Canon Zoemini Hero
Blank-Rect Image

Canon Zoemini

Elegant, i hollë dhe i lehtë, ky printer në madhësinë e xhepit është aksesori i përsosur për pajisjen tuaj celulare, kudo ku shkoni!

Discover Canon Zoemini

Zbuloni Canon Zoemini

Printoni dhe ndani në çast kujtimet tuaja.

Shikoni videon

Merrni filtrat, ndryshimet dhe printimin për fotografitë e pajisjes suaj celulare

Me një madhësi të përsosur xhepi, printeri Canon Zoemini është aksesori më i mirë për pajisjen tuaj celulare. Nxirrni një fotografi, vendosni me shpejtësi një filtër të cilësisë së lartë, shtoni realitetin virtual dhe merrni printime në çast, gati për ngjitje dhe për personalizimin e gjërave tuaja.

Shikoni specifikimet e plota

Canon Zoemini comes in Three Colours

Vazhdoni të ecni

Plotësisht portativ, Canon Zoemini mund të futet në xhepa ose çanta të vogla për printime në çast për të regjistruar ato momente magjike, kudo ku ndodheni!

Canon Zoemini Portable and Small
Canon Zoemini Creativity

Bëhuni krijues

Personalizojini fotografitë tuaja me filtrat, realitetin virtual, kornizat dhe vizatimet më të fundit të aplikacionit Canon Mini Print ose përdorni veçorinë e ndarjes në pllaka për të krijuar një poster tërheqës nga fotografi më të vogla.

Merrni ndarjen në pllaka

Përdorni veçorinë e ndarjes në pllaka për të krijuar një poster tërheqës me 4 ose 9 printime.

Get Tiling with Canon Zoemini

Lidhni

Lidhni tabletin ose telefonin tuaj celular me Canon Zoemini nëpërmjet Bluetooth® për printimin në çast të fotografive dhe pamjeve nga media sociale - është jashtëzakonisht e lehtë!

Get Connected with Canon Zoemini

Printoni

Printoni fotografi 2x3 inç rezistente ndaj ujit, ndaj grisjes dhe turbullimit, ideale për t'ua dhënë të tjerëve ose për t'i ruajtur për vete.

Get Printing with Canon Zoemini

Vazhdoni të ngjisni

Lirojini fotografitë nga kornizat e trasha dhe të mërzitshme - hiqni shtresën e pasme për të zbuluar pjesën ngjitëse dhe ngjitini ato në mure, laptopë dhe kuti, për t'i pasur afër kujtimet tuaja.

Get Sticking with Canon Zoemini
Connect Zoemini to your phone

Aplikacioni Canon Mini Print

Lidheni printerin tuaj Canon Zoemini me telefonin celulare ose tabletin tuaj nëpërmjet aplikacionit Canon Mini Print, i cili mund të shkaktohet falas nga App Store dhe Google Play*. Merrni fotografitë tuaja ose shkarkojini drejtpërdrejt nga Facebook, Instagram, Google Photos, Dropbox ose iCloud. Më pas mund të shtoni filtra, realitetin virtual, shformime, vizatime ose tekst për një imazh plotësisht të personalizuar. 

Instant Cameras

Kamerat e çastit

Shkrepni, printoni e ngjitni kudo që të jeni me anë të kamerave të çastit që mund t'i merrni me vete në xhep. Idealë për të apasionuarit pas autoportreteve, këta printerë-kamerë portative kanë pasqyra për të arritur pozat ideale dhe printime praktike, pa bojë, për një kënaqësi të çastit e pa kokëçarje.

Shikoni gamën

Letra fotografike Canon ZINK™

Letra ZINK ka një shtresë me mikrokristale që reagojnë ndaj nxehtësisë, duke krijuar një imazh rezistent ndaj ujit, grisjes dhe turbullimit pa asnjë bojë.

Blini 20 fletë

Blini 50 fletë

Smudge-Proof, Tear-Proof and Water Resistant Images

Specifikimet

ZINK Technology

ZINK™

Teknologjia e printimit

Canon Zoemini Resolution

314 x 400 dpi

Rezolucioni

Canon Zoemini Bluetooth Compatibility

Bluetooth®

Lidhja me Bluetooth®

Canon Zoemini is Mobile Ready

Gati për smartfonë

iOS dhe Android

Connect your Canon Zoemini to our mobile app

Aplikacioni Canon Mini Print

iOS dhe Android

Print on smudge-proof, tear-proof and water-resistant paper

Kapaciteti 10 fletë

Letër fotografike Zink

Canon Zoemini Portable Size

Pesha 160 g

Elegant, i lehtë dhe i vogël

Shikoni specifikimet e plota

front_product
Canon Zoemini – What’s in the box?

Çfarë ka në kuti

Printer fotografik Canon Zoemini*

1 paketë me letër fotografike ZINK™ (10 fletë letër fotografike dhe 1 SMART SHEET™)

Kablloja e karikimit mikro-USB (USB A në mikro)

Udhëzuesi i shpejtë i nisjes

Fleta e rregullimit

Produktet e lidhura

*Mohim: Kërkon që pajisja celulare të lidhet me Printerin Fotografik Zoemini të Canon përmes Bluetooth dhe Aplikacionin Canon Mini Print, të disponueshme falas në App Store dhe në Google Play. Kompatibil me pajisjet celulare që funksionojnë me iOS 9.0 ose më vonë, dhe pajisjet Android me Android 4.4 ose më të vonshëm.