Objektiva për DSLR

Canon EF 200mm f/2.8L II USM

Një lente profesionale prime telefoto e serisë L me hapjen e gjerë të diafragmës f/2.8.

Përfitimet

 • Konstruksion dhe optikë L-series

 • Dy elementë UD të lentës

 • Fokusim automatik USM i shpejtë, i qetë

 • Veshjet Super Spectra

 • Aperturë rrethore për bokeh sfondi të shkëlqyer

 • E kalon informacioin e distancës tek aparati për sistemin e blicit E-TTL II

 • Kuti e butë dhe mbulim lentesh

Veçoritë e detajuara

 • Lentë kompakte telefoto

  Dy elementë xhami UD (ultra-low dispersion), të kombinuar me teknologjinë e fokusimit të pasmë, mundësojnë që EF 200mm f/2,8L II USM të sjellë imazhe jashtëzakonisht të mprehta. Turbullimi i sfondit duket i ëmbël dhe natyral.

 • Cilësia e serisë L

  Seria L eshte sfera profesionale kryesore e lentave Canon, duke perfaqesuar më të mirën në optikat EF të krijuara me saktesi. Lentat e serisë L kombinojnë rendiment të shkëlqyer me trajtimin superlativ dhe janë të qëndrueshme ndaj pluhurit dhe lagështirës.

 • Aperturë e madhe f/2.8

  Një hapje maksimale e shpejtë f/2.8 siguron shpejtësi të shkëlqyer për fotografim në kushte me dritë të dobët, pa nevojën e fleshit. Apertura e gjerë gjithashtu siguron kontroll të imët mbi thellësinë e fushës.

 • Fokusimi ultrasonik

  Një motorr ultrasonik i llojit unazë drejton fokusimin automatik jashtëzakonisht shpejt dhe pothuajse në heshtje. Rrotullimi i mbajtjes i shkëlqyeshëm siguron se pika e fokusit arrihet saktësisht, pa rregjistruar më tej. Për më tepër, mbivendosja manuale gjatë gjithë kohës është e disponueshme, duke e bërë të mundshëm të rregullohet fokusi pa dalë nga modaliteti AF.

 • Veshja Super Spectra

  Veshjet Super Spectra sigurojnë ekuilibër të saktë të ngjyrës dhe përmirësojnë kontrastin. Ato gjithashtu zvogëlojnë hijet dhe shkëlqimin – një problem i zakonshëm i shkaktuar nga drita që rikthehet nga një sensor i kamerës.

 • Integrim me matës flesh E-TTL II

  Lenta i kalon informacionin e distancës një sistemi të pajtueshëm E-TTL II të kamerës EOS për të siguruar matje optimale të fleshit.

 • Pajisjet shtesë

  Lentja EF 200mm f/2.8L USM vjen bashkë me një kapak lenteje cilindrik dhe një kasë të butë.

Aksesorët përkatës

 • Objektiva për DSLR

  Zgjatuesi EF 1.4x III

  Një zgjatues i kategorisë profesionale që e rrit gjatësinë fokale të lenteve të serisë L me 1,4x.
 • Objektiva për DSLR

  Zgjatuesi EF 2x III

  Një zgjatues i kategorisë profesionale që e rrit gjatësinë fokale të lenteve të serisë L me 2x.
 • Aksesor objektivi

  Tub Zgjatimi EF 12 II

  Kur përdoret me lentet e zgjedhura, ky tub zgjatimi 12mm lejon fokusim shumë më të afërt.

 • Aksesor objektivi

  Tub Zgjatimi EF 25 II

  Kur përdoret me lentet e zgjedhura, ky tub zgjatimi 25mm lejon fokusim shumë më të afërt.

 • Aksesor objektivi

  Lens Hood ET-83B II

  Bën për pjesën para të lentes EF 200mm f/2.8L II USM, duke reduktuar 'flakërimin' e shkaktuar nga drita që shkëlqen direkt mbi elementin e parmë të lentes.
 • Aksesor objektivi

  Tapë Lenteje E-72II

  Mbron lenten tuaj Canon kur nuk përdoret.
 • Aksesor objektivi

  Kapaku i pluhurave i lentes E

  Mbron lenten tuaj Canon kur nuk përdoret.
 • Aksesor objektivi

  Filtër polarizues rrethor PL-C B 72mm

  Një filtër polarizues për lentet me diametër 72mm të fijes të filtrit.
 • Aksesor objektivi

  Filtër mbrojtës objektivi 72mm

  Mbron elementin përpara të lentes nga papastërtitë dhe dëmtimet. Bën për lentet me fije filtri 72mm.
 • Aksesor objektivi

  ND4-L 72mm

  Kur vendoset në fund të lentes të kamerës tuaj, ky filtër redukton sasinë e dritës që vjen në kamera me 2 ndalesa. Për lentet me fije filtri 72mm.
 • Aksesor objektivi

  ND8-L 72mm

  Kur vendoset në fund të lentes të kamerës tuaj, ky filtër redukton sasinë e dritës që vjen në kamera me 3 ndalesa. Për lentet me fije filtri 72mm.
 • Aksesor objektivi

  Objektiv për afër 500D 72mm

  Bashkohet me lenten e kamerës tuaj, duke ju lejuar t'i shkoni më afër objekteve të vogla. Bën për lentet me fije filtri 72mm.
 • Aksesor objektivi

  Tripod Mount Ring A II Black

  Bën të mundur që lentet më të gjata të montohen në tripod për lëvizje dhe ekuilibër më të mirë.
 • Aksesor objektivi

  Çantë lenteje LP1222

  Kasë e butë mbrojtëse për lentet e zgjedhura EF.
 • Aksesor objektivi

  Adaptor Macrolite 72C

  Lejon që blicet Canon Macro twin lite ose Macro ring lite të përdoren me lente që kanë një diametër filtër-fije prej 72mm.