Canon MAXIFY MB2750 Series

Specifikimet

Numrat e modeleve

MB2750


MB2755

Funksionet

Printim, Fotokopje, Skanim, Faks, Wi-Fi, Ethernet + Cloud Link

MAXIFY MB2750 Series

Specifikimet

 • Printimi i parë për 6 sekonda

 • Kopjim automatik i shumë faqeve

 • Përdor dhe ndaj pa tela

 • Trajtim produktiv i letrës

 • Ekran me prekje 7,5 cm (3") i lehtë në përdorim

 • Ngarkon dokumente në shërbimet e resë kompjuterike

 • Gati për kompjuterët portativë (tablet) dhe telefonat e zgjuar

 • Bojëra efikase XL

Specifikimet në detaje

Specifikime të përgjithshme

 • Numrat e modeleve

  MB2750


  MB2755

 • Funksionet

  Printim, Fotokopje, Skanim, Faks, Wi-Fi, Ethernet + Cloud Link

Specifikimet e printerit

 • Rezolucioni i printimit
  600 x 1200 dpi
 • Bordurat e printimit (min.)

  Lart: 3mm, Poshtë: 5mm, Majtas & Djathtas: 3.4mm

 • Teknologjia e printimit

  Inkjet, kokë FINE

 • Shpejtësia e Printimit Mono
  24,0 ipm mono A4¹
 • Shpejtësia e Printimit me Ngjyrë
  15,5 ipm ngjyra A4¹
 • Koha e nxjerrjes së printimit të parë

  Mono: 6 sek (gati) / 10 sek (gjumë)


  Ngjyra: 7 sek (gati) / 12 sek (gjumë)

 • Printim nga të Dyja Anët

  Automatik (A4, LTR letër e zakonshme)

 • Ushqyesi automatik i dokumentit (ADF)

  Deri në 50-fletë

Fishekët e bojës dhe rendimentet

 • Fishekët standardë të bojës

  Bojë rezistente dyshe me dendësi të lartë


  4 kuti boje (Zezë, Cianike, Purpurt, Verdhë)

 • Fishekë Opsionalë Boje XL

  PGI-1500XL BK (1200 faqe)¹


  PGI-1500XL C (1020 faqe)¹


  PGI-1500XL M (780 faqe)¹


  PGI-1500XL Y (935 faqe)¹


  Rendimenti mesatar i kutive të bojërave me ngjyra (CMY): 900 faqe¹

Mbështetja për letrën

 • Llojet e letrës

  Letër e Zakonshme


  Zarfe (DL, COM10, C5, Monarch)


  Canon High Resolution Paper (HR-101N)


  Canon Matte (MP-101)


  Canon Pro Luster (LU-101)


  Canon Plus Semi-gloss (SG-201)


  Canon Plus Glossy II (PP-201)


  Canon Glossy Përdorim i Përditshëm (GP-501)

 • Hyrja maksimale e letrës

  Kaseta lart: 250 fletë letër të zakonshme


  Kaseta poshtë: 250 fletë letër të zakonshme

 • Madhësitë e letrës

  Letër e zakonshme: A4, A5, B5, LTR, LGL


  Letër fotografike: A4, LTR, 20x25cm, 13x18cm, 10x15cm


  Përmasa të tjera: Gjer. 89-215.9 mm, Gjat. 127-355.6 mm

 • Pesha e Letrës

  Letër e zakonshme: 64 - 105 g/m²


  Letër fotografike Canon deri në 275 g/m²

Specifikimet e skanerit

 • Lloji i skanerit

  Shtrat i sheshtë, ADF

  Skaner me ngjyra CIS

 • Shpejtësia e skanimit
  Në një anë. 15,5 ipm Col¹

  Në një anë. 18,5 ipm B/W¹
 • Rezolucioni i Skanerit (Optik)

  Deri në 1200 x 1200 dpi¹

 • Thellësia e Skanimit (Hyrje / Dalje)

  Ngjyra: 48 bit / 24 bit


  Shkallë Gri: 16 bit / 8 bit

 • Madhësia Maksimale e Dokumentit

  Shtrat i sheshtë: A4, LTR (216x297mm)


  ADF: A4, LTR, LGL

Specifikimet e fotokopjes

 • Shpejtësia e kopjimit
  ADF me ngjyra: 11.5 ipm
  ADF mono: 22.0 ipm
 • Cilësia e fotokopjes
  Standard, i lartë
 • Kopjimi i shumëfishtë

  Deri në 99 faqe

 • Funksionet e Fotokopjimit

  Fshirje kornize, Radhitje, 2-mbi-1, 4-mbi-1

 • Zmadhim Fotokopjimi
  25-400%, Përshtat në faqe

Specifikimet e faksit

 • Lloji i Faksit

  Super G3 / Ngjyra

 • Rezolucioni i faksit

  Mono: deri në 300 x 300dpi


  Ngjyra: 200 x 200 dpi

 • Shpejtësia e Faksit

  Mono: Afërsisht 3 sek (33,6kbps) ¹


  Ngjyra: Afërsisht 1 min. (33,6kbps) ¹

 • Kujtesa e Faksit

  Deri në 250 faqe

 • Telefonim i Shpejtë i Koduar

  Nr. maks. 100 vendndodhje

 • Kontrolli i Grupit

  Nr. maks. 99 vendndodhje

Ndërfaqja

 • Lloji & Madhësia e ekranit

  Ekran me prekje me ngjyra 7.5cm

Lidhshmëria

 • LAN me kabllo

  Hi-Speed USB 2.0


  Ethernet 10/100Mbps (i kalueshëm automatikisht)


  Portë për memorie flesh USB (tipi A)

 • LAN pa tel

  Wi-Fi IEEE802.11 b/g/n¹


  Banda e frekuencës të Wireless LAN: 2.4GHz


  Metodë e Access Point


  Shikoni manualin e përdorimit për udhëzime se si të aktivizoni/çaktivizoni rrjetin LAN me valë.

 • Përdorimet dhe metodat e printimit
  Aplikacioni Canon PRINT Inkjet/SELPHY

  MAXIFY Cloud Link (nga ekrani i printerit ose pajisje smart)

  Plug-in Canon Print Service (Android)

  Mopria

  Microsoft Mobile Print

  Apple AirPrint

Softueri

 • Sistemet e Operuese që mbështeten

  Chrome OS


  Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / 7 SP1 / Vista SP2


  Windows Server 2008 / 2008 R2 / 2012 / 2012 R2


  Mac OS X v10.8.5 ose më i ri

 • Sistemet Mobile të mbështetura

  iOS, Android, Windows RT, Windows 10 Mobile

 • Kërkesat minimale për sistemin

  Windows: Internet Explorer 8, lidhje interneti ose CD-ROM


  Mac: Safari 5 dhe lidhje interneti


  Ekrani: 1024x768 ose më i lartë

 • Softueri i përfshirë

  Softueri drejtues i printerit dhe faksit


  Quick Utility Toolbox


  IJ Network Device Setup Utility


  Easy-WebPrint EX

Karakteristikat fizike

 • Pesha

  12,1kg

 • Përmasat (Gj x Th x L)

  463 x 389 x 320 mm


  463 x 459 x 320 mm (letër e instaluar)

 • Nivelet e Zhurmës Akustike

  Afro 56 dB(A)¹

 • Mjedisi i rekomanduar i punimit

  Temperatura: 15-30°C


  Lagështia: 10-80%RH (pa kondensim)

 • Energjia

  AC 100-240V, 50/60Hz

 • Cikli i punës

  deri në 20 000 faqe¹

 • Konsumi i energjisë

  Në gatishmëri (llamba e skanimit e fikur)


  Lidhja me USB me kompjuterin : rreth 0,9 W


  Në gatishmëri (të gjitha portat e lidhura, llamba e skanimit e fikur) : rreth 1,7 W


  Koha për të kaluar në pritje : rreth 7 minuta


  FIKUR: rreth 0,2 W


  Kopjimi (lidhja me USB me kompjuterin): afro 26 W¹

 • Konsumi tipik i energjisë

  0,15 kWh¹

 • Volumi i rekomanduar i printimit

  200-1000 faqe / muaj

Të gjitha specifikimet mund të ndryshohen pa u njoftuar.

Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.

Shpejtësia e kopjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të kopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.

¹ Shpejtësia reale e transmetimit të faksit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, cilësimeve të faksit në skajin e marrjes, kushteve të linjës, etj.

Rezultati i bojës mund të ndryshojë në varësi të dokumenteve të printuara, programit kompjuterik të aplikacioneve të përdorura, modalitetit të printimit dhe llojit të letrës së përdorur. Për më shumë informacione shikoni www.canon-europe.com/ink/yield

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.

Të gjitha specifikimet mund të ndryshohen pa u njoftuar.

Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.

Shpejtësia e kopjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të kopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.

¹ Shpejtësia reale e transmetimit të faksit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, cilësimeve të faksit në skajin e marrjes, kushteve të linjës, etj.

Rezultati i bojës mund të ndryshojë në varësi të dokumenteve të printuara, programit kompjuterik të aplikacioneve të përdorura, modalitetit të printimit dhe llojit të letrës së përdorur. Për më shumë informacione shikoni www.canon-europe.com/ink/yield

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.

Të gjitha specifikimet mund të ndryshohen pa u njoftuar.

Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.

Shpejtësia e kopjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të kopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.

¹ Shpejtësia reale e transmetimit të faksit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, cilësimeve të faksit në skajin e marrjes, kushteve të linjës, etj.

Rezultati i bojës mund të ndryshojë në varësi të dokumenteve të printuara, programit kompjuterik të aplikacioneve të përdorura, modalitetit të printimit dhe llojit të letrës së përdorur. Për më shumë informacione shikoni www.canon-europe.com/ink/yield

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.

¹ Shpejtësia e printimit të dokumentit në letër të zakonshme matet mbështetur në mesataren e ESAT në standardin e Provës së Kategorisë për Zyrë ISO/IEC 24734.

¹ Rezolucioni optik është një masë e matjes së rezolucionit maksimal të harduerit mbështetur në standardin ISO 14473. Kur skanoni në rezolucion të lartë, përmasa e skanimit është e kufizuar.

¹ Shpejtësitë e skanimit të ADF-së janë mesatare të scESAT30secA në testin e "Matjes së produktivitetit të ADF-së", ISO/IEC 17991:2015. Kur skanoni ose kopjoni vëllime të caktuara dokumentesh (afro 150 fletë në parametrat e parazgjedhur) në vazhdimësi nga njësia ADF, printeri mund të kalojë te "modaliteti i pritjes" ku furnizimi i letrës ndalon për disa dhjetëra sekonda pas çdo skanimi për të parandaluar nxehjen e tepërt të njësisë ADF.

¹ Shpejtësia e fotokopjes ADF është mesatarja e ESAT simplex, ISO/IEC 24735, pa përfshirë kohën për fotokopjen e setit të parë. Kur skanoni ose kopjoni një vëllim të caktuar faqesh në vazhdimësi duke përdorur njësinë automatike dokument ushqyes, printeri mund të ketë nevojë të bëjë një ndalesë (zakonisht më pak se 1 minutë) pas çdo skanimi. Kjo bëhet për të parandaluar mbinxehjen e mekanizmit të furnizimit të letrës. Kur skanoni ose kopjoni në parametrat e paracaktuara (me ngjyra, 300 dpi), furnizimi i faqeve fillon të ndërpritet pas afro 80 fletëve kur furnizimi është i vazhdueshëm ose i përsëritur në një periudhë kohore. Koha e ndërprerjes mund të ndryshojë në varësi të parametrave të skanimit duke përfshirë me ngjyra, mono, si dhe rezolucionin e skanimit.

¹ Bazuar në cilësimin standard duke përdorur ITU-T grafikun Nr.1 për mono dhe Canon Colour Fax Test Sheet për ngjyra.

¹ Rendimenti i faqeve bazohet në ISO/IEC 24711 dhe printim të vazhdueshëm. Printeri dërgohet me kutitë e bojës të konfiguruara.

¹ Banda e frekuencës Wi-Fi: 2,4GHz, Wi-Fi Security: WPA-PSK, WPA2-PSK, WEP, Fjalëkalim administrimi

¹ Kopjimi: Kur kopjoni ISO/JIS-SCID N2 (printuar nga printeri) në madhësinë A4 të letrës së zakonshme duke përdorur parametrat e parazgjedhur. Specifikimet mund të ndryshojnë pa paralajmërim.

¹ Konsumi Tipik i Energjisë (TEC) përfaqëson konsumin tipik të energjisë elektrike të konsumuar nga një produkt gjatë një jave.

¹ Zhurma akustike matet sipas standardit ISO7779.

¹ Cikli i punës përcaktohet si një numër maksimal i faqeve të printuara për një muaj të vetëm me ngarkesë të lartë.

¹ Shpejtësia e printimit të dokumentit në letër të zakonshme matet mbështetur në mesataren e ESAT në standardin e Provës së Kategorisë për Zyrë ISO/IEC 24734.

¹ Rezolucioni optik është një masë e matjes së rezolucionit maksimal të harduerit mbështetur në standardin ISO 14473. Kur skanoni në rezolucion të lartë, përmasa e skanimit është e kufizuar.

¹ Shpejtësitë e skanimit të ADF-së janë mesatare të scESAT30secA në testin e "Matjes së produktivitetit të ADF-së", ISO/IEC 17991:2015. Kur skanoni ose kopjoni vëllime të caktuara dokumentesh (afro 150 fletë në parametrat e parazgjedhur) në vazhdimësi nga njësia ADF, printeri mund të kalojë te "modaliteti i pritjes" ku furnizimi i letrës ndalon për disa dhjetëra sekonda pas çdo skanimi për të parandaluar nxehjen e tepërt të njësisë ADF.

¹ Shpejtësia e fotokopjes ADF është mesatarja e ESAT simplex, ISO/IEC 24735, pa përfshirë kohën për fotokopjen e setit të parë. Kur skanoni ose kopjoni një vëllim të caktuar faqesh në vazhdimësi duke përdorur njësinë automatike dokument ushqyes, printeri mund të ketë nevojë të bëjë një ndalesë (zakonisht më pak se 1 minutë) pas çdo skanimi. Kjo bëhet për të parandaluar mbinxehjen e mekanizmit të furnizimit të letrës. Kur skanoni ose kopjoni në parametrat e paracaktuara (me ngjyra, 300 dpi), furnizimi i faqeve fillon të ndërpritet pas afro 80 fletëve kur furnizimi është i vazhdueshëm ose i përsëritur në një periudhë kohore. Koha e ndërprerjes mund të ndryshojë në varësi të parametrave të skanimit duke përfshirë me ngjyra, mono, si dhe rezolucionin e skanimit.

¹ Bazuar në cilësimin standard duke përdorur ITU-T grafikun Nr.1 për mono dhe Canon Colour Fax Test Sheet për ngjyra.

¹ Rendimenti i faqeve bazohet në ISO/IEC 24711 dhe printim të vazhdueshëm. Printeri dërgohet me kutitë e bojës të konfiguruara.

¹ Banda e frekuencës Wi-Fi: 2,4GHz, Wi-Fi Security: WPA-PSK, WPA2-PSK, WEP, Fjalëkalim administrimi

¹ Kopjimi: Kur kopjoni ISO/JIS-SCID N2 (printuar nga printeri) në madhësinë A4 të letrës së zakonshme duke përdorur parametrat e parazgjedhur. Specifikimet mund të ndryshojnë pa paralajmërim.

¹ Konsumi Tipik i Energjisë (TEC) përfaqëson konsumin tipik të energjisë elektrike të konsumuar nga një produkt gjatë një jave.

¹ Zhurma akustike matet sipas standardit ISO7779.

¹ Cikli i punës përcaktohet si një numër maksimal i faqeve të printuara për një muaj të vetëm me ngarkesë të lartë.

¹ Shpejtësia e printimit të dokumentit në letër të zakonshme matet mbështetur në mesataren e ESAT në standardin e Provës së Kategorisë për Zyrë ISO/IEC 24734.

¹ Rezolucioni optik është një masë e matjes së rezolucionit maksimal të harduerit mbështetur në standardin ISO 14473. Kur skanoni në rezolucion të lartë, përmasa e skanimit është e kufizuar.

¹ Shpejtësitë e skanimit të ADF-së janë mesatare të scESAT30secA në testin e "Matjes së produktivitetit të ADF-së", ISO/IEC 17991:2015. Kur skanoni ose kopjoni vëllime të caktuara dokumentesh (afro 150 fletë në parametrat e parazgjedhur) në vazhdimësi nga njësia ADF, printeri mund të kalojë te "modaliteti i pritjes" ku furnizimi i letrës ndalon për disa dhjetëra sekonda pas çdo skanimi për të parandaluar nxehjen e tepërt të njësisë ADF.

¹ Shpejtësia e fotokopjes ADF është mesatarja e ESAT simplex, ISO/IEC 24735, pa përfshirë kohën për fotokopjen e setit të parë. Kur skanoni ose kopjoni një vëllim të caktuar faqesh në vazhdimësi duke përdorur njësinë automatike dokument ushqyes, printeri mund të ketë nevojë të bëjë një ndalesë (zakonisht më pak se 1 minutë) pas çdo skanimi. Kjo bëhet për të parandaluar mbinxehjen e mekanizmit të furnizimit të letrës. Kur skanoni ose kopjoni në parametrat e paracaktuara (me ngjyra, 300 dpi), furnizimi i faqeve fillon të ndërpritet pas afro 80 fletëve kur furnizimi është i vazhdueshëm ose i përsëritur në një periudhë kohore. Koha e ndërprerjes mund të ndryshojë në varësi të parametrave të skanimit duke përfshirë me ngjyra, mono, si dhe rezolucionin e skanimit.

¹ Bazuar në cilësimin standard duke përdorur ITU-T grafikun Nr.1 për mono dhe Canon Colour Fax Test Sheet për ngjyra.

¹ Rendimenti i faqeve bazohet në ISO/IEC 24711 dhe printim të vazhdueshëm. Printeri dërgohet me kutitë e bojës të konfiguruara.

¹ Banda e frekuencës Wi-Fi: 2,4GHz, Wi-Fi Security: WPA-PSK, WPA2-PSK, WEP, Fjalëkalim administrimi

¹ Kopjimi: Kur kopjoni ISO/JIS-SCID N2 (printuar nga printeri) në madhësinë A4 të letrës së zakonshme duke përdorur parametrat e parazgjedhur. Specifikimet mund të ndryshojnë pa paralajmërim.

¹ Konsumi Tipik i Energjisë (TEC) përfaqëson konsumin tipik të energjisë elektrike të konsumuar nga një produkt gjatë një jave.

¹ Zhurma akustike matet sipas standardit ISO7779.

¹ Cikli i punës përcaktohet si një numër maksimal i faqeve të printuara për një muaj të vetëm me ngarkesë të lartë.