Përshtatësit e rrjetit NA10/WA10
Specifikimet

Specifikimet e produktit

Dizajn inteligjent

Hapësirë e vogël fizike, me ngjyrë të zezë

Instalimi elastik

Mbahet në drejtimin vertikal ose horizontal

Konfigurimi i thjeshtë

Lidhet në pak sekonda

Lidhja në sekuencë me energji AC

Furnizimi me përshtatësin AC të skanerit

Në përputhje me CaptureOnTouch Pro

Shërbime të zgjeruara të kontrollit në pajisje celulare

Efikas në energji

Konsumon vetëm 4,5 W në modalitetin e gatishmërisë

Shikoni të gjitha

Specifikimet në detaje

Specifikime

Emri i Produktit

Përshtatësi i rrjetit NA10 dhe WA10

Tipi

Përshtatësi i rrjetit

Përmasat (Gj x Th x L)

116 × 93,6 × 28,8 mm

Pesha

179 g

Ndërfaqja e rrjetit

IEEE802.3 10Base-T/100Base-TX/1000Base-T

Furnizimi me energji

Përshtatësi AC (përdorni përshtatësin e përfshirë me skanerin)

Konsumi i energjisë

Energjia maksimale: 7,0 W (WA10), 5,6 W (NA10) 

Fikja: 0,1 W ose më pak

Operating Environment

Temperatura

10°C deri në 35°C (50°F deri në 95°F)

Lagështia

20% deri në 85% (RH)

Specifikim WI-FI (vetëm WA10)

Shpejtësia e të dhënave (Vlera Teorike)

Specifikimet bazë të LAN pa tela (vetëm WA10)

IEEE802.11b: Deri në 11 Mbps

IEEE802.11g: Deri në 54 Mbps

IEEE802.11n: Deri në 72,2 Mbps

Frekuenca

Brezi 2,4 GHz

Siguria e Wi-Fi

WPA-PSK (TKIP/AES), WPA2-PSK (TKIP/AES), WEP, i hapur

Standard pa tel

IEEE802.11b/g/n (vetëm 2,4 GHz)

Rregullim i lehtë

WPS

Operating Environment

Temperatura

10°C deri në 35°C (50°F deri në 95°F)

Lagështia

20% deri në 85% (RH)