Objektiva për DSLR

Canon EF 500mm f/4L IS II USM

Një lente e serisë L me rendiment ultra të lartë me Stabilizuesin e imazhit dhe hapjen e diafragmës f/4, ideale për faunën e egër.

Përfitimet

 • Lenta me rendiment të lartë 500mm

 • Elemente lentesh fluorite dhe UD

 • Apertura e shpejtë maksimumi f/4

 • USM e llojit unazë për AF të shpejtë

 • Stabilizues Imazhi me 4 ndalesa

 • Veshje mbrojtëse me fluorinë në elementët e përparme dhe të pasëm

 • Fokusi minimal 3,7m

 • Apertura me 9 thika

 • Fokusimi i fuqishëm për video

 • I qëndrueshëm ndaj pluhurit dhe lagështirës

Veçoritë e detajuara

 • Super-telefoto kompakt me peshë të lehtë

  EF 500mm f/4L IS II USM paraqet një ndërtim me peshë të lehtë prej aliazhi të magnezit dhe titanit, që zvogëlon peshën pa kompromentuar cilësinë e fuqisë dhe ndërtimit.

 • Dizajn optik i sofistikuar

  Një dizajn optik i ndërlikuar që paraqet elementët fluoritë dhe lenta UD për të trajtuar gabimet dhe shtrembërimet. Një aperturë e shpejtë maksimumi f/4 lejon përdorimin e Canon Extender EF 2,0x III, ndërsa ruhet AF në kamerat e serive EOS-1.

 • Fokusim automatik i shpejtë, i qetë

  Një unazë USM (Ultrasonic motor) përdor dridhje frekuence ultrasonike për të dhënë fokusim automatik tepër të shpejtë me funksionim pothuajse pa zhurmë. Një CPU me shpejtësi të lartë dhe algoritme të përsosura AF kontribuojnë më tej në shpejtësinë AF. Mbivendosja e fokusimit manual elektronik të plotë është e disponueshme pa nevojë të shojë AF.

 • Stabilizuesi i Imazhit

  Teknologjia e integruar e Stabilizuesit të Imazhit lejon rregjistrimin duke e mbajtur kamerën në duar me shpejtësi të shkrehjes deri në katër ndalesa më pak sesa normalja, pa ndeshur në tronditjen e kamerës. Modalitete të shumtë IS përmirësojnë cilësinë e imazhit kur zgjeroni pamjen.

 • Modaliteti IS 3

  Idealisht të përshtatshëm për të gjithë llojet e fotografisë së veprimeve, veçanërisht ato disiplina që kërkojnë përdorimin e zgjerimit të pamjes, modaliteti i ri IS 3 aktivizon vetëm elementin e stabilizuesit të imazhit gjatë ekspozimit.

 • Cilësi e përmirësuar e imazhit me veshjen SWC

  I projektuar për përdorimin në fotografinë digitale, veshja e strukturë me patentë Subwavelength e Canon ndihmon në minimizimin e hijeve dhe shkëlqimit të shkaktuara nga pasqyrimet e brendshme. Duke eleminuar shkakuar, veshja zvogëlon pasqyrimet dhe ndihmon në dhënien e imazheve të gjallë dhe të qartë.

 • Fokusimi i fuqishëm

  Modaliteti Fokusimi i fuqishëm me dy shpejtësi i EF 500mm f/4L IS II USM lejon që fokusi të rregullohet me një shpejtësi të qetë, konstante - e përsosur kur rregjistroni video.

 • Cilësia e serisë L

  Seria L është sfera profesionale kryesore e lentave Canon, duke përfaqësuar më të mirën në optikat EF të krijuara me saktësi. Lentat e serisë L kombinojnë rendiment të shkëlqyer me trajtimin superlativ dhe janë të qëndrueshme ndaj pluhurit dhe lagështirës.

 • Pajisjet shtesë

  EF 500mm f/4L IS II USM jepet me Kapakun e lentës (ET-138 WII), Mbulesën e lentës (E-163B) dhe Kasën e lentës 500B.

Aksesorët përkatës

 • Objektiva për DSLR

  Zgjatuesi EF 1.4x III

  Një zgjatues i kategorisë profesionale që e rrit gjatësinë fokale të lenteve të serisë L me 1,4x.
 • Objektiva për DSLR

  Zgjatuesi EF 2x III

  Një zgjatues i kategorisë profesionale që e rrit gjatësinë fokale të lenteve të serisë L me 2x.
 • Aksesor objektivi

  Tub Zgjatimi EF 12 II

  Kur përdoret me lentet e zgjedhura, ky tub zgjatimi 12mm lejon fokusim shumë më të afërt.

 • Aksesor objektivi

  Tub Zgjatimi EF 25 II

  Kur përdoret me lentet e zgjedhura, ky tub zgjatimi 25mm lejon fokusim shumë më të afërt.

 • Aksesor objektivi

  Lens Hood ET-138 (WII)

  Nuk lejon që drita verbuese të hyjë në lente, duke mos lejuar që shkëlqimi i padëshiruar të ndikojë në fotografitë.

 • Aksesor objektivi

  Kapaku i pluhurave i lentes E

  Mbron lenten tuaj Canon kur nuk përdoret.
 • Aksesor objektivi

  Filtër me futje PL-C 52mm

  Filtër rrethor polarizues për lentet super-telefoto Canon.
 • Aksesor objektivi

  Filtër me futje PL-C 52mm (WII)

  Filtër rrethor polarizues për lentet super-telefoto Canon.
 • Aksesor objektivi

  Mbajtës i filtrit me futje me vidhosje 52mm

  Bën të mundur që filtrat me diametër 52mm të përdoren në lentet super-telefoto Canon që marrin filtra me futje.
 • Aksesor objektivi

  Mbajtës i filtrit me futje me vidhosje 52mm (WII)

  Bën të mundur që filtrat me diametër 52mm të përdoren në lentet super-telefoto Canon që marrin filtra me futje.
 • Aksesor objektivi

  Mbajtës i filtrit xhelatinë me futje 52mm (WII)

  Bën të mundur që filtrat me xhelatinë të përdoren në lentet super-telefoto Canon që marrin filtra me futje.
 • Aksesor objektivi

  Rrip i Gjerë i Lentes B

  Një rrip i gjerë qafe i rehatshëm për lentet super telefoto.
 • Aksesor objektivi

  Camera Rain Cover ERC-E4L

  Mbron kamerën dhe lenten nga moti, dhe ju lejon të vazhdoni të shkrepni. Masë e madhe.
 • Objektiva këndgjerë

  Arrini një fushëpamje më të gjerë dhe përfshini më shumë në kuadër me anë të objektivave tanë këndgjerë.
  Mësoni më shumë