Doreza e baterisë BG-E20 nga Canon
Specifikimet

Përmasat (Gj x Th x L)

151,7 x 114,4 x 84,3mm

Pesha (pa bateritë)

Rreth 390 g

Specifikimet në detaje

Tipi

Tipi

Doreza e baterisë për EOS 5D Mark IV

Karakteristikat

Mjedisi i përdorimit

0 – 40 °C, 85% ose më pak lagështirë

Foleja e trekëmbëshit

CU 1/4

Gjilpëra e përshtatjes së kamerës (për video)

Po

Dera e ndarjes së baterisë

Kapaku i ndarjes së baterisë i kamerës mund të lidhet (dhe të ruhet) me dorezën e baterisë BG-E20.

Materialet e Trupit

Përzierje magneziumi

Burimi i Energjisë

Bateri

Bateri e rikarikueshme Li-ion LP-E6N / LP-E6 (një ose dy pako). Bateritë AA/R6 nuk mund të përdoren. (Nuk ka vend për mbajtjen e baterive AA/R6).

Jeta e baterisë

Rreth 1800 shkrepje (në 23°C) (5)
Rreth 1700 (në 0°C)

Treguesi i Baterisë

6 nivele + perqindja

Furnizimi me energji

Përshtatësi AC AC-E6N, lidhësi DC DR-E6

Aksesorët

Tjetër

Rripi i Dorës E2

Të gjitha të dhënat mbështeten në metodat e testimit standard të Canon me përjashtim ku tregohet.

Mund të ndryshohet pa paralajmërim.