Canon LEGRIA HF G50
Specifikimet

Specifikimet bazë

New 4K sensor

Sensori i ri 4K

Rezolucion i shtuar dhe cilësi HD e plotë me mbimodulim 4K.

8 bladed circular aperture

Aperturë rrethore 8-fletëshe

Theksimet jashtë fokusit marrin konture të lehta rrethore për cilësi më të mirë estetike.

f/1.8 – f/2.8 lens aperture

Aperturë objektivi f/1.8 – f/2.8

Kamera merr më shumë dritë, komandim më i gjerë për thellësinë e fushës.

Image stabiliser with dynamic mode

Stabilizues figure me modalitet dinamik

Filmime të stabilizuara dore edhe gjatë ecjes dhe gjurmimit të një subjekti në lëvizje.

3.0-inch capacitive touch panel

Panel kapacitiv me prekje 3-inçësh

Shikojeni figurën qartë dhe të paraqitur me përpikëri edhe kur nuk e shihni ballazi.

0.24-inch tiltable EVF

EVF e anueshme 0,24-inçëshe

Inkuadruesi i rezolucionit të lartë ofron pamje më të saktë.

Slow and fast motion recording

Regjistrimi i lëvizjeve të shpejta dhe të ngadalta

Realizoni efekte dramatike duke e shfaqur subjektin me lëvizje të ngadaltë ose duke e përshpejtuar.

Built-in ND filter

Filtri i integruar ND

Filtri i integruar shumënivelësh ND bën të mundur shpejtësi më të ulëta të shkrehësit ose apertura më të mëdha.

Shikoni të gjitha

Specifikimet në detaje

Sistemi i videos

Formatet e regjistrimit

MP4

Media e regjistrimit

• SDXC / SDHC / SD (2 fole)
• Regjistrim në dy fole
• Regjistrim rele

Koha maksimale e regjistrimit

Totali i ndryshueshëm, në varësi të madhësisë së kartës së memories1
Karta 64 GB SDXC: 7 orë 30 min2, 3 (nuk jepet)

Sensor

Tipi

CMOS tipi 1/2.3

Piksel Gjithsej

Afro 21,14 MP

Piksel Efektivë: Film

Afro 8,29 MP (3840×2160)

Filtër

Filtri kryesor i ngjyrës RGB

Lentja

Zmadhimi Optik

20x

Zmadhim digital

400x

Gjatësia Vatrore

3.67 - 73.4mm

Gjatësi Vatrore e Barasvlefshme me 35 mm

UHD 4K:
• 29,3 - 601 (stabilizimi dinamik joaktiv)
• 30,6 - 612 (stabilizimi dinamik aktiv)

HD e plotë / HD
• 30,5 - 627 (stabilizimi dinamik joaktiv)
• 32,0 - 640 (stabilizimi dinamik aktiv)

Apertura maksimale

f1.8 - f2.8

Tipi i hapjes së diafragmës

Diafragma rrethore me 8 fletë

Distanca minimale e fokusimit

10 mm nga ana e gjerë

Stabilizator imazhi

Stabilizues optik figure (me modalitet stabilizimi të përforcuar/dinamik)

Diametri i filtrit

58 mm

Aksesori i telekonvertuesit

TL-H58 opsional (nuk përfshihet)

Aksesori i lidhjes së gjerë

WD-H58 opsional (nuk përfshihet)

Lidhja e gjerë i përfshirë

Jo

Kapak drite

Kapaku i përfshirë, si dhe kapaku i integruar në mbrojtësen e lentes

Përpunues imazhi

Përpunues imazhi

DIGIC DV 6

Teknologjia e Zbulimit të Fytyrës

Po

Ndriçimi minimal

Luks. Minimal

4,2 luks

Modaliteti natën

Ndriçim i ulët (0,3 luks)

Rregullimi i Kufirit të Kontrollit të Marrjes Automatike

Po

Fokusi

Automatik/Me Dorë

Po/Po

Sistemi i fokusimit

Vetëfokusim hibrid dhe normal

Kontroll

Auto:
• Face Detection AF
• Vetëfoksim vetëm te fytyra
• Vetëfokusim i menjëhershëm
• Vetëfokusim mesatar

Manual:
• Unazë objektivi
• Ekran LCD me prekje
• Profil fokusimi

Ndihmësi i Fokusimit me Dorë

Kulmi, zmadhimi

Karakteristika krijuese

Regjistrimi me lëvizje të ngadaltë

me shpejtësi 1/2

Regjistrimi me lëvizje të shpejtë

2x, 4x, 10x, 20x, 60x, 120x, 1200x

Dekorime me Prekje

Jo

Krijuesi i Historisë

Jo

Kontroll i Ekspozimit

Regjimet e regjistrimit

Modaliteti automatik:

Modaliteti manual:
• P, Tv, Av, M
• Skenat - Portrait (Portret), Sports (Sporte), Snow (Dëborë), Beach (Plazh), Sunset (Perëndim), Night (Natën), Low Light (Ndriçim i ulët), Spotlight (Drita skene), Fireworks (Fishekzjarre)

Bllokimi i Ekspozimit

Po

Kompensimi i Dritës së Pasme

Kompensimi i Dritës së Pasme

PO (automatik ose kontrolli i përdoruesit)

Balancimi i të bardhës

Tipi

FAWB

Auto

Po

Vendos/Paravendos

Caktimi 1, Caktimi 2, Ditë, Hije, Me re, Tungsten, Fluoreshent, Fluoreshent H, Temperatura e ngjyrave

Gama e Përshtatjes Automatike

2 800 000 deri në 8 000 000

Shpejtësia e shkrehësit

Maksimum

1/2000 sek.

E ngadaltë

1/2 sek.

Përshtatja e Cilësisë së Imazhit

Parametrat e shikimit

Standarde, Neutrale

Gama

BT.709 normale, BT.709 standarde

Matrica e ngjyrave

Neutrale, Video

Rregullim i imët

Master piedestali, Master të zeza, Gama e zezë, Fortësia në nivele të ulëta, Gjuri, Mprehtësia, Ulja e zhurmës, Detajet e lëkurës, Ekuilibri i së bardhës, Akordimi i matricës së ngjyrave, Korrigjimi i ngjyrave, Kompensimi mbi 100%

Funksionet e Personalizuar

Shkëlqim, Kontrast, Qartësi, Thellësi Ngjyrash

Kontrolli i personalizuar

Kontrolli i personalizuar

Rrotëza me 5 butona e më shumë

Imazh i Palëvizshëm

Rezolucioni

3840×2160 / 1920×1080

Regjistrimi i njëkohshëm i fotografisë

Po

Butoni i Fotografisë

Ekran me prekje

Regj. Rish./Rregj. Kërkim

Regj. Rish.

Po

Modaliteti i regjistrimit

Formati i regjistrimit

MP4

Modaliteti i regjistrimit

• 3840×2160, 25p, 150 Mbps
• 1920×1080, 50p, 35 Mbps
• 1920×1080, 25p, 35 Mbps, 17 Mbps

Modaliteti i Rregjistrimit Progresiv

50p, 25p

Regjistrim dysh/rele

Po

Regjistrimi i Lëvizjeve të Shpejta dhe të Ngadalta

Po

Me shumë drejtime, në të kundërt

Po

Të tjera

Para REC

Po

Motivi zebra

Po

Shënuesit në ekran

Po (Nivel (i bardhë/gri) dhe Rrjetë (e bardhë/gri))

Shiritet e Ngjyrës dhe Prova e Tonit

Joaktiv / EBU / SMPTE

Mbështetja për kodin kohor

Ekzekutimi në regj. / Ekzekutimi i lirë

Ekrani

Madhësia e ekranit

3" (7,5 cm), pamja 100%

Kënd i Ndryshueshëm

Po

Piksel

I barasvlershëm me 460 000 pika

Ekran me prekje

Po

Gjurmim i Prekjes

Po

Fokus Prekjeje

Po

Ekspozim Prekjeje

Po

Rregullim me dorë

Balancimi i ngjyrave, ndriçimi standard/i lartë

Treguesi i kuadrit

Madhësia e ekranit

0,24" (0,61cm), pamja 100%

Piksel

I barasvlershëm me 1,56m pika

Ndihmë për GPS

Ndihmë për GPS

Po (marrës opsional GPS, mbështetet GP-E2)

Hapësira ruajtëse e jashtme HDD

Ruajtje e drejtpërdrejtë në HDD të jashtëm

Jo

Karta e Kujtesës

Media e regjistrimit

SD / SDHC / SDXC

Regjistrim Filmi

Po

Transferim i Brendshëm i të Dhënave

Po

Audio

Mikrofoni i integruar

Mikrofoni kondensues Electret stereo

Formati audio

AAC, 16-bitëshe, 2-kanalëshe

Zgjedhje e Audios së Pamjes

Standard / Muzikë / Festival / Fjalim / Takim / Pyll dhe shpendë / Mbytje zhurme / Cilësime të personalizuara

Rregj. Me Dorë Kontrolli i Nivelit

Po

Rregullimet e audios

Të integruara:
• Mbrojtëse nga era për mikrofonit, fikatje e mikrofonit, reagimi i frekuencës së mikrofonit, drejtimi

Fisha e hyrjes:
• Fikatje e mikrofonit, filtrim i ulët i mikrofonit

Fundor

HDMI

Po (minibashkuesi HDMI: v1.3, vetëm dalje)

Kufje

Po (minifishë 3,5 mm stereo)

Mikrofoni

Po (minifishë 3,5 mm stereo)

USB

Po (Mini-B, USB 2,0 Hi-Speed)

Element

Jo

Karta e Kujtesës

Po (2 fole)

Terminali në distancë

Po (mini-minifishë 2,5 mm stereo)

DC hyje

Po

Montim Tripodi

Po

Këmbalec i Pajisjeve Shtesë

Pika e fiksimit të pajisjeve shtesë

Po (kapëse dhe minikapëse e avancuar)

Kompleti i lidhjes me PC

Programi kompjuterik i Aplikacionit

Me shkarkim

Kabllo USB

Nuk përfshihet

Paketa e baterisë

Tipi

Me jone litiumi

Bateria e përfshirë në paketë

BP-820

Koha maksimale e regjistrimit (me baterinë e përfshirë)

125 min

Jetë e Gjatë e Baterisë

BP-828

Koha më e gjatë e regjistrimit

190 min4

Përmasat

Gj x L x Th

115 x 84 x 231mm (me kapak drite)

Pesha

875 g (me kapak objektivi, bateri dhe kartë)

Specifikimet mund të ndryshohen pa paralajmërim

  1. Rekomandohet karta SDHC e kategorisë 6 ose më lart për regjistrimin 50P, rekomandohet karta SDHC e kategorisë 4 ose më lart për modalitetet 24Mbps/17Mbps, karta SDHC e kategorisë 2 ose më lart
  2. Modaliteti i regjistrimit me më pak Mbps
  3. Regjistrimi për më shumë se 12 orë pa ndërprerje nuk është i mundshëm
  4. Ndriçimi normal i ekranit LCD dhe bateria opsionale me jetëgjatësi të lartë