfshirë)

120 min

Jetë e Gjatë e Baterisë

BP-828

Koha më e gjatë e regjistrimit

190 min8

Përmasat

Gj x L x Th

115 x 84 x 231mm (me kapak drite)

Pesha

880 g (me kapakun e dritës, bateri dhe kartë)

Specifikimet mund të ndryshohen pa paralajmërim

  1. Rekomandohet karta SDHC e kategorisë 6 ose më lart për regjistrimin 50P, rekomandohet karta SDHC e kategorisë 4 ose më lart për modalitetet 24Mbps/17Mbps, karta SDHC e kategorisë 2 ose më lart
  2. Modaliteti i regjistrimit me më pak Mbps
  3. Regjistrimi për më shumë se 12 orë pa ndërprerje nuk është i mundshëm
  4. Shpejtësi e ndryshueshme e bit e përdorur në të gjithë modalitetet e regjistrimit
  5. Rekomandohet karta SDHC e kategorisë 6 ose më lart për regjistrimin 50P, rekomandohet karta SDHC e kategorisë 4 ose më lart për modalitetet 24Mbps/17Mbps, karta SDHC e kategorisë 2 ose më lart për modalitetet e tjera të regjistrimit, karta e memories nuk është e përfshirë
  6. Shpejtësi e ndryshueshme e bit e përdorur në të gjithë modalitetet e regjistrimit
  7. Rekomandohet karta SDHC e kategorisë 6 ose më lart për regjistrimin 50P, rekomandohet karta SDHC e kategorisë 4 ose më lart për modalitetet 24Mbps/17Mbps, karta SDHC e kategorisë 2 ose më lart për modalitetet e tjera të regjistrimit, karta e memories nuk është e përfshirë
  8. Ndriçimi normal i ekranit LCD dhe bateria opsionale me jetëgjatësi të lartë