Printerët për zyra të vogla

Canon MAXIFY iB4150

Specifikimet

Specifikimet

 • Printimi i parë për 6 sekonda
 • Përdor dhe ndaj pa tela
 • Printim automatik nga të dyja anët
 • Trajtim produktiv i letrës
 • Printim nga shërbime të resë kompjuterike
 • Aplikacioni Canon PRINT
 • Gati për kompjuterët portativë (tablet) dhe telefonat e zgjuar
 • Bojëra efikase XL

Specifikimet në detaje

PËRMBLEDHJE

 • Përmbledhje

  Printer i shpejtë dhe ekonomik për zyra të vogla

 • Funksionet

  Printim, Wi-Fi, Ethernet + Cloud Link

SPECIFIKIMET E PRINTERIT

 • Shpejtësia e printimit (rreth)

  24,0 ipm mono A4¹


  15,5 ipm ngjyra A4 ¹

 • Koha e faqes së parë (rreth)

  Mono: 6 sek (gati) / 10 sek (gjumë)


  Ngjyra: 7 sek (gati) / 12 sek (gjumë)

 • Teknologjia e printimit

  Inkjet, kokë FINE

 • Rezolucioni maks. i printimit

  600 x 1200 dpi

 • Bordurat e printimit (min.)

  Lart: 3mm, Poshtë: 5mm, Majtas & Djathtas: 3.4mm

 • Printim në 2 anë

  Automatik (A4, LTR letër e zakonshme)

BOJËRAT & RENDIMENTI

 • Tipi i bojës

  Bojë rezistente dyshe me dendësi të lartë


  4 kuti boje (Zezë, Cianike, Purpurt, Verdhë)

 • Bojërat XL

  PGI-2500XL BK (2500 faqe) ¹


  PGI-2500XL C (1755 faqe) ¹


  PGI-2500XL M (1295 faqe) ¹


  PGI-2500XL Y (1520 faqe) ¹


  Rendimenti mesatar i ngjyrave (CMY): 1500 faqe ¹

NDIHMA PËR LETRËN

 • Llojet e letrës

  Letër e Zakonshme


  Zarfe (DL, COM10, C5, Monarch)


  Canon High Resolution Paper (HR-101N)


  Canon Matte (MP-101)


  Canon Pro Luster (LU-101)


  Canon Plus Semi-gloss (SG-201)


  Canon Plus Glossy II (PP-201)


  Canon Glossy Përdorim i Përditshëm (GP-501)

 • Hyrja maksimale e letrës

  Kaseta lart: 250 fletë letër të zakonshme


  Kaseta poshtë: 250 fletë letër të zakonshme

 • Madhësitë e letrës

  Letër e zakonshme: A4, A5, B5, LTR, LGL


  Letër fotografike: A4, LTR, 20x25cm, 13x18cm, 10x15cm


  Përmasa të tjera: Gjer. 89-215.9 mm, Gjat. 127-355.6 mm

 • Pesha e Letrës

  Letër e zakonshme: 64 - 105 g/m²


  Letër fotografike Canon deri në 275 g/m²

LIDHJET

 • Lidhje me kabëll

  Hi-Speed USB 2.0


  Ethernet 10/100Mbps (i kalueshëm automatikisht)

 • Lidhje me valë

  Wi-Fi IEEE802.11 b/g/n ¹


  Banda e frekuencës të Wireless LAN: 2.4GHz


  Metodë e Access Point


  Shikoni manualin e përdorimit për udhëzime se si të aktivizoni/çaktivizoni rrjetin LAN me valë.

 • Mbështetje aplikacionesh

  Aplikacioni Canon PRINT Inkjet/SELPHY


  MAXIFY Cloud Link (nga ekrani i printerit ose pajisje smart)


  Plug-in Canon Print Service (Android)


  Mopria


  Microsoft Mobile Print


  Apple AirPrint


SOFTUER

 • Sistemi operativ i mbështetur

  Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / 7 SP1 / Vista SP2


  Windows Server 2008 / 2008 R2 / 2012 / 2012 R2


  Mac OS X v10.8.5 ose më i ri

 • Sistemet Mobile të mbështetura

  iOS, Android, Windows RT, Windows 10 Mobile

 • Kërkesat minimale për sistemin

  Windows: Internet Explorer 8, lidhje interneti ose CD-ROM


  Mac: Safari 5 dhe lidhje interneti


  Ekrani: 1024x768 ose më i lartë

 • Softueri i përfshirë

  Drajver i printerit


  Quick Utility Toolbox


  IJ Network Device Setup Utility


  Easy-WebPrint EX

VEÇORI TË PËRGJITHSHME

 • Lloji & Madhësia e ekranit

  Ekran i me pika të plota

 • Përmasat (Gj x Th x L)

  463 x 394 x 290 mm


  463 x 459 x 290 mm (letër e instaluar)

 • Pesha

  9,6 kg

 • Energjia

  AC 100-240V, 50/60Hz

 • Konsumi i energjisë

  Në gatishmëri (llamba e skanimit e fikur)


  Lidhja me USB me kompjuterin : rreth 0,9 W


  Në gatishmëri (të gjitha portat e lidhura, llamba e skanimit e fikur) : rreth 1,7 W


  Koha për të kaluar në pritje : rreth 7 minuta


  FIKUR: rreth 0,2 W


  Printimi (lidhja me USB me kompjuterin): rreth 27 W ¹

 • Konsumi tipik i energjisë

  0,14 kWh ¹

 • Nivelet e zhurmës

  Rreth 53 dB(A) ¹

 • Mjedisi i rekomanduar i punimit

  Temperatura: 15-30°C


  Lagështia: 10-80%RH (pa kondensim)

 • Cikli i punës (në muaj)

  deri në 30 000 faqe ¹

 • Volumi i rekomanduar i printimit

  250-1500 faqe / muaj

Të gjitha specifikimet mund të ndryshohen pa u njoftuar.

Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.

Rezultati i bojës mund të ndryshojë në varësi të dokumenteve të printuara, programit kompjuterik të aplikacioneve të përdorura, modalitetit të printimit dhe llojit të letrës së përdorur. Për më shumë informacione shikoni www.canon-europe.com/ink/yield

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.

Të gjitha specifikimet mund të ndryshohen pa u njoftuar.

Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.

Rezultati i bojës mund të ndryshojë në varësi të dokumenteve të printuara, programit kompjuterik të aplikacioneve të përdorura, modalitetit të printimit dhe llojit të letrës së përdorur. Për më shumë informacione shikoni www.canon-europe.com/ink/yield

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.

 1. ¹ Shpejtësia e printimit të dokumentit në letër të zakonshme matet mbështetur në mesataren e ESAT në standardin e Provës së Kategorisë për Zyrë ISO/IEC 24734.

 2. ¹ Rendimenti i faqeve bazohet në ISO/IEC 24711 dhe printim të vazhdueshëm. Printeri dërgohet me kutitë e bojës të konfiguruara.

 3. ¹ Banda e frekuencës Wi-Fi: 2,4GHz, Wi-Fi Security: WPA-PSK, WPA2-PSK, WEP, Fjalëkalim administrimi

 4. ¹ Printimi: Kur printoni ISO/JIS-SCID N2 (printuar nga printeri inkjet) në madhësinë A4 të letrës së zakonshme duke përdorur parametrat standarde. Specifikimet mund të ndryshojnë pa paralajmërim.

 5. ¹ Zhurma akustike matet sipas standardit ISO7779.

 6. ¹ Konsumi Tipik i Energjisë (TEC) përfaqëson konsumin tipik të energjisë elektrike të konsumuar nga një produkt gjatë një jave.

 7. ¹ Cikli i punës përcaktohet si një numër maksimal i faqeve të printuara për një muaj të vetëm me ngarkesë të lartë.

 8. ¹ Shpejtësia e printimit të dokumentit në letër të zakonshme matet mbështetur në mesataren e ESAT në standardin e Provës së Kategorisë për Zyrë ISO/IEC 24734.

 9. ¹ Rendimenti i faqeve bazohet në ISO/IEC 24711 dhe printim të vazhdueshëm. Printeri dërgohet me kutitë e bojës të konfiguruara.

 10. ¹ Banda e frekuencës Wi-Fi: 2,4GHz, Wi-Fi Security: WPA-PSK, WPA2-PSK, WEP, Fjalëkalim administrimi

 11. ¹ Printimi: Kur printoni ISO/JIS-SCID N2 (printuar nga printeri inkjet) në madhësinë A4 të letrës së zakonshme duke përdorur parametrat standarde. Specifikimet mund të ndryshojnë pa paralajmërim.

 12. ¹ Zhurma akustike matet sipas standardit ISO7779.

 13. ¹ Konsumi Tipik i Energjisë (TEC) përfaqëson konsumin tipik të energjisë elektrike të konsumuar nga një produkt gjatë një jave.

 14. ¹ Cikli i punës përcaktohet si një numër maksimal i faqeve të printuara për një muaj të vetëm me ngarkesë të lartë.