Objektiva për DSLR

Canon EF 300mm f/4L IS USM

Një lente portative e serisë L me Stabilizuesin e imazhit dhe hapjen e diafragmës f/4.

Përfitimet

 • Konstruksion dhe optikë L-series

 • Dy elementë UD të lentës

 • Fokusim automatik USM i shpejtë, i qetë

 • Veshjet Super Spectra

 • Aperturë rrethore për bokeh sfondi të shkëlqyer

 • Përmasa e filtrit 77mm

Veçoritë e detajuara

 • Lenta telefoto e stabilizuar, me cilësi të lartë

  EF 300mm f/4L IS USM është një lenta telefoto kompakte e cila ka një Stabilizues Imazhi që kompenson dridhjet e kamerës, duke lejuar që shpejtësitë e grilës të përdoren dy ndalesa më ngadalë se sa normalja pa turbullirë. Stabilizimi mund të fiket në një drejtim për të lejuar panoramimin.

 • Cilësia e serisë L

  Seria L eshte sfera profesionale kryesore e lentave Canon, duke perfaqesuar më të mirën në optikat EF të krijuara me saktesi. Lentat e serisë L kombinojnë rendiment të shkëlqyer me trajtimin superlativ dhe janë të qëndrueshme ndaj pluhurit dhe lagështirës.

 • Fokusimi ultrasonik

  Një motorr ultrasonik i llojit unazë drejton fokusimin automatik jashtëzakonisht shpejt dhe pothuajse në heshtje. Rrotullimi i mbajtjes i shkëlqyeshëm siguron se pika e fokusit arrihet saktësisht, pa rregjistruar më tej. Për më tepër, mbivendosja manuale gjatë gjithë kohës është e disponueshme, duke e bërë të mundshëm të rregullohet fokusi pa dalë nga modaliteti AF.

 • Veshja Super Spectra

  Veshjet Super Spectra sigurojnë ekuilibër të saktë të ngjyrës dhe përmirësojnë kontrastin. Ato gjithashtu zvogëlojnë hijet dhe shkëlqimin – një problem i zakonshëm i shkaktuar nga drita që rikthehet nga një sensor i kamerës.

 • Integrim me matës flesh E-TTL II

  Lenta i kalon informacionin e distancës një sistemi të pajtueshëm E-TTL II të kamerës EOS për të siguruar matje optimale të fleshit.

Aksesorët përkatës

 • Objektiva për DSLR

  Zgjatuesi EF 1.4x III

  Një zgjatues i kategorisë profesionale që e rrit gjatësinë fokale të lenteve të serisë L me 1,4x.
 • Objektiva për DSLR

  Zgjatuesi EF 2x III

  Një zgjatues i kategorisë profesionale që e rrit gjatësinë fokale të lenteve të serisë L me 2x.
 • Aksesor objektivi

  Tub Zgjatimi EF 12 II

  Kur përdoret me lentet e zgjedhura, ky tub zgjatimi 12mm lejon fokusim shumë më të afërt.

 • Aksesor objektivi

  Tub Zgjatimi EF 25 II

  Kur përdoret me lentet e zgjedhura, ky tub zgjatimi 25mm lejon fokusim shumë më të afërt.

 • Lens Hood EW-83P

  Nuk lejon që drita verbuese të hyjë në lente, duke mos lejuar që shkëlqimi i padëshiruar të ndikojë në fotografitë.
 • RF 15-30MM F4.5-6.3 IS STM

  Aksesorët

  Kapak pluhuri për objektiv RF

  Mbron lenten tuaj Canon kur nuk përdoret.
 • Kapaku i lentes E-67 II

  Mbron objektivin kur nuk është në përdorim; Prodhuar me material të fortë dhe rezistent ndaj ujit; Peshëlehtë dhe portativ.
 • Aksesor objektivi

  Filtër mbrojtës objektivi 77mm

  Mbron elementin përpara të lentes nga papastërtitë dhe dëmtimet. Bën për lentet me fije filtri 77mm.
 • RF15-30mm F4.5-6.3 IS STM

  Filtër polarizues rrethor PL-C B 67mm

  Efekti polarizues i këtij filtri ndihmon në parandalimin e vezullimit në shkrepjet tuaja, ndërsa mundëson qartësi më të lartë për rezultate më të mira.
 • Aksesor objektivi

  Çantë objektivi me zinxhir LZ1326

  Kasë e butë mbrojtëse për lentet e zgjedhura EF.
 • Aksesor objektivi

  Kapak kundër shiut për kamerë ERC-E4S

  Mbron kamerën dhe lenten nga moti, dhe ju lejon të vazhdoni të shkrepni. Madhësi e vogël.
 • Objektiva këndgjerë

  Arrini një fushëpamje më të gjerë dhe përfshini më shumë në kuadër me anë të objektivave tanë këndgjerë.
  Mësoni më shumë