Printerë me një funksion

Seria i-SENSYS X C1530P

Specifikimet

Specifikimet në detaje

Specifikimet e përgjithshëm

 • Lloji i pajisjes
  Me ngjyra, laser, njëfunksionale
 • Funksionet e disponueshme
  Printoni

Specifikimet e printimit

 • Shpejtësia e printimit
  i-SENSYS X C1533P: 33ppm
  i-SENSYS X C1538P: 38ppm
 • Metoda e printimit
  Printim me rreze lazer, me ngjyra
 • Rezolucioni i printimit
  Deri në 1200×1200 dpi
 • Koha e ngrohjes
  Mesazhi i shfaqur i printimit gati:
  Afro 2 sekonda ose më pak nga ndezja
 • Koha e nxjerrjes së printimit të parë
  Me ngjyra: afro 6,3 sekonda
  Mono: Afërsisht 5,3 sekonda
 • Gjuhët e printerit
  UFRII (Ultra Fast Rendering), PCL5c*, PCL6, Adobe® PostScript3

  * Nuk mbështetet një softuer drejtues Canon PCL5e, sidoqoftë komandat PCL5e mbështeten në pajisje.
 • Fontet
  93 fonte PCL (93 Roman, 10 fonte Bitmap, 2 fonte OCR)
  Andalé Mono WT J/K/S/T (japonisht, koreanisht, kinezishte e thjeshtuar dhe tradicionale)*
  Fonte barkodesh**
  136 fonte PostScript

  * Aksesor - nevojitet PCL FONT SET-A1E
  ** Aksesor - nevojitet Barcode Printing Kit-D1
 • Kufijtë e printimit
  4 mm sipër, poshtë, majtas dhe djathtas
 • Modalitet kursimi të tonerit
  PO
 • Funksionet e përparuara të printimit
  Printimi i sigurt
  Printoni nga njësia e memories USB (JPEG/TIFF/PDF/XPS)
  Printimi i barkodeve*
  iOS: AirPrint, aplikacioni Canon PRINT Business
  Android: i certifikuar për "Mopria", modul "Canon Print Service", aplikacion "Canon PRINT Business"
  Microsoft Universal Print

  * Aksesor - nevojitet Barcode Printing Kit-D1

Përdorimi i materialit

 • Futja e letrës (standarde)
  Kasetë me 550 fletë
  Sirtar me shumë funksione me 100 - fletë
 • Futja e letrës (opsionale)
  Kasetë 550-fletëshe x 3 (Paper Feeder PF-D1)
  Kasetë 550-fletëshe (Cassette Feeding Unit-AV1)
 • Kapaciteti maksimal i futjes së letrës
  Deri në 2,300 fletë
 • Dalja e letrës
  200-fletë të kthyera përmbys
 • Lloji i materialit
  Sirtari shumëfunksional: Letër e thjeshtë, letër e ricikluar, letër e rëndë, letër e hollë, letër me ngjyra, letër e veshur, me shpim paraprak, kartolinë, zarf
  Kaseta: Letër e thjeshtë, letër e ricikluar, letër e rëndë, letër e hollë, etiketë, letër me ngjyra, letër e veshur, me shpim paraprak
 • Madhësia e materialit
  Kaseta (standarde):
  A4, A5, A5 (horizontale), A6, B5, Letter, Executive, Statement, GLTR, 16K, përmasa të posaçme: min. 101,6 x 148 mm Maks. 216,0 x 297 mm.

  Sirtari shumëfunksional:
  A4, A5, A5 (horizontale), A6, B5, Legal, Letter, Executive, Statement, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, ILGL, GLGL, Foolscap, 16K, Post card, Envelope (COM10, Monarch, C5, DL), përmasa të posaçme: min. 76,2 x 127 mm  Maks. 216,0×355,6 mm.

  Kaseta (opsionale):
  A4, A5, A5 (horizontale), A6, B5, Legal, Letter, Executive, Statement, GLTR, ILGL, GLGL, Foolscap, F4A, 16K, përmasa të posaçme: min. 101,6 x 148 mm Maks. 216,0×355,6 mm
 • Pesha e materialit
  Kaseta (standarde dhe opsionale): 60 deri në 163 g/m²
  Sirtari me shumë qëllime: 60 deri në 216 g/m²
 • Printimi në dy anë
  Automatik
  Kaseta:
  A4, A5, B5, Legal, Letter, Executive, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, ILGL, GLGL, Foolscap, F4A, 16K
  Madhësi e personalizuar - Min. 148 x 210 mm Maks. 216×355,6 mm
  60 deri në 163 g/m²

Ndërfaqja dhe Programi kompjuterik

 • Lloji i ndërfaqes
  USB 2.0 me shpejtësi të lartë, 10BASE-T/100 BASE-TX/1000BASE-T
  Lidhje me valë 802.11b/g/n, Wireless Direct
 • Pajtueshmëria me sistemin operativ
  Windows® 10 / Windows® 8.1 / Server® 2019 / Server® 2016 / Server® 2012R2 / Server® 2012 / Mac OS X versioni 10.11 e lart
  Linux*/Citrix

  * Vetëm shpërndarja vetëm në internet. Softueri drejtues do të jetë i disponueshëm në gjysmën e dytë të vitit 2021
 • Protokolli i rrjetit
  Printimi:
  TCP/IP (LPD/Port9100/IPP/IPPS/FTP/WSD)

  Menaxhimi:
  SNMPv1, SNMPv3 (IPv4,IPv6)

  Siguria: TLS1.3, IPSec, filtrim adresash IP/Mac, IEEE802.1X, SNMPv3, SSL (HTTPS, IPPS), mbështetje rrjeti dysh
  Siguria (pa tel):
  Modaliteti i infrastrukturës: WEP (64/128 bit), WPA-PSK (TKIP/AES), WPA2-PSK (TKIP/AES), WPA-EAP (AES), WPA2-EAP (AES)
  Modaliteti i pikëhyrjes: WPA2-PSK (AES)
  Modaliteti Wi-Fi Direct: WPA2-PSK (AES)
 • Administrimi i printerit dhe softuerët
  Ndërfaqja e përdoruesit në largësi (RUI),
  Menaxhimi i ID-së së departamentit,
  Mjeti i statusit të tonerit,
  iW Enterprise Management Console: program me bazë serveri për menaxhimin e centralizuar të një flote pajisjesh
  eMaintenance: RDS e integruar lejon shërbimet eMaintenance në distancë si për shembull kapjen e matjeve, menaxhimin automatik të pjesëve të konsumueshme dhe diagnostikimin në distancë.
  Sistemi i dorëzimit të përmbajtjes: Platforma e serverit mundëson përditësimin automatik të firmuerit në pajisje.

Funksione të përgjithshme

 • Vëllimi i printimit i rekomanduar në muaj
  i-SENSYS X C1533P: 1,000 - 5,000 faqe në muaj
  i-SENSYS X C1538P: 1,500 - 5,000 faqe në muaj
 • Cikli i punës
  i-SENSYS X C1533P: 40,000 faqe
  i-SENSYS X C1538P: 50,000 faqe
 • Shpejtësia e procesorit
  1GHz x 2
 • Memoria
  2 GB
 • Memoria
  32GB eMMC (hapësira e lirë: 15GB)
 • Paneli i kontrollit
  LCD 5 linja, LED 5 (në linjë, gati, mesazh, detyra dhe kursimi i energjisë), Butonat, tastiera numerike me 10 taste
 • Përmasat me sirtarë (gj-th-l)
  458 mm x 464 mm x 388 mm
 • Pesha
  Afro 25 kg
 • Mjedisi i përdorimit
  Temperatura: 10 deri në 30ºC (50 deri në 86ºF)
  Lagështia 20 deri 80% lagështi relative (RH) (pa kondensim)
 • Energjia
  220-240V (±10%) 50/60Hz (±2Hz)
 • Konsumi i energjisë
  Maksimumi: afro 1500 W ose më pak
  Aktiv:
  i-SENSYS X C1533P: afro 623 W e poshtë
  i-SENSYS X C1538P: afro 729 W e poshtë
  Në gatishmëri: afro 34,4 W e poshtë
  Në gjumë: Afro 1,1W e poshtë
  Konsumimi tipik i energjisë (TEC):
  i-SENSYS X C1533P: 0.41kWh/javë*
  i-SENSYS X C1538P: 0.45kWh/javë*
  Për informacione të detajuara në lidhje me rregulloren Lot26, shkoni te: http://www.canon-europe.com/For_Work/Lot26/index.aspx

  * Sipas US ENERGY STAR® versioni 3.0.
 • Nivelet e zhurmës
  i-SENSYS X C1533P:
  Fuqia e tingullit*
  Aktiv: Njëanësh 65 dB e poshtë (BW) / 65 dB e poshtë (CL)
  Dyanësh 67 dB e poshtë (BW) / 67 dB e poshtë (CL)
  Në pritje: 48 dB ose më pak
  Presioni i zhurmës*
  Aktiv: Njëanësh 50 dB e poshtë (BW) / 51 dB e poshtë (CL)
  Dyanësh 52 dB e poshtë (BW) / 52 dB e poshtë (CL)
  Në pritje: 33 dB ose më pak

  i-SENSYS X C1533P:
  Fuqia e tingullit*
  Aktiv: Njëanësh 65 dB e poshtë (BW) / 66 dB e poshtë (CL)
  Dyanësh 67 dB e poshtë (BW) / 68 dB e poshtë (CL)
  Në pritje: 48 dB ose më pak
  Presioni i zhurmës*
  Aktiv: Njëanësh 50 dB e poshtë (BW) / 51 dB e poshtë (CL)
  Dyanësh 52 dB e poshtë (BW) / 52 dB e poshtë (CL)
  Në pritje: 33 dB ose më pak

  * Emetimi i deklaruar i zhurmës në përputhje me ISO 9296

Pjesët e konsumit

 • Fishekë boje
  TONER T10 me të zezë (13,000 faqe*)
  TONER T10 me të kaltër (10,000 faqe*)
  TONER T10 me rozë (10,000 faqe*)
  TONER T10 me të verdhë (10,000 faqe*)
  TONER T10L me të zezë (6,000 faqe*)
  TONER T10L me të kaltër (5,000 faqe*)
  TONER T10L me rozë (5,000 faqe*)
  TONER T10L me të verdhë (5,000 faqe*)

  * Sipas ISO/IEC 19798

Aksesorë dhe opsione

 • Artikujt
  Paper Feeder PF-D1 (kasetë 550-fletëshe) x 3
  CST.Feeding Unit-AV1 (piedestal kasete 550-fletëshe)
  Barcode Printing Kit-D1 (Bën të mundur printimin e barkodeve)
  PCL Font Set-A1 (Bën të mundur printimin Unicode në SAP dhe mbështet fontin Andale)
  Plain Pedestal-P2
  Plain Pedestal-AA1
  MiCard Multi (lexues karte për identifikimin me RFID ose kartat magnetike me uniFLOW)
  Micard Plus (lexues karte për identifikimin me RFID ose kartat magnetike me uniFLOW)