Përshtatësit e rrjetit NA10/WA10

Ofrimi i skanimit drejtpërdrejt në rrjet me skanerët me USB nga Canon

Kërkoni informacione

Intro Image

Një mënyrë e thjeshtë për të zgjeruar aftësinë e skanimit të zyrës suaj

Përshtatësit e rrjetit që u mundësojnë përdoruesve të ndajnë skanerët imageFormula të Canon në kompjuterë të shumtë. Ofron mundësi të zgjeruara të skanimit të celularit dhe funksionon në mënyrë të përsosur me një zgjedhje midis lidhjes me tel ose me valë.

Download Datasheet

Zgjeroni aksesin

Përmirësoni menaxhimin e skanerëve në një zyrë me një rrjet të vetëm me tel ose pa tel

Skanimi me shtytje

Modernizoni procesin e skanimit duke i realizuar detyrat me shtypjen e një butoni në skaner

Kontrolli në pajisjet celulare

Kryeni funksionet e skanimit nga celularët dhe pajisjet inteligjente pa përdorur një kompjuter

wa10_800x1275

Specifikimet e produktit

Dizajn inteligjent

Hapësirë e vogël fizike, me ngjyrë të zezë

Instalimi elastik

Mbahet në drejtimin vertikal ose horizontal

Konfigurimi i thjeshtë

Lidhet në pak sekonda

Lidhja në sekuencë me energji AC

Furnizimi me përshtatësin AC të skanerit

Në përputhje me CaptureOnTouch Pro

Shërbime të zgjeruara të kontrollit në pajisje celulare

Efikas në energji

Konsumon vetëm 4,5 W në modalitetin e gatishmërisë

Shikoni specifikimet e plota

Specification-Icons - Header Image

Produktet që kanë lidhje

Dëshironi të dini më shumë për përshtatësin e rrjetit NA10? Flisni sot me një anëtar të ekipit tonë.

Nuk jeni të sigurt se cilat produkte ju duhen për biznesin tuaj?

FLISNI ME EKIPIN TONË