PRODUKTET

Projektorët

Qartësi e pabesueshme, figura të shndritshme. Ofroni impakt maksimal me projektorët tanë

Kërkoni informacione

XEED 4K600STZ 4K resolution projector

XEED 4K600Z

Shihni ndryshimin me figurat origjinale 4K dhe burimet e fuqishme e jetëgjata të dritës laser

Rruga për te faqja e mbështetjes

Merrni të gjitha të rejat më të fundit dhe informacione për produktet

GET SUPPORT

Zbuloni projektorin e duhur për biznesin tuaj

GJENI NJË SHITËS PARTNER

Discover Canon Pro Video and re-think what you can do with video

Zbuloni videon profesionale nga Canon dhe rimendoni ato që mund të bëni përmes videos

Qoftë nëse shkrepni dokumentarë të arrirë nga regjisorë të pavarur, seriale tërheqëse dramatike për koleksion, apo filma kinematografikë të nderuar me çmime, ka një produkt videoje profesionale nga Canon që do ta katapultonte krijimtarinë tuaj drejt lartësive të reja.