Canon imageFORMULA DR-M1060

imageFORMULA DR-M1060

Një skamer A3 praktik dhe ultra kompakt me kthesë U dhe kalim letre të drejtpërdrejtë. DR-M1060 është perfekt për të skanuar mirë lloje të ndryshme dokumentesh deri në përmasë A3 ndërkohë duke konsumin printimit të ulët.

picture_DR-M1060_detail_image

Përfitimet

 • Skaner A3 ultrakompakt
 • Kalim me kthesë U dhe i drejtpërdrejtë për të kaluar dokumente të ndryshme
 • Skanim produktiv deri në 120ipm
 • Ndërtim me furnizim nga para për furnizim të lehtë me letër
 • Softuer i fuqishëm përfshirë Kofrax VRS
 • Shtoni me lehtësi Skanerë Flatbed ose një Modul Barkodi

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon imageFORMULA DR-M1060

Jashtëzakonisht kompakt


DR-M1060 është një skaner A3 shumë kompakt - ideal në departamente korporatash ose zyra dege të decentralizuara të cilat kanë hapësirë të kufizuar në tryeza por kërkojnë skanim A3. Përdoruesit do ta çmojnë punimin e rehatshëm dhe të lehtë të ndërtimit me furnizim dhe dalje nga para.

Kapje e letrës e besueshme dhe e gjithanshme


Kthesa U dhe kalimi i letrës i përzgjedhshëm i drejtpërdrejtë me mekanizëm furnizimi të fortë lejon për skanim të mirë të një sërë lloje mediash, përfshirë kartat e stampuara, mediat e holla dhe të trasha ose dokumentet 3m të gjata. Me përdorimin e metodës Folio është e mundur gjithashtu të skanohen dokumente me përmasë A1. DR-M1060 përfshin një sërë teknologjish për kapen e mirë të letrës. Zbulimi ultrasonik i letrës ndihmon për të mos humbur imazhet, ndërsa veçoria Double Feed Release (DFR) pakëson ndërprerjet duke i lejuar përdoruesit të injorojnë dhe vazhdojnë skanimin me shpejtësi në raste të veçanta.

Skanim shumë produktiv


DR-M1060 është jashtëzakonisht produktiv me shpejtësi skanimi ultra të shpejtë deri në 120ipm (A4( dhe një furnizues dokumentesh me 80 fletë. Përveç përmasës së tij të vogël është ndërtuar për ngarkesa pune të mëdha prej deri në 7,500 dokumentesh në ditë.

Përpunim imazhesh perfekt në çdo rast


Shijoni rezultate imazhi perfekte me veçoritë e avancuara të përpunimit të imazhit të DR-M1060, të tilla si përforcimi i avancuar i tekstit i cili prodhon imazhe të lexueshme qartë edhe nga tekstet origjinale të zbehta. Tipare shtesë si Zbulimi Automatik i Ngjyrave, Madhësia Automatike dhe Korrigjimi i Pjerrësisë, Korrigjimi i Orientimit të Tekstit dhe Heqja e Personalizuar e Ngjyrës përmirëson më tej cilësinë dhe vazhdimësinë e imazhit.

Program kompjuterik i përfshirë për të përmirësuar rendimentin


Shijoni skanimin e shpejtë dhe të lehtë me softuerin CaptureOnTouch për detyrat ad-hoc dhe ato rutinë. Për të skanuar grupe më të mëdha dokumentesh, CapturePerfect është ideal, me pamjet e tij me shumë dritare dhe me miniatura, plus opsione elastike si skanim-në-folder, email dhe SharePoint. DR-M1060 vjen gjithashtu me eCopy PDF Pro Office dhe Kofax VRS (përshirë AIPE).

Ekstra opsionale


DR-M1060 vjen me një sërë aksesorësh opsionalë për të ruajtur një nivel të lartë produktiviteti. Skanoni libra të lidhur, gazeta dhe media delikate me të dy njësitë Flatbed Scanner A4 dhe A3 opsionale. Këto njësi skanimi dyshe me shtrat të sheshtë të lidhura me USB punojnë njëkohësisht me DR-M1060, duke ju lënë të aplikoni mirë të njëjtat veçori të përforcimit të imazhit në çdo skanim. Një Modul Barkodi 2D është gjithashtu i disponueshëm i cili mundëson njohjen e kodeve QR, formateve PDF417 dhe Data Matrix përmes drajverëve ISIS/TWAIN.

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon imageFORMULA DR-M1060, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

60ppm

Shpejtësia e skanimit A4 (në një anë)

Automatic document feeder

Futës automatik i dokumentit

Daily Scanning Volume

Vëllimi i përditshëm i skanimit

A3

Skanimi në A3 në të dy anët

USB connection

Lidhje USB

icon

Skanimi efikas në grup

Tilting control panel

Skanim i lehtë dhe me intuitë

eCOPY

Krijimi dhe modifikimi i skedarëve PDF

USB connection

Cilësi e përmirësuar e imazhit

 • Skaneri
 • Disku i parametrizimit
 • Disku Kofax VRS
 • Disku eCopy PDF Pro
 • Dokumentacionet
 • Kabllo USB
 • Adaptori AC
 • Kabëll energjie

Softueri i përfshirë

Mësoni më shumë mbi softuerët e përfshirë me këtë skaner.

Aplikacionet e Canon

CaptureOnTouch Pro

CaptureOnTouch Pro

Ky skaner vjen me CaptureOnTouch Pro, softueri i skanimit i lehtë në përdorim dhe me cilësi profesionale nga Canon. Regjistroni dhe klasifikoni me lehtësi skanime në grupe, integroni skanerin tuaj Canon me flukset e punës dhe dokumenteve dhe biznesin tuaj, dhe rritni produktivitetin tuaj.

Përputhshmëria: Windows

Mësoni më shumë >

Capture Perfect

Një aplikacion i fuqishëm që ju lejon të skanoni me shpejtësi dhe me efikasitet dokumente në grupe. Ai ofron opsione të përparuara për rezultatin bashkë me pamjet në shumë dritare dhe në miniaturë.

 • Merrni gjithmonë dokumente dixhitale me precizion të lartë me një gamë veçorish që drejtojnë faqet, që përmirësojnë lexueshmërinë dhe qartësinë
 • Skanoni drejtpërdrejt në email, PDF, skedarë ose prezantime me prekjen e një butoni
 • Regjistroni punët rutinë dhe modifikoni, risistemoni ose menaxhoni me lehtësi skedarët
 • Mbështetja e Kofax VRS

Përputhshmëria: Windows

Mësoni më shumë >
capture_perfect.jpg

Aplikacionet nga zhvillues të tjerë të softuerëve

eCOPY

Një aplikacion i fuqishëm dhe i lehtë në përdorim për shikimin, krijimin, modifikimin dhe konvertimin e skedarëve PDF. eCopy ofron aftësitë e plota për udhëzimin, shënimin dhe modifikimin, duke përfshirë krijimin e formularëve plotësues me njohjen automatike të fushave të formularëve. Përfshihet po ashtu një paketë e plotë e mjeteve të sigurisë dhe të nënshkrimit të dokumenteve.
Përputhshmëria: WindowsKofax VRS

Softueri i përpunimit të imazheve VRS, kryesor në këtë industri, zvogëlon kohën e duhur për përgatitjen manuale të dokumenteve, përmirëson cilësinë e imazheve të skanuara dhe maksimalizon rendimentin e skanerëve me vëllime të larta. Përmirësimi i lexueshmërisë dhe vlerat më të larta të njohjes OCR rrisin produktivitetin.
Përputhshmëria: Windows

Paketa e zhvilluesit të softuerëve

BSDP

Programi ynë për zhvilluesit e zgjidhjeve të biznesit (BSDP) është i përcaktuar për t'ju dhënë akses në një gamë informacionesh teknike për të ndihmuar në zhvillimin e aplikacioneve për gamën e produkteve të biznesit. Për më shumë informacione për paketat tona SDK, vizitoni faqen e uebit të Programit të zhvilluesve të Canon.