Printerë për shtëpi

Canon PIXMA TS205

Specifikimet

Funksionet
Printim

Specifikimet

 • Fisheku FINE

 • Furnizuesi i pasmë i letrës

 • Printimi pa bordura

 • Bojërat XL

 • Ndezje automatike

 • Modaliteti i qetë

 • Kopshti im i fotove

Specifikimet në detaje

Specifikime të përgjithshme

 • Funksionet
  Printim

Specifikimet e printerit

 • Rezolucioni i printimit
  Deri në 48001 x 1200 dpi
 • Teknologjia e printimit
  2 Fishekë FINE (e zezë dhe ngjyra)
 • Shpejtësia e Printimit Mono
  Rreth 7,7 ipm2
 • Shpejtësia e Printimit me Ngjyrë
  Rreth 4,0 ipm3
 • Shpejtësia e prinimit të fotografisë
  Pa bordura 10x15cm: Afërsisht 65 sekonda4
 • Printimi pa Bordura
  Po (10x15 cm)

Fishekët e bojës dhe rendimentet

 • Fishekët standardë të bojës
  PG-545 (Pigment i zi)
  CL-546 (Ngjyra)
 • Fishekë Opsionalë Boje XL
  PG-545XL (Pigment i zi XL)
  CL-546XL (Ngjyra XL)
 • Rendimenti për fishek (letër e thjeshtë)
  Printim i dokumenteve A4 me ngjyra5
  I zi: 180 faqe
  I zi XL: 400 faqe
  Ngjyrë: 180 faqe
  Ngjyrë XL: 300 faqe
 • Rendimenti për fishek (foto)
  Printimi i fotografive me ngjyra 10x15cm6
  I zi: 1445* fotografi
  I zi XL: 3520* fotografi
  Ngjyra: 55 fotografi
  Ngjyra XL: 90 fotografi
  * *Rezultati Suplementar i Përafërt

Mbështetja për letrën

 • Llojet e letrës
  Letër e Zakonshme
  Letër Fotografike Plus me Shkëlqim II (PP-201)
  Letër Fotografike me Shkëlqim “Përdorimi i Përditshëm” (GP-501)
 • Hyrja maksimale e letrës
  Sirtari i pasmë: maks. 60 fletë (letër e thjeshtë)
 • Madhësitë e letrës
  Letër e thjeshtë: A4, LTR
  Letër fotografike: 10x15 cm
 • Pesha e Letrës
  Letër e thjeshtë: 64-105 g/m2, letër e posaçme nga Canon: pesha maks. e letrës: rreth 275 g/m2 (Photo Paper Plus Glossy II (PP-201))

Ndërfaqja

 • Lloji & Madhësia e ekranit
  Pa ekran

Lidhshmëria

 • Ndërfaqe standarde
  USB Shpejtësi e Lartë (Porta B)

Softueri

 • Sistemet e Operuese që mbështeten
  Windows 10, Windows 8.1, Windows 7 SP1
  Shënim: Për Windows, kërkohet .NET Framework 4.5.2 ose 4.6
  OS X 10.10.5~OS X 10.11, macOS 10.12
 • Kërkesat minimale për sistemin
  Windows: hapësira e diskut 3,1 GB, Internet Explorer 8
  Mac: lidhje Interneti, hapësirë disku 1,5GB, Safari 5
  Ekrani: 1024 x 768 XGA
 • Softueri i përfshirë
  Programi drejtues i printerit
  My Image Garden me Full HD Movie Print7
  Menyja e shpejtë
  Easy-WebPrint EX (shkarko)8

Karakteristikat fizike

 • Pesha
  afro 2,5 kg
 • Përmasat (Gj x Th x L)
  afro 426 x 255 x 131 mm
 • Nivelet e Zhurmës Akustike
  afro 46,0dB(A)9
 • Energjia
  AC 100-240V, 50/60Hz
 • Konsumi i energjisë
  Fikur: Afërsisht 0,2 W
  Në gatishmëri (lidhja USB me kompjuterin): afro 1,2 W
  Në gatishmëri (të gjitha portat e lidhura): afro 0,9 W
  Koha për të kaluar në modalitetin e gatishmërisë: 1 minutë
  Printimi (lidhja me USB me kompjuterin): rreth 10 W10

Të gjitha specifikimet mund të ndryshohen pa u njoftuar.

Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.

Rezultati i bojës mund të ndryshojë në varësi të teksteve/fotografive të printuara, programit kompjuterik të aplikacioneve të përdorura, modalitetit të printimit dhe llojit të letrës së përdorur. Për informacion të rezultatit shihni www.canon-europe.com/ink/yield

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.

Logo e Microsoft, Windows dhe the Windows janë marka tregtare ose marka te rregjistruara të Microsoft Corporation në Shtetet e Bashkuara dhe/ose vendet e tjera.

 1. Pikat e bojës mund të vendosen me një pjerrësi minimal prej 1/4800 inç
 2. Shpejtësia e printimit të dokumenteve A4 në letër të zakonshme është matur duke u bazuar në mesataren e ESAT në testit të kategorisë për zyrat të standardit ISO/IEC 24734.
 3. Shpejtësia e printimit të dokumenteve A4 në letër të zakonshme është matur duke u bazuar në mesataren e ESAT në testit të kategorisë për zyrat të standardit ISO/IEC 24734.
 4. Shpejtësia e printimit të fotografive është bazuar në konfigurimin standard duke përdorur standardin ISO/JIS-SCID N2 mbi letër Canon Photo Paper Plus Glossy II dhe nuk merr parasysh kohën për përpunimin e të dhënave në kompjuterin host.
 5. Vlera e deklaruar e rezultatit në përputhje me ISO/IEC 24711. Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm.
 6. Vlerat e deklaruara të rendimentit janë sipas ISO/IEC 29102. Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm.
 7. Full HD Movie Print është i disponueshëm për skedat e filmave MOV dhe MP4 të krijuara nga kamera dixhitale dhe videokamera të caktuara Canon. Kërkon instalimin e programit kompjuterik të lidhur me videokamerën ose kamerën digjitale të Canon, nga e cila u rregjistrua filmi. Skedarët MOV kërkojnë: ZoomBrowser EX / ImageBrowser (versioni 6,5 ose më i ri), skedarët MP4 kërkojnë: ImageBrowser EX (versioni 1,0 ose më i ri).
 8. Easy-WebPrint EX kërkon Internet Explorer 8 ose më të ri
 9. Kur printoni modelin ISO/JIS-SCID N2 në Letër Fotografie Plus me Shkëlqim II 10x15cm duke përdorur cilësimet fillestare.
 10. Kur kopjoni ISO/JIS-SCID N2 (të printuar me printer inkjet) në madhësi letre të zakonshme A4 duke përdorur konfigurimet standarde.