Presat tipografike dixhitale me ngjyra

Canon imagePRESS V1000

Specifikimet

Specifikimet

 • Printim, kopjim, skanim
 • Presë me ngjyra, digjitale, A3, me letër të prerë
 • Printim vetëdyanësh për letër 1,300mm
 • Mbështetje peshe materiali deri në 400gsm
 • Kapaciteti i letrës deri në 11,100 fletë
 • Shpejtësi printimi 100ppm
 • Rezolucioni i printimit 2,400 x 2,400
 • Opsione finicioni palësh të treta
 • Shpejtësi skanimi 270ipm (A4 me ngjyra)
 • Energy Star

Specifikimet në detaje

Njësia kryesore

 • Lloji i pajisjes
  Presë me fletë të prera, digjitale, me ngjyra
 • Funksionet kryesore
  Printim, fotokopjim, skanim, dërgim, ruajtje
 • Shpejtësia e procesorit
  1.8GHz, 1.3GHz Dual
 • Paneli i kontrollit
  10.1 inçë
 • Memoria
  6 GB
 • Lidhja e ndërfaqes
  RRJETI
 • Protokollet e rrjetit
  Standarde: 1000Base-T/100Base-TX/10Base-T
 • Futja e letrës (standarde)
  Standarde: 1.100 fletë
  2 kaseta letre 550-fletëshe
  Maksimumi: 11100 fletë
  Motori 550 x 2, bazament shumësirtarësh (1,500 + 1,500 + 2000) x 2
 • Kapaciteti i mbushjes së letrës (A4, 80 g/m²)
  11.100 fletë
 • Kapaciteti i finicionit
  Collate, Group, Offset, Staple, Saddle Stitch, Hole Punch (multiple patterns), Document Insertion, Fold (C-, Z-, Half, Double parallel, Accordion-Z fold), Trimming
 • Llojet e mbështetura të materialit
  E hollë (52-63 gsm), e thjeshtë (64-105 gsm), e ricikluar, me ngjyra, e trashë (106-400gsm), me veshje (70-400gsm), me skalitje, me lidhje, transparente, etiketë, me shpim paraprak, me kokë, indeks, membranë transparente, membranë e përshkueshme nga drita, zarf, sintetike, magnetike
 • Përmasat e mbështetura të materialit
  A3S, B4S, A4L, A4S, B5S, B5L, A5S, A5L, A6S, SRA3S, 11”x17”S, LGLS, LTRL, LTRS, EXE_L, STMTS, 12”x18”S, 13”x19”S, 8KS, 16KL, 16KS, zarf, përmasa të posaçme (gjurma tërthore: 100~330.2 mm, gjurma e brendshme: 148~487.7 mm). Përmasa të lira (gjurma tërthore 100.0~330.2 mm, gjurma e brendshme: 182.0~487.7mm).*: 1300mm
 • Peshat e mbështetura të materialit
  52-400 gsm
 • Përmasat (gjer.×thell.×lar.)
  1.583 x 872 x 1.040mm

Specifikimet e printimit

 • Metoda e printimit
  Printim me rreze laser, me ngjyra
 • Shpejtësia e printimit
  100ppm
 • Rezolucioni i printimit (dpi)
  2400×2400 dpi

Specifikimet e fotokopjimit

 • Shpejtësia e kopjimit
  100ppm
 • Koha e kopjimit të parë
  20 sekonda e poshtë
 • Rezolucioni i fotokopjimit (dpi)
  600dpi x 600dpi
  600dpi x 300dpi
  300dpi x 300dpi
 • Kopje të shumëfishta
  Deri në 9999 kopje
 • Dendësia e kopjimit
  Automatik ose manual (9 nivele)
 • Zmadhimi
  25% - 400% (me hapa rritës 1%)
 • Zvogëlimet e paracaktuara
  25%, 50%, 70%
 • Rritjet e paracaktuara
  141,4%, 200%, 400%
 • Veçoritë bazë të kopjimit
  Raportet e paracaktuara R/E sipas zonës, përcaktimi i letrës, përcaktimi i mëparshëm, përcaktimi i preferuar, përfundimi, në dy anë, rregullimi i dendësisë, zgjedhja e llojit të origjinalit, modaliteti i ndërprerjes, konfirmimi/anulimi i përcaktimit
 • Veçoritë speciale të kopjimit
  Libri në dy faqe, origjinali në dy anë, përfundimi, broshurë, krijimi i detyrës, nr. në 1, shtimi i kapakut, futja e fletëve, origjinale në madhësi të ndryshme, rregullimi i dendësisë, zgjedhja e llojit të origjinalit, fletët transparente të kapakut, numërimi i faqeve, numërimi i serisë së kopjimit, qartësia, spastrimi i kornizës, filigran i sigurt, printimi i datës, zhvendosja, marzhi i brendshëm, printimi dhe kontrolli, negativi/pozitivi, përsëritja e imazheve, blloqet e shkrirjes së punëve, njoftimi i punës së kryer, imazhi i pasqyruar, printimi në skedë, ruajtja në kutinë postare, mbivendosja e imazhit, kopjimi i kartës së identitetit, shmangia e faqeve boshe, zbulimi i furnizuesit, furnizimi i shumë fletëve, origjinali me madhësi të lirë

Specifikimet e skanimit

 • Tipi
  Pllaka me ngjyra dhe vetëmbushësja njëkalimëshe e dyanëshe [2-anëshe në 2-anëshe (automatike)]
 • Rezolucioni i skanimit (dpi)
  600dpi x 600dpi
  600dpi x 300dpi
  300dpi x 300dpi
 • Kapaciteti i letrës së mbushëses (80 g/m2)
  200 fletë
 • Origjinalet e pranueshme/peshat
  38-220 gsm
 • Përmasat e mbështetura të materialit
  A3S, A4L, A4S, A5L, A5S, A6S, B4S, B5L, B5S, B6S, 11”x17”S, LGLS, LTRL, LTRS, STMTL, STMTS, 8KS, 16KL
 • Shpejtësia e skanimit
  BW: 270ipm (A4/LTR)
  CL: 270ipm (A4/LTR)

Specifikimet e kontrolluesit të printimit "Fiery"

 • Opsional/standard
  Opsional
 • Emri
  imagePRESS Server D3000
 • Rezolucioni i printimit (dpi)
  1200 x 1200, 600 x 600
 • Gjuha/gjuhët e përshkrimit të faqes
  PS3, PCL6
 • Memoria
  16GB
 • Njësia e diskut
  240GB (2.5"SSD)
  1x1TB (2.5"HDD)
 • Shpejtësia e procesorit
  Core i7-8700
  Coffee lake
  4.6GHz, 6Core
 • Sistemi
  FS500Pro
 • Fontet
  138 fonte PS
 • Sistemet e mbështetura operative
  Windows 7 32 and 64 bit / Windows 8.1 32 dhe 64 bit / Windows10 32 dhe 64 bit / Windows11 / Windows Server 2008 R2 vetëm 64bit / Windows 2012 vetëm 64bit / Windows 2012 R2 vetëm 64 bit / Windows Server 2016 64bit / Windos Server 2019 64bit / Windows Server 2022 64bit / MAC OS (10.14, 10.15, 11, 12)
 • Ndërfaqja
  2 x Ethernet (1000Base-T/100Base-TX/10 Base-T), USB3.2 x 5, USB2.0 x 2
 • Protokollet e rrjetit
  TCP/IP (FTP, SMTP, POP, HTTP, SNMP, LDAP, SLP, SMB, LPD, IPP, WS-Discovery, Bonjour, Direct Mobile Printing, Port 9100, SNTP, 802.1X, DHCP, DNS, NTP)
 • Direct Print
  PDF2.0, EPS, TIFF, JDF1.8/JMF
 • VDP
  PPML3.0, PDF/VT-1, PDF/VT1,VPS, FreeForm Plus
 • Veçoritë standarde të kontrollorit të printimit Fiery
  Fiery Command WorkStation 6 / Paper Catalog / Fiery Spot-On / Fiery Remote Scan / Fiery Hot Folders & Virtual Printers
 • Opsione të kontrollorit Fiery Print
  Fiery Impose / Fiery Compose / Fiery Impose dhe Compose / Fiery Graphic Arts Package / komplet i heqshëm disku
 • Platforma HW
  NX Pro
 • Përmasat (gjer.×thell.×lar.)
  235 mm x 464 mm x 527 mm
 • Pesha
  17kg

Pjesët e konsumit

 • Kutia/kutitë e bojës
  Toner T11 BK/C/M/Y

Opsione të tjera

 • Fisheku i kapëses
  STAPLE-N1-për kapje me tela (3 x 5,000 copë) (për Staple Finisher-AF1 dhe Booklet Finisher-AF1)
  STAPLE-P1-për qepje shpine (2 x 5,000 copë) (për Booklet Finisher-AF1)