Printerë Fotografikë PRO


Printerë profesionalë me bojë për fotografi në A3

Merrni kontroll të plotë kreative mbi imazhet tuaja me gamën e printerëve profesional PIXMA për fotografi. Këta printerë fotografish A3 me bojë me sisteme boje 8, 10 ose 12 japin vazhdimisht rezultatet që meritojnë imazhet tuaja.

Printerë profesionalë me bojë për fotografi në A2

Provoni aftësinë për të printuar imazhe mahnitëse deri në A2 pa vënë në kompromis cilësinë. Përfitoni nga shpejtësitë e mëdha të printimit dhe nga bashkëpunimi i ngjyrave: me një sërë llojesh të mediave nga letrat me shkëlqim, mat, artistike dhe kanavacë, do të merrni pamjen dhe ndjesinë që dëshironi.

Print Studio Pro

Shtesa Canon Print Studio Pro siguron lidhjen perfekte të hapave të punës midis imazhit tuaj dhe produktit të printuar të përfunduar. Ky softuer unik është ndërtuar në mënyrë specifike për printerët profesionalë PIXMA dhe ju lejon të arrini me lehtësi printime fotografish me cilësi eksperte.

Letrat e aprovuara

Për të shtuar opsione tuaja kreative, mund t'i ngarkoni printerët profesionalë PIXMA me një gamë të gjerë letrash specialiste si Baryta, Fine Art ose Canvas. Shikoni si t'i përdorni dhe shkarkoni profilet ICC për letrat nga prodhuesit të tjerë lider të letrave. 

Letrat Canon

Gama e gjerë e letrave fotografike Canon përfshin letrat me shkëlqim, gjysmë-shkëlqim, mat dhe me lustër. E kombinuar me bojërat LUCIA ose ChromaLife100+ ato kapin gjallërisht shpirtin e fotografisë tuaj në printime të përsosura që do të frymëzojnë edhe brezat e ardhshme.

Profilizimi

Krijonij profile ICC me Softuerin e Menaxhimit të Ngjyrave

Krijoni me lehtësi profile ICC të optimizuara për printerin, letrën dhe ambientin unik të punës tuaj duke përdorur spektometrin dhe softuerin Color Management Tool Pro të Canon. Është e pajisur me një udhëzues të lehtë për t'u ndjekur, i cili printon grafike matëse të cilat mund të skanohen me një sërë pajisjesh kalibruese X-Rite (Eye-One PRO, Color Munki) - duke ndihmuar për të ofruar cilësinë dhe saktësinë e lartë të ngjyrave që kërkoni.

PIXMA PRO Output

Vendosja e bojës në letër

Cilësia e imazheve që të lë pa fjalë e krijuar duke përdorur gamën PIXMA të printerëve profesionalë të fotografive është një kombinim perfekt i pasionit tuaj dhe teknologjisë tonë. Canon ka investuar vite në sistemet teknologjike të kokës të printimit TË IMËT dhe bojërat e rafinimit duke iu dhënë rezultatet që mund t'i provoni sot. Me një zgjedhje të sistemit të bojës me bazë pigmenti 12-bojë dhe 10-bojë dhe sistemin specialist me bazë pigmenti 8-bojë, përdoruesit kreativë dhe të biznesit gjithashtu mund të gjejnë printerin më të mirë të fotografive A3 për të arritur rezultate të jashtëzakonshme në printime në mënyrën me kosto-efektive dhe efikase që është e mundur.

Printime bardhë e zi

Me 3 ose 5 bojëra të dedikuara dhe cilësimin e drajverit 'Printim Bardhë e Zi', së bashku me veçoritë si Chroma Optimizer për të siguruar shkëlqimin uniform dhe rritje të dendësisë të ngjyrës të zezë, gama e printerëve profesionalë PIXMA ofron një nivel të ri të cilësisë në printimin profesional monokrom.

Mbështetje për Printerin tuaj të Fotografive PIXMA Professional

Shkarkoni drajvera, softuerë, firmuerë dhe manuale për të hyrë në burimet e mbështetjes teknike online dhe për zgjidhjen e problemeve me printerin tuaj të fotografive PIXMA Professional.

  Duke kërkuar për printerët e mëparshëm Professional Inkjet

  Gjeni të dhëna dhe informacione për të konsumueshmet për printerët e mëparshëm PIXMA Professional Photo në pjesën e produkteve tona të arkivuara.

  • Canon
  • Printera
  • ...
  • Printerë profesionalë me bojë për fotografi në A2 dhe A3