Fashion look photography

Canon IXUS 190

Kamerë elegante, e lidhur me zmadhim 10x për shkrepje të thjeshtë, rezultate të shkëlqyera dhe ndarje me lehtësi kudo që shkoni.

Galeria

Lidhuni me cilësi pa u munduar dhe me stil super elegant

Ky aparat IXUS 20.0 Megapiksel super elegant dhe i lidhur e bën të lehtë që të kapni dhe të ndani foto brilante dhe filma HD. Provoni thjeshtësinë 'point and shoot' pa u munduar, një lente zmadhimi optik 10x dhe stabilizues imazhi inteligjent

Shikoni specifikimet e plota

IXUS 190 BK FRT Flipped

Shikoni të gjitha veçoritë

24mm 10x zoom

Cilësi e Canon që zgjat kohë të gjatë

20x zoom plus

Zmadhim 20 herë cilësi të shkëlqyer

20.0 MP

20 Megapiksel

Wi Fi & NFC

Thjesht lidhuni ose ruajini me anë të valëve

Easy Auto

Kontroll i thjeshtë i kamerës, pa u shqetësuar

Smart Auto 32 scenes

Modaliteti automatik me zbulimin e 32 skenave

Date stamp

Shtojini daten e vulave imazheve tuaja

Creative Filter

Efekte të ndryshme për më shumë krijueshmëri

Shikoni specifikimet e plota

IXUS-190-Silver-Top-lens-out_Crop
IXUS 190 BK WITB

Çfarë ka në kuti

Gjithçka që ju duhet për të vënë cilësinë në xhep, vetëm shtoni një kartë memorieje dhe kasë mbajtëse

Kamerë dixhitale IXUS 190

Rripi i kyçit WS-800

Paketa e baterisë NB-11L

Ngarkuesi i baterisë CB-2LFE

Kabllo AC

Paketa e manualit të përdoruesit

Produktet përkatëse