Skanerët e tryezave

Canon imageFORMULA DR-M140II

Specifikimet

Specifikimet

 • Skaner tryeze me mbushje fletësh A4

  Tipi

 • 80ipm në 300dpi

  Shpejtësia e skanimit

 • Deri në 8,500

  Cikli i këshilluar ditor i punës

 • Deri në 1200dpi

  Rezolucioni në dalje

 • 80 fletë

  Kapaciteti i vetëmbushëses

 • Kthim U dhe kalim i drejtpërdrejtë

  Shtegu i mbushjes

 • 313 (W) x 181 (D) x 93 (H) mm

  Përmasat

 • CaptureOnTouch Pro

  Program

Specifikimet në detaje

Specifikimet e produktit

 • Tipi
  Skaner tryeze me fletëmbajtëse
 • Njësia e sensorit të skanimit
  Sensor linje "CMOS CIS 1"
 • Rezolucioni optik
  600 dpi
 • Burimi i dritës
  LED RGB
 • Ana e skanimit
  Njëanësh / dyanësh / anashkalim faqesh bosh / Folio
 • Ndërfaqja
  USB 2.0 me Shpejtësi të Lartë
 • Përmasat (gjer.×thell.×lart.)
  Sirtari i mbyllur: 313 (Gj) x 181 (Th) x 93 (L)mm
  Sirtari hapur (mbushje dhe mbrapa): 313 (W) x 288 (D) x 93 (H)mm
 • Pesha
  Afro 2,6kg
 • Nevojat për energji
  AC100 - 240 V (50/60Hz)
 • Konsumi i energjisë
  Skanimi: 24.5W e poshtë në modalitetin e fjetjes: 1.6W
  Fiku: 0.1W e poshtë
 • Mjedisi i përdorimit
  10 - 32.5°C (50 - 90.5°F), Lagështira: 20 - 80% RH
 • Standardet mjedisore
  RoHS

Specifikimet e Skanimit

 • Bardhezi
  40ppm / 80ipm
 • Ngjyra
  40ppm / 80ipm
 • Rezolucioni në dalje
  100 x 100dpi, 150 x 150dpi, 200 x 200dpi, 240 x 240dpi,
  300 x 300 dpi, 400 x 400 dpi, 600 x 600 dpi, 1200 x 1200 dpi
 • Modaliteti në dalje
  Black & White, Error Diffusion, Advanced Text Enhancement,
  Advanced Text Enhancement II, 8-Bit Greyscale: (256-Level),
  24-Bit Colour, Auto Colour Detection, Active Threshold
 • Cikli i këshilluar ditor i punës
  Nga 6.000 në 8,500 skanime/ditë

Specifikimet e dokumentit

 • Gjerësia
  50.8 mm – 216 mm
 • Gjatësia
  54mm - 356mm
 • Trashësia
  Kthim U: 0.04 - 0.15mm (27 - 128g/m²)
  Drejtpërdrejt: 0.04 - 0.3mm (27 - 255g/m²)
 • Modaliteti i dokumenteve të gjata
  5588 mm maks.
 • Skanimi i kartëvizitave
  Drejtpërdrejt: 50.8 - 91mm (Thickness 380g/m² 0.45mm or less)
 • Ndarja e letrës
  Metoda e Rulit të Frenimit (Ruli i Ndarjes i Kthyeshëm)
 • Kapaciteti i fletëmbajtësit
  80 fletë

Karakteristikat e Veçanta

 • Karakteristikat e Veçanta
  Automatic Page Size Detection, Deskew, 3- Dimensional Colour Correction, Colour Dropout (RGB), Auto Colour Detection, Text Enhancement, MultiStream, Preset Gamma Curve, Prescan, Batch Separation (Patch Code / Blank Page / Counter / Barcode / Zonal OCR / Front page), Image Rotation, Skip Blank Page, Folio, Scan Area Setting, Text Orientation, Edge Enhancement, Moire Reduction, Prevent Bleed Through / Remove Background, Character Emphasis, Background Smoothing, Shadow Removal, Auto Resolution Setting, Erase Dot, Rapid Recovery, Double Feed Detection (Ultrasonic Sensor / By Length), Barcode and 2D code recognition

Paketa e programeve

 • Windows
  Softueri drejtues ISIS / TWAIN
  CaptureOnTouch Pro

Opsione të tjera

 • Pjesët e konsumit
  Kompleti i ruleve të qarkullimit
 • Opsionet
  Flatbed Scanner Unit 102
* Shpejtësia e skanimit varet nga specifikimi i kompjuterit dhe caktimi i funksioneve.
* Ofrohen sete zhvillimi programatik përmes Canon Developer Programme -https://developers.canon-europe.com/
* Të gjitha të dhënat bazohen në metodat standarde të testimit të "Canon", përveç rasteve kur përcaktohet ndryshe.
* Specifikimet mund të ndryshohen pa njoftim.