Canon Zoemini
Specifikimet

Specifikimet

ZINK Technology

ZINK™

Teknologjia e printimit

Canon Zoemini Resolution

314 x 400 dpi

Rezolucioni

Canon Zoemini Bluetooth Compatibility

Bluetooth®

Lidhja me Bluetooth®

Canon Zoemini is Mobile Ready

Gati për smartfonë

iOS dhe Android

Connect your Canon Zoemini to our mobile app

Aplikacioni Canon Mini Print

iOS dhe Android

Print on smudge-proof, tear-proof and water-resistant paper

Kapaciteti 10 fletë

Letër fotografike Zink

Canon Zoemini Portable Size

Pesha 160 g

Elegant, i lehtë dhe i vogël

Shikoni të gjitha

Specifikimet në detaje

Printer

Teknologjia e Printimit

ZINKTM

Shpejtësia e printimit

Afro 50 sekonda (ndezja dhe ndalimi i motorit, në temperaturën e dhomës 25°C )

Rezolucioni i printimit

314 dpi x 400 dpi

Printim pa bordura

Po

Lidhshmëria

Bluetooth 4.0

Lidhja e printerit

Bluetooth - me aplikacionin “Mini Print” të Canon

Sensori automatik i letrës

Po

Bateria

E integruar (2 bateri të rikarikueshme me polimer litiumi, 7,4 V, 500 mAh)

Jeta e baterisë

20 fletë për karikim (afërsisht)

Fikje automatike

PO (asnjë/ 3 min / 5 min / 10 min)

Shpejtësia e karikimit

Afro 90 minuta

Afisho

Sistemi me 2 drita LED

Paneli i kontrollit

Butoni i ndezjes

Memoria (imazhi rezervë i firmuerit)

64MB

Me aftësinë për Wi-Fi®

Jo

Në përputhje me kartën e memories

Jo

Lloji i mbështetur i letrës

Letër fotografike ZINKTM

Maximum Paper Size

2,0” x 3,0”

Kapaciteti i letrës

Deri në 10 fletë letër fotografike Canon ZINKTM + 1 fletë inteligjente

Ngjyra e trupit

NGJYRË E ARTË E TRËNDAFILTË DHE E BARDHË / E ZEZË DHE GRI PLLAKË / E BARDHË DHE E ARGJENDTË

Madhësia e trupit (Gj x Th x L)

118,31 x 82,36 x 18,7 mm

Pesha

160 g

Temperatura e rekomanduar e përdorimit dhe e karikimit (℃)

15 - 32°C (59 - 90°F)

Lagështia e rekomanduar e përdorimit (RH)

40-55% RH

Temperatura e përdorimit (℃)

5 - 40°C (41 - 104°F)

Lagështira e përdorimit (RH)

<70%RH

Numri rregullator identifikues i modelit (RMN)

PV-123 / PP1002

Treguesit

Tipi i ekranit

Sistemi me 2 drita LED

Drita e poshtme LED (karikimi)

E kuqe: Në karikim 

Jeshile: Karikimi i plotë

Drita LED e butonit të energjisë (statusi)

E bardhë: E ndezur 

E bardhë me vezullim: Duke printuar / përpunuar / ftohur 

E kuqe me vezullim: Nuk ka letër / bllokim letre / kapaku i hapur / bateri në nivel të ulët / gabim tjetër

Informacionet për letrën fotografike ZINK

Letër fotografike ZINKTM

Qesja e letrës fotografike ZINK (10 fletë) 2” x 3” / pjesa e pasme me ngjitëse / pa turbullime / rezistente ndaj ujit dhe grisjes

Mjedisi i Ruajtjes

Temperatura: 1 - 25°C, lagështia: 40-55% RH

Aplikacioni dhe sistemet operative në përputhje

Sistemet operative të përputhshme

iOS®: 9.0 ose version i mëvonshëm 

Android™: 4.4 ose version i mëvonshëm

Aplikacioni për celular

Aplikacioni Canon Mini Print