Canon Touchstone

Jepini biznesit tuaj përparësinë me teknologjinë e sofistikuar dhe të lehtë në përdorim të printimit me reliev për t'i drejtuar tregjeve të reja të nivelit të lartë

Kërkoni informacione

Nuance eCopy PDF Pro Office 6

Teknologji superiore e printimit për rezultate spektakolare me reliev

Me teknologjinë ALPS të mbrojtur me patentë, Touchstone prodhon printime me reliev me rezultate me cilësi të lartë. Shtresat e programuara të bojës krijojnë një cilësi të pakrahasueshme me ngjyra me cilësi të lartë, duke shtuar elemente të prekshme dhe emocionuese në projektet e printimit

Shikoni specifikimet e plota

Spec intro image

Shikoni të gjitha veçoritë

Touchstone

Specifikimet

Motori ALPS

Teknologjia e imazhit VariaDot

Ofrohet për bojërat e mëposhtme:
IJC 257
IJC 357

Shikoni specifikimet e plota

Specifications right image

Produktet që kanë lidhje