Canon Battery Grip BG-E20

Doreza e baterisë BG-E20 nga Canon

Manovrimi vertikal i përmirësuar për EOS 5D Mark IV dhe kapaciteti për bateri shtesë për një regjistrim më të gjatë.

Më shumë komoditet, më shumë fuqi

Përmirësoni manovrimin e kamerës EOS 5D Mark IV kur regjistroni vertikalisht, me një kapje më të mirë dhe kontrolle intuitive të dyfishta. Vendi për një bateri shtesë ju lejon të regjistroni për një kohë më të gjatë mes karikimeve të baterive. Bateri shtesë të disponueshme më vete.

Shikoni specifikimet e plota

Battery Grip BG-E20

Shikoni të gjitha veçoritë

Produktet përkatëse