Canon PIXMA TS205

PIXMA TS205

Printer i thjeshtë, ekonomik dhe kompakt për shtëpinë, për printime pa kokëçarje, të cilësisë së lartë të fotove standarde 4x6” si dhe të dokumenteve të qarta.

Galeria

Printim i thjeshtë dhe ekonomik i përditshëm për foto dhe dokumente

Me modelin kompakt dhe elegant, si dhe me lidhjen me USB, ky printer përdorimi të përditshëm është edhe një zgjidhje edhe praktike, edhe efikase në kosto për printimin e thjeshtë të fotove të bukura 4x6” pa bordura, si dhe të dokumenteve të cilësisë së lartë në shtëpi.

Shikoni specifikimet e plota

Canon PIXMA TS205

Shikoni të gjitha veçoritë

Specifikimet

FINE cartridge

Fisheku FINE

Rear Paper Feeding

Furnizuesi i pasmë i letrës

Borderless printing

Printimi pa bordura

XL inks

Bojërat XL

Auto power off

Ndezje automatike

Quiet mode

Modaliteti i qetë

My Image garden

Kopshti im i fotove

Shikoni specifikimet e plota

PIXMA TS205
PIXMA TS205

Çfarë ka në kuti

Gjithçka që ju duhet për printime pa kokëçarje, me kosto të arsyeshme në shtëpi - thjesht shtoni letër dhe materiale fotografike.

Printer njëfunksionësh - PIXMA TS205

2 fishekë FINE:

Kabllo të Energjisë

Disku CD-ROM i konfigurimit

Manualet dhe dokumentet e tjera

Çmime

Produktet që kanë lidhje