Canon EF 24mm f/2.8 IS USM

Një lente me rendiment të lartë me Stabilizuesin e imazhit dhe një hapje të diafragmës f/2.8, e përsosur për kushtet me ndriçim të dobët dhe për udhëtime.

Përfitimet

 • Lentë me kënd të gjërë 24mm (e barasvlefshme me 38mm në sensorët e madhësisë APS-C).

 • Hapje maksimale e shpejtë f/2,8.

 • Stabilizues i Imazhit deri në katër ndalesa.

 • Mekanizmi i fokusimit automatik ultrasonik.

 • Distanca e fokusimit nga afër 0,2m

 • Hapja rrethore për mjegullimin e butë të sfondit.

 • Veshjet Super Spectra pakësojnë shkëlqimin.

Veçoritë e detajuara

 • Rregjistroni në kushte me dritë të paktë

  Një hapje maksimale prej f/2,8 lejon fotografinë duke e mbajtur kamerën në duar në dritën në dispozicion pa blic. Stabilizimi i imazhit lejon shpejtësitë e shkrehësit deri në katër ndalesa më ngadalë se zakonisht që të përdoren pa rrezikun e tronditjes së kamerës.

 • Fokusim automatik i shpejtë, i qetë

  Një motorr fokusimi automatik ultrasonik (USM) siguron fokusim të shpejtë, pothuajse të qetë. Kapërcimi me fokusimin me dorë gjatë gjithë kohës lejon rregullimin e mirë pa ndryshuar modalitetet e fokusimit.

 • Fokusimi nga afër

  Afrojuni pranë subjektit tuaj, me një largësi të fokusimit nga afër prej vetëm 0,2m dhe shijoni një këndvështrim dramatik të këndit të gjërë.

 • Dizajn që kursen hapësirën

  Duke peshuar vetëm 280g dhe me madhësi 68,4mm x 55,7mm, Canon EF 24mm f/2,8 IS USM është një lentë që mund t'a merrni kudo. E shkëlqyeshme për fotografi të reportazheve dhe udhëtimit.

 • E krijuar për cilësi të shkëlqyer të imazhit

  Një hapje rrethore me shtatë thika siguron një buqetë të bukur, ndërsa veshjet Super Spectra pakësojnë shkëlqimin. Dizajn i lentës kryesor klasike të Canon EF 24mm f/2,8 IS USM minimizon shtrembërimin dhe gabimet, që mund të ulin cilësinë e imazhit.

 • Fusha e përdorimit

  Një lentë kryesore portative me kënd të gjërë është e përshtatshme për përdorime në fotografi të reportazheve, peisazheve dhe udhëtimeve.

Aksesorët përkatës

 • Aksesor objektivi

  Tub Zgjatimi EF 12 II

  Kur përdoret me lentet e zgjedhura, ky tub zgjatimi 12mm lejon fokusim shumë më të afërt.
 • Aksesor objektivi

  Tub Zgjatimi EF 25 II

  Ky tub zgjatimi 25mm vendoset mes trupit të kamerës dhe objektivit, duke mundësuar afrim të mëtejshëm makroje dhe fokusimi për objektivin ndërsa ruan formën elektronike.
 • Aksesor objektivi

  Qafore objektivi EW-65B

  Nuk lejon që drita verbuese të hyjë në lente, duke mos lejuar që shkëlqimi i padëshiruar të ndikojë në fotografitë.
 • Aksesor objektivi

  Tapë lenteje E-58II

  Mbron lenten tuaj Canon kur nuk përdoret.
 • Aksesor objektivi

  Kapaku i pluhurave i lentes E

  Mbron lenten tuaj Canon kur nuk përdoret.
 • Aksesor objektivi

  Filtër polarizues rrethor PL-C B 58mm

  Një filtër polarizues për lentet me diametër 58mm të fijes të filtrit.
 • Aksesor objektivi

  Filtër mbrojtës objektivi 58mm

  Mbron elementin përpara të lentes nga papastërtitë dhe dëmtimet. Bën për lentet me fije filtri 58mm.
 • Aksesor objektivi

  ND4-L 58mm

  Kur vendoset në fund të lentes të kamerës tuaj, ky filtër redukton sasinë e dritës që vjen në kamera me 2 ndalesa. Për lentet me fije filtri 58mm.
 • Aksesor objektivi

  Objektiv për afër 250D 58mm

  Bashkohet me lenten e kamerës tuaj, duke ju lejuar t'i shkoni më afër objekteve të vogla. Bën për lentet me fije filtri 58mm.
 • Aksesor objektivi

  Çantë objektivi LP1014

  Kasë e butë mbrojtëse për lentet e zgjedhura EF.
 • Aksesor objektivi

  Adaptor Macrolite 58C

  Lejon që blicet Canon Macro twin lite ose Macro ring lite të përdoren me lente që kanë një diametër filtër-fije prej 58mm.
 • Objektiva këndgjerë

  Arrini një fushëpamje më të gjerë dhe përfshini më shumë në kuadër me anë të objektivave tanë këndgjerë.