Canon MAXIFY iB4050

Specifikimet

Specifikimet

 • Printimi i parë për 7 sekonda

 • Përdor dhe ndaj pa tela

 • Trajtim produktiv i letrës

 • Printim automatik nga të dyja anët

 • Gati për kompjuterët portativë (tablet) dhe telefonat e zgjuar

 • Bojëra efikase XL

 • Printim nga shërbime të resë kompjuterike

 • Aplikacion MAXIFY Printing Solutions

Specifikimet në detaje

PËRMBLEDHJE

 • Përmbledhje

  Printer i shpejtë dhe ekonomik për zyra të vogla

 • Funksionet

  Printim, Wi-Fi, Ethernet + Cloud Link

SPECIFIKIMET E PRINTERIT

 • Shpejtësia e printimit (rreth)

  23.0 ipm mono A4¹


  15.0 ipm ngjyra A4¹

 • Koha e faqes së parë (rreth)

  Mono: 7 sek (gati) / 11 sek (gjumë)


  Ngjyra: 9 sek (gati) / 14 sek (gjumë)

 • Teknologjia e printimit

  Inkjet, kokë FINE

 • Rezolucioni maks. i printimit

  600 x 1200 dpi

 • Bordurat e printimit (min.)

  Lart: 3mm, Poshtë: 5mm, Majtas & Djathtas: 3.4mm

 • Printim në 2 anë

  Automatik (A4, LTR letër e zakonshme)

SPECIFIKIMET E SKANERIT

SPECIFIKIMET E MAKINËS FOTOKOPJUESE

SPECIFIKIMET E FAKSIT

BOJËRAT & RENDIMENTI

 • Tipi i bojës

  Bojë rezistente dyshe me dendësi të lartë


  4 kuti boje (Zezë, Cianike, Purpurt, Verdhë)

 • Bojërat XL

  PGI-2500XL BK (2500 faqe)¹


  PGI-2500XL C (1755 faqe)¹


  PGI-2500XL M (1295 faqe)¹


  PGI-2500XL Y (1520 faqe)¹


  Rendimenti mesatar i kutive të bojërave me ngjyra (CMY): 1500 faqe¹

NDIHMA PËR LETRËN

 • Llojet e letrës

  Letër e Zakonshme


  Zarfa: (DL, COM10)


  Canon High Resolution Paper (HR-101N)


  Canon Matte (MP-101)


  Canon Pro Luster (LU-101)


  Canon Plus Semi-gloss (SG-201)


  Canon Plus Glossy II (PP-201)


  Canon Glossy Përdorim i Përditshëm (GP-501)

 • Hyrja maksimale e letrës

  Kaseta lart: 250 fletë letër të zakonshme


  Kaseta poshtë: 250 fletë letër të zakonshme

 • Madhësitë e letrës

  Letër e zakonshme: A4, A5, B5, LTR, LGL


  Letër fotografike: A4, LTR, 20x25cm, 13x18cm, 10x15cm


  Përmasa të tjera: Gjer. 89-215.9 mm, Gjat. 127-355.6 mm

 • Pesha e Letrës

  Letër e zakonshme: 64 - 105 g/m²


  Letër fotografike Canon deri në 275 g/m²

LIDHJET

 • Lidhje me kabëll

  Hi-Speed USB 2.0


  Ethernet 10/100Mbps (i kalueshëm automatikisht)

 • Lidhje me valë

  Wi-Fi IEEE802.11 b/g/n¹


  Metodë e Access Point


  Banda e frekuencës të Wireless LAN: 2.4GHz

 • Mbështetje aplikacionesh

  Aplikacion MAXIFY Printing Solutions


  MAXIFY Cloud Link (nga pajisje smart)


  Plug-in Canon Print Service (Android)


  Apple AirPrint  Printo nga Email

SOFTUER

 • Sistemi operativ i mbështetur

  Chrome OS


  Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista SP1 & SP2 / XP SP3 32 bitë


  Windows Server 2003, 2003 R2, 2008, 2008 R2, 2012, 2012 R2


  Mac OS X v10.6.8 ose më i ri

 • Sistemet Mobile të mbështetura

  iOS


  Android


  Windows RT

 • Kërkesat minimale për sistemin

  Windows: Internet Explorer 8, lidhje interneti ose CD-ROM


  Mac: Safari 5 dhe lidhje interneti


  Ekrani: 1024x768 ose më i lartë

 • Softueri i përfshirë

  Canon Quick Toolbox


  Easy-WebPrint EX (për Windows)

VEÇORI TË PËRGJITHSHME

 • Lloji & Madhësia e ekranit

  Ekran i me pika të plota

 • Përmasat (Gj x Th x L)

  463 x 394 x 290 mm


  463 x 459 x 290 mm (letër e instaluar)

 • Pesha

  9,8kg

 • Energjia

  AC 100-240V, 50/60Hz

 • Konsumi i energjisë

  Fikur: Afërsisht 0,3 W


  Në gatishmëri (i lidhur me kompjuterin me USB): afro 1,0 W (llampa e skanimit e fikur)


  Në gatishmëri (të gjitha portat e lidhura): afro 1,8 W (llamba e skanimit e fikur)


  Koha për të kaluar në modalitetin e gatishmërisë: 7 minuta


  Printim: Afërsisht. 24 W¹

 • Konsumi tipik i energjisë

  0.2 kWh¹

 • Nivelet e zhurmës

  Afro 53 dB(A)¹

 • Mjedisi i rekomanduar i punimit

  Temperatura: 15-30°C


  Lagështia: 10-80%RH (pa kondensim)

 • Cikli i punës (në muaj)

  deri në 30,000 faqe¹

 • Volumi i rekomanduar i printimit

  250-1500 faqe / muaj

Të gjitha specifikimet mund të ndryshohen pa u njoftuar.

Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.

Gjatë printimeve pasuese, printeri mund të ngadalësojë përdorimin për të parandaluar rritjen e temperaturës së brendshme.

Rezultati i bojës mund të ndryshojë në varësi të dokumenteve të printuara, programit kompjuterik të aplikacioneve të përdorura, modalitetit të printimit dhe llojit të letrës së përdorur. Për më shumë informacione shikoni www.canon-europe.com/ink/yield

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.

Të gjitha specifikimet mund të ndryshohen pa u njoftuar.

Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.

Gjatë printimeve pasuese, printeri mund të ngadalësojë përdorimin për të parandaluar rritjen e temperaturës së brendshme.

Rezultati i bojës mund të ndryshojë në varësi të dokumenteve të printuara, programit kompjuterik të aplikacioneve të përdorura, modalitetit të printimit dhe llojit të letrës së përdorur. Për më shumë informacione shikoni www.canon-europe.com/ink/yield

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.

 1. ¹ Shpejtësia e printimit të dokumentit në letër të zakonshme matet mbështetur në mesataren e ESAT në standardin e Provës së Kategorisë për Zyrë ISO/IEC 24734.

 2. ¹ Rendimenti i faqeve bazohet në ISO/IEC 24711 dhe printim të vazhdueshëm. Printeri transportohet me kuti boje të montuara: 1000 faqe e zeza (BK) dhe 700 faqe ngjyrat (C/M/Y mesatarisht).

 3. ¹ Banda e frekuencës Wi-Fi: 2,4GHz, Wi-Fi Security: WPA-PSK, WPA2-PSK, WEP, Fjalëkalim administrimi

 4. ¹ Kur printoni ISO/JIS-SCID N2 (printuar nga printeri inkjet) në madhësinë A4 të letrës së zakonshme duke përdorur cilësimet fillestare.

 5. ¹ Konsumi Tipik i Energjisë (TEC) përfaqëson konsumin tipik të energjisë elektrike të konsumuar nga një produkt gjatë një jave.

 6. ¹ Zhurma akustike matet sipas standardit ISO7779.

 7. ¹ Cikli i punës përcaktohet si një numër maksimal i faqeve të printuara për një muaj të vetëm me ngarkesë të lartë.

 8. ¹ Shpejtësia e printimit të dokumentit në letër të zakonshme matet mbështetur në mesataren e ESAT në standardin e Provës së Kategorisë për Zyrë ISO/IEC 24734.

 9. ¹ Rendimenti i faqeve bazohet në ISO/IEC 24711 dhe printim të vazhdueshëm. Printeri transportohet me kuti boje të montuara: 1000 faqe e zeza (BK) dhe 700 faqe ngjyrat (C/M/Y mesatarisht).

 10. ¹ Banda e frekuencës Wi-Fi: 2,4GHz, Wi-Fi Security: WPA-PSK, WPA2-PSK, WEP, Fjalëkalim administrimi

 11. ¹ Kur printoni ISO/JIS-SCID N2 (printuar nga printeri inkjet) në madhësinë A4 të letrës së zakonshme duke përdorur cilësimet fillestare.

 12. ¹ Konsumi Tipik i Energjisë (TEC) përfaqëson konsumin tipik të energjisë elektrike të konsumuar nga një produkt gjatë një jave.

 13. ¹ Zhurma akustike matet sipas standardit ISO7779.

 14. ¹ Cikli i punës përcaktohet si një numër maksimal i faqeve të printuara për një muaj të vetëm me ngarkesë të lartë.