EOS-1D X

EOS-1D X kombinon shpejtësi me cilësi të imazhit, për të krijuar kamerën e brezit të ri për profesionistë. Sensori me kuadër të plotë me 18 megapiksel me procesorë të dyfishtë “DIGIC 5+” përcakton standardin dhe rregjistrimi deri në 12 kuadro në sekondë shkon edhe më tej.

EOS-1D X

Përfitimet

  • Sensori me kuadër të plotë CMOS 18,1 MP
  • Deri në 12 kns plus modaliteti i shpejtësisë së lartë me 14 kns
  • 100-51200 ISO, deri në H:204800
  • Sistemi AF me 61 pika
  • Matja RGB AE me 100.000 pikselë
  • Film EOS me HD të Plotë 1080 p
  • Procesorë të dyfishtë “DIGIC 5+”
  • LCD me Pamje të Pastër II 8,11 cm (3,2”) 1.040 mijë
  • Porta Ethernet

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon EOS-1D X

Sensori me kuadër të plotë CMOS 18,1 MP


Një sensor me kuadër të plotë CMOS 18,1 MP jep rendiment mahnitës, duke prodhuar image me zhurmë jashtëzakonisht të ulët, me rezolucion të lartë edhe në kushtet më të errët. Sensori me kuadër të plotë jep rezultate optimale nga lenta me kënd të gjërë dhe ju jep kontroll më të madh mbi thellësinë e fushës. Rezolucioni i mazhit kapërcen cilësinë e kërkuar nga agjencitë kryesore fotografike - duke e bërë atë ideal për printime mjaft të mëdha deri në madhësinë A2, edhe pas prerjes.

Rregjistrim me shpejtësi super të lartë


Rregjistroni çdo sekondë të veprimit me rregjistrimin e vazhdueshëm deri në 12 kns, të rritur në një shpejtësi të pabesueshme prej 14 kns në shpejtësinë Super të Lartë me shpërthime të vazhdueshme prej deri në 180 imazhe të mëdha JPEG (38 RAW).

Sferë e madhe e ISO


Një sferë jashtëzakonisht e gjërë e ISO prej 100 deri në 51200 – e zgjerueshme deri në një ISO 204800 të pabesueshëm - nënkupton se rregjistrimi nuk ka nevojë të ndalojë kurrë nga kushtet me të ndritshëm te pothuajse errësira.

Sistemi AF me 61 pika


Një sistem AF me 61 pika me saktësi të lartë, që paraqet 41 sensorë të llojit kryq me ndjeshmëri të lartë, jep fokusim të shpejtë dhe të saktë të subjekteve që lëvizin shpejt - cilatdo qofshin kushtet e ndriçimit. 5 pikat AF 5 të qendrës janë të llojit me kryq të dyfishtë për rritje të saktësisë.

Matje e vazhdueshme, e saktë


Një sistem matje RGB AE me 100.000 pikselë me një proces të përkushtuar DIGIC 4 mat jo vetëm shkëlqimin, por edhe ngjyrën për të siguruar ekspozimin me saktësi të lartë për rezultate të natyrshme edhe në gjendje me ndriçim të ndërlikuar.

Filma EOS me HD të Plotë


Rregjistroni video me HD të Plotë (1080p) me një sferë të gjërë të kontrolleve të përzgjedhshëm nga përdoruesi në një DSLR, përfshirë ekspozimin, nivelet e kuadrove, audion dhe kontrollin e ngjeshjes. Një dalje HDMI lejon rishikimin me Definicion të Lartë të rregjistrimit dhe imazheve.

Procesorë të dyfishtë “DIGIC 5+”


Brezi më i fundit i procesorëve të dyfishtë “DIGIC 5+” të Canon jep përpunimin më të shpejtë dhe më të përparuar të imazhit deri më tani për cilësinë e imazhit më të mirë në kategori. Duke punuar me konvertuesit 4 A/D për të siguruar përpunimin e imazhit me 14-bit për shkallëzim të butë të toneve dhe ngjyra me pamje natyrale si dhe Zvogëlim të Zhurmës të përparuar në shpejtësi më të larta ISO.

LCD i madhe, kundër pasqyrimit


Një ekran LCD me rezolucion të lartë 1.040 mijë-pika 3,2” me Pamje të Pastër II lejon rishikimin e thjeshtë, të saktë të imazheve dhe videos. Një strukturë mjaft e fortë kundër pasqyrimit e xhamit të forcuar parandalon pasqyrimet edhe në dritën më të shkëlqyeshme të diellit.

Porta Ethernet


Një portë Ethernet e përfshirë lejon transferimin e shpejtë, të thjeshtë të imazheve drejtpërdrejt në një kompjuter ose përmes një rrjeti tek klientët nga veprimtaritë e drejtpërdrejta.

Çmimet

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon EOS-1D X, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

18.1 megapixel CMOS

CMOS 18,1 megapiksel

Large sensor for maximum control over depth of field

Sensori i madh për kontroll maksimal mbi thellësinë e fushës

High speed shooting

Rregjistrimi me shpejtësi të lartë

Great low light shots

Poza të shkëlqyeshme në dritë të paktë

Sharp images in all conditions

Imazhe të mprehta në të gjitha rrethana

Stunning 1080p movies

Filma mahnitës 1080p

Powerful DIGIC processing

Përpunim i fuqishëm DIGIC

Create instant back up of images

Krijo çast kopjes rezervë i imazheve

Large bright screen for clear viewing

Një ekran i madh për pamje të qarta

Keeping your sensor clean of dirt

Mbajtja sensor tuaj të pastër e fëlliqur

Creativly combine images

Kombinoni shumë kuadro në një imazh të vetëm

Widest selection of Lenses

Përzgjedhje të gjerë të lentat

EOS-1D X prezantim

CPN banner
CPN.jpeg

Rretje profesionale të Canon-it

Inspiracion,arsimi, produkt informatat dhe lajmet më të reja për të ofruar mbulimin definitiv për Canon fotografë profesionistë dhe viodeografë, si dhe entuziastë të përparuara, rreth botës.