Canon LEGRIA HF G50

Canon LEGRIA HF G50

Detaje të gjalla, optikë e fuqishme dhe një sensor mahnitës. Udhëtimi juaj në botën super të qartë të 4K nis këtu.

Përfitoni më shumë nga kujtimet tuaja

Jetoni çastin dhe filmojini historitë tuaja të çmuara në rezolucionin mahnitës 4K në detaje të pabesueshme, falë videokamerës praktike me optikë premium nga "Canon" dhe një sensori të pabesueshëm.

Shikoni specifikimet e plota

Canon LEGRIA HF G50

Shikoni të gjitha veçoritë

Specifikimet bazë

New 4K sensor

Sensori i ri 4K

Rezolucion i shtuar dhe cilësi HD e plotë me mbimodulim 4K.

8 bladed circular aperture

Aperturë rrethore 8-fletëshe

Theksimet jashtë fokusit marrin konture të lehta rrethore për cilësi më të mirë estetike.

f/1.8 – f/2.8 lens aperture

Aperturë objektivi f/1.8 – f/2.8

Kamera merr më shumë dritë, komandim më i gjerë për thellësinë e fushës.

Image stabiliser with dynamic mode

Stabilizues figure me modalitet dinamik

Filmime të stabilizuara dore edhe gjatë ecjes dhe gjurmimit të një subjekti në lëvizje.

3.0-inch capacitive touch panel

Panel kapacitiv me prekje 3-inçësh

Shikojeni figurën qartë dhe të paraqitur me përpikëri edhe kur nuk e shihni ballazi.

0.24-inch tiltable EVF

EVF e anueshme 0,24-inçëshe

Inkuadruesi i rezolucionit të lartë ofron pamje më të saktë.

Slow and fast motion recording

Regjistrimi i lëvizjeve të shpejta dhe të ngadalta

Realizoni efekte dramatike duke e shfaqur subjektin me lëvizje të ngadaltë ose duke e përshpejtuar.

Built-in ND filter

Filtri i integruar ND

Filtri i integruar shumënivelësh ND bën të mundur shpejtësi më të ulëta të shkrehësit ose apertura më të mëdha.

Shikoni specifikimet e plota

Canon LEGRIA HF G50
Canon LEGRIA HF G50

Çfarë ka në kuti

Gjithçka që ju duhet për të kapur detaje të bukura në udhëtimet tuaja, thjesht shtoni një kartë memorieje dhe një kasë mbajtëse

Videokamerë "LEGRIA HF G50 4K"

Paketa e baterisë BP-820

Adaptor elektrik kompakt CA-570

Kabllo AC

Manuali i përdorimit

Produktet e lidhura