EOS 5D Mark III

EOS 5D Mark III është një DSLR me kuadër të plotë me 22.3 MP me fokusimin automatik me 61 pika dhe regjistrimin e vazhdueshëm me 6fps. Rregjistroni filma me HD të Plotë me cilësi të lartë, me kontrollin manual mbi gjithçka, nga niveli i kuadrove tek audio.

EOS 5D Mark III

Përfitimet

  • Sensor me kuadër të plotë 22,3 megapiksel
  • AF me 61 pika
  • Rregjistrimi i vazhdueshëm me 6 kns
  • Ndjeshmëria ISO 100–25.600, e zgjerueshme në ISO 102.400
  • Video me HD të Plotë me kontroll manual
  • Dalje pa ngjeshje HDMI me HD të Plotë 8-bajt 4.2.2
  • Përpunues 14-bajt DIGIC 5+
  • Vula që i reziston motit
  • Ekran 8,11cm (3,2 inç) me 1.040.000 pika
  • Modaliteti HDR

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon EOS 5D Mark III

Sensor me kuadër të plotë me 22,3 megapiksel


Rregjistroni imazhe me cilësi të lartë që janë plot hollësi me një sensor CMOS me 22,3 megapiksel dhe përpunuesin e imazhit DIGIC 5+. Ngjyrat janë të ndritshme, por të natyrshme dhe hollësitë e imta ruhet edhe në pjesën e errta me hije e theksimet e ndritshme.

Rendiment me cilësi të lartë edhe në dritë të paktë


EOS 5D Mark III ofron cilësi të jashtëzakonshme figure në çfarëdo kushtesh ndriçimi. Vazhdoni të rregjistroni duke e mbajtur kamerën në duar edhe pas perëndimit të diellit, falë një sfere të ndjeshmërisë ISO 100–25.600 (e zgjerueshme në ISO 102.400).

Fokusimi automatik i zonës së gjërë me 61 pika


Fokusoni shpejt e saktë, edhe në subjekte jo në qendër, me një sistem të fokusimit automatik i zonës së gjërë me 61 pika. 41 pika të kryqëzuara (pesë prej të cilave janë të kryqëzuara mjaft të ndjeshme) sigurojnë ndjekje me mjaft saktësi të objekteve në lëvizje.

Rregjistrim i vazhdueshëm me shpejtësi të lartë


Ndiqni veprimin me 6 kns, rregjistrimin deri në 16.270 imazhe të vazhdueshme JPEG në një kartë UDMA të modalitetit 7 në një shpërthim të vetëm.

Sferë mjaft dinamike e imazheve


Ruani hollësitë në zonat e theksuara e me hije me krijimin e imazhit HDR në kamera.

Video me HD të Plotë me kontroll manual


Shijoni video me HD të Plotë me cilësi të lartë me rezolucionin 1080p. Një dalje pa ngjeshje HDMI lejon regjistrimin e filmit 1920x1080 në 8-bajt 4.2.2 në regjistruesit e jashtëm për t'iu përshtatur rrjedhave të ndryshme të punës. Përdorni kontrollet manuale dhe sferën e përgjithshme të lentës EF të Canon për të arritur efektet vizive të kinemasë.

Tingull me cilësi të shkëlqyer


Jepini rregjistrimit tuaj të videos tingullin që meriton. EOS 5D Mark III regjistron tingull digital stereo me 48KHz dhe ofron kontroll manual mbi nivelin e audios. Një prizë standarte 3,5mm e mikrofonit lejon përdorimin e mikrofonave të palës së tretë; një prizë e kufjeve lejon mbikqyrjen e audios gjatë rregjistrimit.

Funksionet e redaktimit në kamera


Filloni rrjedhën tuaj të punës së redaktimit dixhital përpara sesa të mbërrini në shtëpi. Vlerësoni imazhet tuaja në një shkallë nga një në pesë e krahasoni dy imazhe në të njëjtën kohë në ekran. Përdorni përpunimiin Ran në kamera për të zbuluar mundësi krijuese – si konvertimi bardhë e zi dhe balancimi i të bardhës retrospektive.

E krijuar për të shkuar kudo


Një shasi magnezi siguron forcë e qëndrueshmëri pa shtuar peshë. Vula që i reziston motit ofron mbrojtje kundër pluhrit e lagështirës.

Çmimet

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon EOS 5D Mark III, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

22.3 megapixel CMOS

CMOS 22,3 megapiksel

Large sensor for maximum control over depth of field

Sensori i madh për kontroll maksimal mbi thellësinë e fushës

Sharp images in all conditions

Imazhe të mprehta në të gjitha rrethana

High speed shooting

Rregjistrimi me shpejtësi të lartë

Great low light shots

Poza të shkëlqyeshme në dritë të paktë

Stunning 1080p movies

Filma mahnitës 1080p

Powerful DIGIC processing

Përpunim i fuqishëm DIGIC

Large bright screen for clear viewing

Një ekran i madh për pamje të qarta

Create instant back up of images

Krijo çast kopjes rezervë i imazheve

High Dynamic Range mode

Modaliteti Sfera e Lartë Dinamike

Ensures correctly exposured images in all lighting conditions

Siguron imazhe ekspozimit saktë në të gjitha kushtet e ndriçimit

Widest selection of Lenses

Përzgjedhje të gjerë të lentat