Canon i-SENSYS LBP852Cx
Specifikimet

Specifikimet në detaje

Motori i printimit

Shpejtësia e printimit

Njëanëshe: deri në 36 fq/min (A4)
Deri në 18 fq/min (A3)
Dyanëshe: deri në 36 fq/min (A4), 12,6 fq/min (A3)

Metoda e printimit

Printim me rreze lazer, me ngjyra

Rezolucioni i printimit

600 x 600 dpi

Cilësi printimi me teknologji rafinimi të figurës

Deri në 9600×600 dpi

Koha e ngrohjes

Rreth 34 sekonda e poshtë nga ndezja
Rreth 2 sekonda e poshtë nga ndezja (modaliteti i shpejtë)1

Koha e nxjerrjes së faqes së parë

Me ngjyra: afro 7,4 sekonda
Mono: afro 6,7 sekonda

Volumi mujor i rekomanduar i printimit

2500-7500 faqe në muaj

Cikli i punës

120 000 faqe

Kufijtë e printimit

5 mm sipër, poshtë, majtas dhe djathtas

Veçori të avancuara të printimit

Printimi i sigurt
Printoni nga njësia e memories USB (JPEG/TIFF/PDF/XPS)
Gati për Google Cloud Print
iOS: AirPrint, aplikacioni Canon PRINT Business
Android; i certifikuar për "Mopria", modul "Canon Print Service", aplikacion "Canon PRINT Business", printim për celularë "Windows10®"

Mbajtja e medias

Futja e letrës (Standarde)

Kasetë me 550 fletë
Sirtar me shumë funksione me 100 - fletë

Futja e Letrës (Opsion)

3 kaseta 550-fletëshe
Piedestal kasete 2-sirtarëshe 1100-fletëshe
Opsioni 1: 3 kaseta 550-fletëshe (përfshihet kaseta standarde), piedestal kasete 2-sirtarëshe 1100-fletëshe
Opsioni 2: 4 kaseta 550-fletëshe (përfshihet kaseta standarde)

Dalja e letrës

200-fletëshe

Llojet e mediave

Sirtari shumëfunksional: letër e zakonshme, letër e ricikluar, letër e rëndë, letër e veshur, letër e ashpër, etiketë, kartolinë, zarf
Kaseta: letër e zakonshme, letër e ricikluar, letër e rëndë, letër e ashpër, etiketë
Dyanëshe: letër e zakonshme, letër e ricikluar, letër e rëndë, letër e veshur, letër e ashpër

Madhësia e mediave

Kaseta (standarde):
A3, B4, A4, B5, A5, A5 (peizazh), LDR, LGL, LTR, EXE, FLS, K8, K16
Përmasa të posaçme - gjerësi: 148 deri në 297 mm, gjatësi: 148 deri në 431,8 mm

Sirtari shumëfunksional:
A3, B4, A4, B5, A5, A5 (peizazh), A6, 12 x 18, LDR, LGL, LTR, EXE, FLS, K8, K16, STMT, skedë
Përmasa të posaçme - gjerësi: 64 deri në 320 mm, gjatësi: 120 deri në 457,2 mm
Për banderolë, gjerësi: 200 deri në 297 mm, gjatësi: 457,3 deri në 1200 mm

Kaseta (opsionale):
A3, B4, A4, B5, A5, A5 (peizazh), LDR, LGL, LTR, EXE, FLS, K8, K16
Përmasa të posaçme - gjerësi: 148 deri në 297 mm, gjatësi: 148 deri në 431,8 mm

Peshat e mediave

Kaseta (standarde dhe opsionale): 60 deri në 256 g/m²
Sirtari shumëfunksional: 60 deri në 300 g/m² (përveç letrës së veshur)
100 deri në 220 g/m² (letër e veshur)

Printimi dyanësh

A3, B4, A4, B5, A5, A5R, 12 x18, LDR, Legal, Letter, EXE, FLS, K8, K16
Madhësi e personalizuar - Min. 148×320 mm maks. 148×457,2 mm
60 deri në 163 g/m² (përveç letrës së veshur)
100 deri në 220 g/m² (letër e veshur)

Veçori të përgjithshme

Kërkesat për energjinë

220-240V(±10%) 50/60Hz (±2Hz)

Konsumi i energjisë

Maximumi: Afro 1500 W
Në gatishmëri: Afro 50 W
Modaliteti i fjetjes: Afro 2 W
Konsumi tipik i korrentit (TEC): 1,6 kWh/javë (230 V)2
Për informacione të detajuara në lidhje me rregulloren Lot26, shkoni te: http://www.canon-europe.com/For_Work/Lot26/index.aspx

Niveli i zhurmës

Presioni i tingullit3:
Aktiv: njëanësh 52 dB ose më pak / dyanësh 51 dB ose më pak
Pasiv: 30 dB

Fuqia e tingullit4:
Aktiv: 71,9 dB
Në gatishmëri: I padëgjueshëm5

Përmasat (Gj x Th x L)

556×608×403 mm

Pesha

Njësia kryesore: afro 45 kg
Njësia kryesore + Paper Feeder PF-G1 x 2 + Cassette Feeding Unit-AU1: afro 88 kg

Mjedisi i përdorimit

Temperatura: 10 deri në 30ºC (50 deri në 86ºF)
Lagështia 20 deri 80% lagështi relative (RH) (pa kondensim)

Paneli i kontrollit

LCD me 5 rreshta, 3 LED (Punë, Gabime, Kursyes energjie), Butona, Tastierë numerike me 10 tasta

Kontrolluesi

Shpejtësia e procesorit

528 MHz + 264 MHz

Kujtesa

1 GB

Gjuhët e printerit

UFRII, PCL 5e6, PCL6, Adobe® PostScript

Gërmat

105 fonte PCL, 136 fonte PS

Ndërfaqja dhe lidhshmëria

USB 2.0 Hi-Speed x1, USB 2.0 x3, 10BASE-T/100BASE-TX/1000Base-T

Administrimi i programit kompjuterik dhe printerit

Ndërfaqja e përdoruesit në largësi (RUI),
Menaxhimi i ID-së së departamentit,
iW Management Console: Softeur me bazë serveri për menaxhimin e centralizuar të një sërë pajisjesh.
eMaintenance: RDS e integruar lejon shërbimet eMaintenance në distancë si për shembull kapjen e matjeve, menaxhimin automatik të pjesëve të konsumueshme dhe diagnostikimin në distancë.
Mbështet "uniFLOW' me "uniFLOW Login Device Client" për SFP MEAP.

Pajtueshmëria e Sistemit të Funksionimit

Windows® 10 / Windows® 8.1 / Windows® 7 / Server® 2019 / Server® 2016 / Server® 2012R2 / Server® 2012 / Server® 2008R2 / Server® 2008
Mac OS X versioni 10.9.5 e lart / Mac OS 10.14 e lart
Linux7

Pjesët e konsumueshme

Kutitë e tonerit

Fishek toneri 059H me të zezë (15 500 faqe8)9
Fishek toneri 059H me të kaltër/rozë/të verdhë (13 500 faqe10)11
Fishek tamburi 053 (70 000 faqe12)13
Waste Toner Box WT-C1 (100 000 faqe)

Pajisje shtesë / opsione

Artikuj

Karta SD-C1 (memoria e kartës SD 8 GB)
Barcode Printing Kit-F1 (mundëson printimin e barkodeve)
PCL Font Set-C1 (mundëson printimin në SAP dhe mbështet fontin "Andale")
MiCard Multi (lexues karte për identifikimin me RFID ose kartat magnetike me uniFLOW)
Micard Plus (lexues karte për identifikimin me RFID ose kartat magnetike me uniFLOW)
Paper Feeder PF-G1
Cassette Feeding Unit-AU1
Waste Toner Box WT-C1

 1. Kërkohet ndryshimi i parametrit te modaliteti i shpejtë
 2. Sipas US ENERGY STAR® versioni 2.0.
 3. I padëgjueshëm do të thotë se niveli i fuqisë së emetimit të tingullit për një person në afërsi është më i ulët se standardi absolut për zhurmën në sfond sipas ISO 7779
 4. Emetimi i zhurmës i deklaruar në përputhje me ISO 9296
 5. Emetimi i zhurmës i deklaruar në përputhje me ISO 9296
 6. Nuk mbështetet një softuer drejtues Canon PCL5e, sidoqoftë komandat PCL5e mbështeten në pajisje.
 7. Shpërndarja vetëm në ueb. Ofrohet nga dhjetori 2019.
 8. Bazuar në ISO/IEC 19798
 9. Printeri vjen me fishek fillestar (e zeza: 7000 faqe, e kaltër/rozë/e verdhë: 5000 faqe), fisheku i tamburit (70 000 faqe)
 10. Bazuar në ISO/IEC 19798
 11. Printeri vjen me fishek fillestar (e zeza: 7000 faqe, e kaltër/rozë/e verdhë: 5000 faqe), fisheku i tamburit (70 000 faqe)
 12. Bazuar në ISO/IEC 19798
 13. Printeri vjen me fishek fillestar (e zeza: 7000 faqe, e kaltër/rozë/e verdhë: 5000 faqe), fisheku i tamburit (70 000 faqe)