PRODUKTET

Printerë të formatit të gjerë

Një dosje e plotë e printerëve të formatit të madh për grafika mahnitëse prezantuese 

dhe punime CAD dhe GIS

Kërkoni informacione

Plotera CAD dhe GIS

Shijoni punë bashkëpunuese dhe rezultate precize me ploterat tanë CAD dhe GIS, nga 17" (A2) deri në 44" (B0)

Shikoni printerët CAD dhe GIS

CAD & GIS plotter

Printerë tabelash dhe POS

Printerë të formatit të gjerë për fushata me posterë me ndikim të lartë dhe tabela apo punime grafike që bien në sy

Shikoni printerët e tabelave dhe POS

Signage & POS printer

Printerët e korrigjimeve

Kombinimi i përkryer i qëndrueshmërisë, saktësisë dhe përpikërisë së ngjyrave nga printerët tanë të specializuar të korrigjimit

Shikoni të gjithë printerët e korrigjimeve

Proofing printer

Printerët grafikë

Printerë të formatit të madh me bojën e parë me pigment ujor në botë për shprehje të fuqishme me ngjyra

Shikoni printerët grafikë

Graphics Printers

Printer specialitetesh
dhe industrialë

Pajisje të sakta të projektuara për detyra kërkuese të prodhimit të printimeve, si dhe për flukse të qeta pune

Shikoni printerët e specialiteteve dhe industrialë

Speciality & industrial printer

Softueri përkatës

Kompjuterë desktop që shfaqin imazhe

Softuer për fluksin e punës për grafikat prezantuese

Rezultate dhe menaxhim uniform i ngjyrave nga përgatitja e deri te përfundimi i detyrave

Kompjuterë desktop që shfaqin punime të printuara

Softuer për menaxhimin e dyqaneve të printimit

Modernizoni prodhimin e printimeve për printerët e detyrave dhe reprografët

CAD & GIS Workflow Software

Softuer pune CAD dhe GIS

Optimizoni dhe menaxhoni printimet e formatit të madh duke printuar aplikime CAD dhe GIS, ueb dhe portative

Dëshironi të zbuloni më shumë rreth
printerëve të formatit të madh?

NA KONTAKTONI