XEED 4K5020Z

Një projektor 4K me laser, kompakt dhe me 5000 lumenë që siguron një cilësi të shkëlqyer të ngjyrave.

Kërkoni informacione

Hero Image

Një projektor me nivel të ulët mirëmbajtjeje me ndriçim të lartë dhe ngjyra të mrekullueshme

Për bizneset që kërkojnë një cilësi të shkëlqyer të ngjyrave në 4K dhe me kosto totale të ulët të pronësisë, ky projektor LCOS me laser me instalim ofron 5000 lumenë, lidhje HDMI dhe një lente opsionale 4K nga Canon për të siguruar rezultate vërtet mahnitëse.

Shikoni specifikimet e plota

Specification Intro Image

Shikoni të gjitha veçoritë

Specifikimet

Rezolucioni 4K me 4096 x 2160

Teknologjia LCOS

Përdorimi për 20 000 orë

Ndriçimi i ngjyrave me 5000 lumenë

Funksioni i planifikimit

Elasticitet në instalim

Mundësia e zgjedhjes nga 7 lente të motorizuara që vendosen me lehtësi

HDBaseT, HDMI dhe Wi-Fi

Shikoni specifikimet e plota

SPEC Intro Right

Aksesorët

Produktet e lidhura