Canon PIXMA TS305

PIXMA TS305

Printer ekonomik, kompakt me Wi-Fi për printim të lehtë me valë për dokumente dhe foto 4x6” pa bordura, nga pajisjet inteligjente dhe shërbimet e reve kompjuterike.

Galeria

Printer kompakt, inteligjent dhe ekonomik me Wi-Fi

Printim ekonomik dhe kompakt me valë për dokumente të cilësisë së lartë dhe foto dinamike pa bordura, nga pajisjet inteligjente dhe shërbimet e reve kompjuterike. Bëni kopje të dokumenteve në lëvizje, me anë të funksionit të shkrepje-kopjimit të celularit inteligjent nga aplikacioni Canon PRINT.

Shikoni specifikimet e plota

PIXMA TS305

Shikoni të gjitha veçoritë

Specifikimet

Wi-Fi printing

Printimi me Wi-Fi

Canon PRINT app

Aplikacioni Canon PRINT

Bluetooth

Bluetooth

Borderless printing

Printimi pa bordura

FINE Cartridge

Fisheku FINE

XL inks

Bojërat XL

Smartphone Capture and Copy

Shkrepje-kopjim me celularë inteligjentë

Message in Print app

Aplikacioni Message in Print

Shikoni specifikimet e plota

Canon PIXMA TS305
Canon PIXMA TS305

Çfarë ka në kuti

Gjithçka që ju duhet për printime të thjeshta, ekonomike, me valë - thjesht shtoni letër dhe materiale fotografike.

Printer njëfunksionësh - PIXMA TS305

2 fishekë FINE:

Kordoni elektrik

Disku CD-ROM i konfigurimit

Manualet dhe dokumentet e tjera

Produktet e Canon nxjerrin më të mirën nga njëri-tjetri

Përdorimi i bojërave dhe letrave të Canon me printerin tuaj Canon siguron rezultate të jashtëzakonshme me cilësi laboratori në çdo rast.

Produktet që kanë lidhje

*E pajisur me teknologjinë Bluetooth® me energji të ulët. (Printimi me Bluetooth ofrohet vetëm në pajisje me Android). Funksionet e disponueshme me komunikimin Bluetooth dhe aplikacioni Canon PRINT Inkjet/SELPHY nuk janë të garantuara në të gjithë smartfonët Android. Fjala dhe logot Bluetooth® janë marka tregtare të regjistruara që zotërohen nga Bluetooth SIG, Inc. dhe çdo përdorim i këtyre markave nga Canon Inc. bëhet me licencë. Markat tregtare dhe emrat tregtarë të tjerë janë të pronarëve të tyre përkatës.