Fashion man portrait

Canon IXUS 185

Fotot dhe filmat HD me cilësi të shkëlqyer janë argëtues dhe të thjeshtë me këtë IXUS shik, elegant i cili ka zmadhim optik të mirë dhe përshtatet perfekt në xhepin tuaj

Galeria

Stili në xhepin tuaj

Futni në xhep thjeshtësinë e 'point and shoot' me rezultate me cilësi fantastike duke përdorur këtë kamerë të hollë dhe elegante 20.0 Megapiksel IXUS me zmadhim optik 8x, 16x ZoomPlus, Easy Auto dhe filma HD të menjëhershëm. Argëtohuni me metodat kreative të thjeshta.

Shikoni specifikimet e plota

IXUS 185 BK FRT Flipped

Shikoni të gjitha veçoritë

Specifikimet

20.0 MP

20 Megapiksel

28mm 8x zoom

Zmadhim optik 8 herë me kënd të gjërë

16x zoom plus

Zmadhim 16 herë cilësi të shkëlqyer

Digic 4

Përpunim i fuqishëm DIGIC

Easy Auto

Kontroll i thjeshtë i kamerës, pa u shqetësuar

Smart Auto 32 scenes

Modaliteti automatik me zbulimin e 32 skenave

HD movies 720p

Filma 720p

Date stamp

Shtojini stampa date imazheve tuaja

Shikoni specifikimet e plota

IXUS-185-Silver-Top-lens-out_Crop_800x800
IXUS 185 BK WITB

Çfarë ka në kuti

Çdo gjë që ju duhet për shkrepje të thjeshtë me cilësi të lartë, vetëm shtoni një kartë SD dhe kasë mbajtëse

Kamerë dixhitale IXUS 185

Rripi i kyçit WS-800

Paketa e baterisë NB-11L

Ngarkuesi i baterisë CB-2LFE

Kabllo AC

Paketa e manualit të përdoruesit

Produktet përkatëse