XEED 4K5020Z
Specifikimet

Specifikimet

Rezolucioni 4K me 4096 x 2160

Teknologjia LCOS

Përdorimi për 20 000 orë

Ndriçimi i ngjyrave me 5000 lumenë

Funksioni i planifikimit

Elasticitet në instalim

Mundësia e zgjedhjes nga 7 lente të motorizuara që vendosen me lehtësi

HDBaseT, HDMI dhe Wi-Fi

Shikoni të gjitha

Specifikimet në detaje

Panel

Tipi

Ekran reflektiv LCOS, TFT Active Matrix

Madhësia dhe Numri

0,74” diagonal, 3 panele

Raporti i Pamjes

afro 17:9

Rezolucioni Bazë

4096 x 2160 (4K), 8.847.360 pikselë

OPTIKA

Tipi i burimit të dritës

Dioda me laser blu dhe fosfor i verdhë

Numri i Lentës F dhe Gjatësia e Fokusit

F2.1 - F2.4; f=22,7 - 39,8mm (lente 4K)

Zmadhimi dhe Kontrolli

1,76x e motorizuar (lente 4K)

Kontrolli i fokusit

E motorizuar

Vendosja e Lentës

Tipi i grykës

Zhvendosja e Lentës

Vertikal: +/-73%*

Horizontal: +/-11%*

IMAZH DHE AUDIO

Ndriçimi i ngjyrave

5000 lumenë**

Ndriçimi i ngjyrës në modalitetin e qetë 1 dhe 2

3000 / 2000 lumenë**

Uniformiteti i Shkëlqimit

80% ose më shumë (kur përdoret lentja 4K)

Raporti origjinal i kontrastit

3600:1 (kur irida caktohet afër 9)

Raporti dinamik i kontrastit

20000:1 ose më shumë (të gjitha të bardha / të gjitha të zeza, kontrasti dinamik i lartë)

Mbulesa e Distancës së Projektimit

0,45m - 86,0m (në varësi të lentes)

Madhësia e ekranit

40” - 600” (86 x 54cm - 1292 x 808cm në varësi të lentes)

Raport Projeksioni

1,34:1 - 2,35:1 (lente 4K)

Zmadhimi Dixhital

1x – 12x

Sfera e Korrigjimit të Keystone

Vertikal dhe horizontal: +/-20°

Hyrja e imazhit dixhital

640x480, 720x480, 720x576, 800x600, 1280x720, 1024x768, 1366x768, 1440x900, 1280x1024, 1920x1080, 2048x1080, 2560x1080, 1920x1200, 2048x1200, 2560x1440, 2560x1600, 3840x2160, 4096x2160

Hyrja HDBaseT

E barasvlershme me hyrjen e imazhit dixhital

Komunikimi në rrjet

HDBaseT (100BASE-TX)

Altoparlant i Integruar

1W RMS, Monoaural

PORTAT DHE LIDHESIT

Hyrja e imazhit dixhital

HDMI

Hyrja e imazhit dixhital

HDMI 2

Hyrja e Videos dhe Audios Dixhitale

HDBaseT

Hyrja HDBaseT

RJ-45 (HDBaseT), sinjali i imazhit, audios dhe kontrollit dhe rrjeti

Audio Input

Mini-fisha 3,5mm stereo

DC 12 v (maks. 0,35 A)

Minifisha 3,5 mm

Porta USB

USB tipi A (përditësimi i firmuerit)

Porta e Shërbimit / Kontrolli i Projektorit

Mini D-Sub me 9 kunja / RS-232

Porta e Rrjetit

Hyrja RJ-45 HDBaseT (100BASE-TX)

Standardi i transmetimit Wi-Fi

IEEE 802.11b / g / n

Distanca e transmetimit W-Fi

Deri në 25m (pa intereferencë vale elektrike / pamje e qartë në pikën e aksesit)

Enkriptimi Wi-Fi

I hapur / WEP / WPA-PSK TKIP / WPA-PSK AES / WPA2-PSK TKIP / WPA2-PSK AES

Metodat e lidhjes të Wi-Fi

Metoda e infrastrukturës
Metodë PjAP (Projector Access Point)

Certifikimi i Wi-Fi dhe WPS

e marrë. Metodë me shtypje butoni (PBC) & Metodë me kodin PIN (PIN)

Telekomandë me kabllo

Mini-fisha 3,5mm stereo

MEKANIZMAT

Mekanizmi i ngritjes

Katër këmbë rrotulluese, gjatësi e zgjatimit 14,6 mm.
Këndi maksimal i ngritjes +/-1,8°

VLERËSIMET

Dimensionet (Gj x Th x L)

480mm x 196mm x 545mm (pa lente)

Pesha

18 kg (pa lente)

Burimi i Energjisë

100V - 240V AC, 50/60Hz

Konsumi i energjisë

Normal: 550 W
Në gatishmëri: 0,25-1,6W (në varësi të parametrave të rrjetit dhe të HDBaseT)

Përhapja e nxehtësisë

1876 BTU/h

Jetëgjatësia e burimit të dritës

20 000 orë

Niveli i zhurmës (modaliteti normal/i qetë)

37 / 32 / 29 dB

Mjedisi i përdorimit

0°C deri në +45°C (20%RH (lagështia relative) - 85%RH)

Mjedisi i Ruajtjes

-20°C deri në +60°C

Garancia

5 vjet (12 000 orë)

Të gjitha të dhënat mbështeten në metodat e testimit standard të Canon me përjashtim ku tregohet ndryshe

Mund të ndryshohet pa paralajmërim.

* Kur përdorni lenten RS-SL07RST 4K, në modalitetin normal. Në modalitetin e zgjeruar, (rendimenti optik nuk garantohet) V: +/-104%, H: +/-25%.

Zhvendosja maksimale e lentes në të dyja drejtimet nuk është e mundur.

** Kur modaliteti i imazhit është caktuar te prezantimi / lentja 4K