Canon MAXIFY iB4050

Printer me shpejtësi të lartë për zyra të vogla me Wi-Fi dhe Ethernet, printim nga pajisje portative dhe cloud. I pajisur me printim 2-anësh dhe kuti boje me kapacitet të lartë për dokumente biznesi të cilësisë të lartë.

Përfitimet

 • Printer me volum të madh për zyrat e vogla të ngarkuara me kaseta prej 250 fletësh

 • Nuk ka nevojë të prisni për dokumentet me Quick First Print plus 15 faqe me ngjyra/min dhe 23 faqe mono/min.

 • Lidhja Wi-Fi plus Ethernet: printoni nga PC, smartfonë, tableta dhe shërbime cloud.

 • Printoni deri në 2,500 faqe mono dhe 1,500 me ngjyra me kutitë e bojës XL të zëvendësueshme një nga një

 • Krijoni dokumente cilësore me bojën Dual Resistant HD të optimizuar për printime biznesi

Veçoritë e detajuara

 • Printer i shpejtësisë të lartë për zyra të vogla.

  Bëhuni produktiv dhe qëndroni të lidhur me këtë printer të fortë me shpejtësi të lartë të projektuar për ambientet e zyrave të vogla me volume të mëdha printimi në muaj midis 250-1,500 faqe. Me lidhjen Wi-Fi dhe Ethernet plus cilësinë profesionale të printimit - dhe kontrollet e përdorimit për më shumë lehtësi - ky është shoku perfekt i zyrës.

 • Printim i shpejtë dokumentesh

  Mos prisni më asnjëherë për dokumentet tuaja të biznesit. Shpejtësi të mëdha printimi ISO të dokumenteve A4 prej 23 ipm mono dhe 15 ipm me ngjyra të cilat janë të kombinuara me një kohë po ashtu të shpejtë të printimit të faqes së parë prej 7 sekondash.

 • Cilësi biznesi

  Bojërat Rezistente Dyshe me Dendësi të Lartë prodhojnë tekst të mprehtë dhe ngjyra të gjalla. Këto bojëra pigmenti kanë shpejtësi të jashtëzakonshme - në këtë mënyrë nuk do të zbehen me kalimin e kohës - dhe janë rezistente ndaj bojërave marker dhe fërkimit duke i bërë kështu perfekte për dokumentet e biznesit me cilësi të lartë.

 • Kosto e efektshme

  Printoni deri në 2,500 dokumente A4 mono dhe 1,500 me ngjyra me kutitë e bojës XL. Kuti boje të zëvendësueshme një nga një të cilat sigurojnë produktivitet maksimal me humbje minimale. Një opsion multipako me 4 ngjyra përmban një set të plotë me bojëra rezervë për rezultate me kosto edhe më të efektshme.

 • Më shumë produktivitet kur ju nevojitet

  Dy kasetat me kapacitet të lartë prej 250 fletësh ju sigurojnë që të harxhoni më pak kohë kur futni letrat, ndërsa printimi automatik në 2 anë ju ndihmon të printoni me lehtësi dokumente me pamje profesionale - dhe në të njëjtën kohë ul konsumin e letrës.

 • Lidhshmëria

  Me MAXIFY Cloud Link ju mund të printoni direkt nga shërbimet e njohura cloud si Evernote, Dropbox, OneDrive ose Google Drive duke përdorur një smartfon dhe aplikacionin MAXIFY Printing Solutions. Gjithashtu mbështeten edhe funksionet Apple AirPrint dhe Google Cloud Print.

Specifikimet

 • Printimi i parë për 7 sekonda

 • Përdor dhe ndaj pa tela

 • Trajtim produktiv i letrës

 • Printim automatik nga të dyja anët

 • Gati për kompjuterët portativë (tablet) dhe telefonat e zgjuar

 • Bojëra efikase XL

 • Printim nga shërbime të resë kompjuterike

 • Aplikacion MAXIFY Printing Solutions

Çfarë ka në kuti

 • MAXIFY iB4050

 • Kabëll energjie

 • Montimi i kutive të bojës

 • CD konfigurimi për Windows (drajverat Mac gjenden online)

 • Manualet