Printerë njëfunksionalë, me ngjyra

Canon i-SENSYS LBP732Cdw

Specifikimet

Specifikimet

 • 38 ppm

  Shpejtësia e printimit

 • Prodhimtari e lartë

  Printim automatik dyanësh për të kursyer letër dhe konsum energjie

 • Siguri e garantuar

  Cilësim i fjalëkalimit të fortë

 • Ndërfaqe praktike

  Konfigurim i thjeshtë sigurie

Specifikimet në detaje

Specifikimet e përgjithshëm

 • Lloji i pajisjes
  Laser A4 me ngjyra
 • Funksionet e disponueshme
  Printoni

Specifikimet e printimit

 • Shpejtësia e printimit
  Njëanëshe (A4): Deri në 38 ppm me ngjyra dhe mono
  Dyanëshe: Deri në 38 ppm (kasetë), 21 ppm (sirtari shumëfunksional)
  Njëanëshe (A5 horizontal): Deri në 59 ppm me ngjyra dhe mono
 • Metoda e printimit
  Printim me dritë lazeri me ngjyra
 • Rezolucioni i printimit
  Deri në 1200 x 1200 dpi
 • Koha e ngrohjes
  Mesazhi i shfaqur i printimit gati:
  Afro 2 sekonda e poshtë nga ndezja
 • Koha e nxjerrjes së printimit të parë
  Ngjyra: Afërsisht 6,3 sekonda
  Mono: Afërsisht 5,3 sekonda
 • Gjuhët e printerit
  UFRII (Ultra Fast Rendering), PCL5c1, PCL6, Adobe® PostScript3
 • Fontet
  93 fonte PCL (93 Roman, 10 fonte Bitmap, 2 fonte OCR)
  Andalé Mono WT J/K/S/T (japonisht, koreanisht, kinezishte e thjeshtuar dhe tradicionale)2
  Fonte barkodesh3
  136 fonte PostScript
 • Kufijtë e printimit
  4 mm sipër, poshtë, majtas dhe djathtas
 • Funksionet e përparuara të printimit
  Encrypted Secure Print
  Secure Print
  Printoni nga njësia e memories USB (JPEG/TIFF/PDF/XPS)
  Printim barkodesh4
  iOS: AirPrint, programi Canon PRINT Business
  Android; certifikuar për Mopria, moduli Canon Print Service, programi Canon PRINT Business
  Microsoft Universal Print

Përdorimi i materialit

 • Futja e letrës (standarde)
  Kasetë 550-fletëshe
  Sirtar shumëfunksional 100-fletësh
 • Futja e letrës (opsionale)
  Kasetë 550-fletëshe x 3 (Paper Feeder PF-D1)
  Kasetë 550-fletëshe (Cassette Feeding Unit-AV1)
 • Kapaciteti maksimal i futjes së letrës
  Deri në 2300 fletë
 • Dalja e letrës
  200-fletë të kthyera përmbys
 • Lloji i materialit
  Sirtari shumëfunksional: Letër e thjeshtë, letër e ricikluar, letër e rëndë, letër e hollë, letër me ngjyra, letër e veshur, me shpim paraprak, kartolinë, zarf
  Kaseta: Letër e thjeshtë, letër e ricikluar, letër e rëndë, letër e hollë, etiketë, letër me ngjyra, letër e veshur, me shpim paraprak
 • Madhësia e materialit
  Kasetë (Standarde):
  A4, A5, A5 (horizontale), A6, B5, B6, Letter, Executive, Statement, GLTR, 16K, përmasa të posaçme: Min. 101,6 x 148 mm Maks. 216,0 x 297 mm.

  Sirtari shumëfunksional:
  A4, A5, A5 (horizontale), A6, B5, B6, Legal, Letter, Executive, Statement, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, ILGL, GLGL, Foolscap, 16K, Post card, Envelop (COM10, Monarch, C5, DL), përmasa të posaçme: Min. 76,2 x 127 mm Maks. 216,0 x 355,6 mm.

  Kasetë (Opsionale):
  A4, A5, A5 (horizontale), A6, B5, B6, Legal, Letter, Executive, Statement, GLTR, ILGL, GLGL, Foolscap, F4A, 16K, përmasa të posaçme: Min. 101,6 x 148 mm Maks. 216,0 x 355,6 mm
 • Pesha e materialit
  Kaseta (standarde dhe opsionale): 60 deri në 163 g/m²
  Sirtari me shumë qëllime: 60 deri në 216 g/m²
 • Printimi në dy anë
  Automatik
  Kaseta:
  A4, A5, B5, Legal, Letter, Executive, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, ILGL, GLGL, Foolscap, F4A, 16K
  Madhësi e posaçme - min. 148 x 210 mm maks. 216 x 355,6 mm
  60 deri në 163 g/m²

Ndërfaqja dhe Programi kompjuterik

 • Lloji i ndërfaqes
  USB 2.0 High-Speed, 10BASE-T/100 BASE-TX/1000BASE-T
  Wireless 802.11b/g/n, Wireless Direct Connection
 • Pajtueshmëria me sistemin operativ
  Windows® 11/ Windows® 10 / Server® 2022 / Server® 2019 / Server® 2016 / Mac OS X versioni 10.13 e lart
  Linux5/Citrix
 • Protokolli i rrjetit
  Printimi:
  TCP/IP (LPD/Port9100/IPP/IPPS/FTP/WSD)

  Administrimi:
  SNMPv1, SNMPv3 (IPv4,IPv6)

  Siguria: TLS1.3, IPSec, filtrim adresash IP/Mac, IEEE802.1X (LAN/WLAN), SNMPv3, SSL (HTTPS, IPPS), mbështetje rrjeti të dyfishtë
  Siguria (me valë):
  Modaliteti i infrastrukturës:
  WEP(64/128 bit), WPA-PSK(TKIP/AES), WPA2-PSK(TKIP/AES), WPA3-SAE (AES), WPA-EAP (AES), WPA2-EAP (AES), WPA3-EAP (AES)
  Modaliteti i pikëhyrjes:
  WPA2-PSK(AES)
  Modaliteti i Wi-Fi Direct:
  WPA2-PSK (AES)
 • Administrimi i printerit dhe softuerët
  Ndërfaqja e përdorimit nga distanca (RUI),
  Shikuesi i veprimeve nga distanca,
  Department ID Management,
  Toner Status Tool,
  iW Enterprise Management Console: program me bazë serveri për administrimin e centralizuar të një flote pajisjesh
  eMaintenance: RDS i integruar bën të mundur shërbimet eMaintenance në distancë si për shembull matjen, administrimin e pjesëve të konsumueshme dhe diagnostikimet në distancë.
  Sistemi i dorëzimit të përmbajtjes: Platforma e serverit mundëson përditësimin automatik të firmuerit në pajisje.

Funksione të përgjithshme

 • Vëllimi i printimit i rekomanduar në muaj
  2000 - 7500 faqe në muaj
 • Cikli i punës
  Maks. 80 000 faqe në muaj6
 • Shpejtësia e procesorit
  1,6 GHz x 2
 • Memoria
  2 GB
 • Memoria
  32GB eMMC (hapësira e lirë: 15GB)
 • Paneli i kontrollit
  5 Line LCD, 5 LED (Online, Gati, Mesazh, Punë dhe Kursim energjie), Butonat, tastierë me 10 numra
 • Përmasat me sirtarë (gj-th-l)
  458 mm x 464 mm x 388 mm
 • Hapësira e instalimit (Gj x Th x L)
  717 x 785 mm (me sirtarin shumëfunksional të hapur dhe derën e kasetës të hapur)
 • Pesha
  Afro 29 kg
 • Mjedisi i përdorimit
  Temperatura: 10 deri në 30ºC (50 deri në 86ºF)
  Lagështia: 20 deri 80% lagështi relative (RH) (pa kondensim)
 • Energjia
  220-240V (±10%) 50/60Hz (±2Hz)
 • Konsumi i energjisë
  Maksimumi: afro 1500 W e poshtë
  Aktiv: afro 640 W e poshtë
  Në gatishmëri: afro 30,1W e poshtë
  Fjetje: Afërsisht 0,9W e poshtë
  Konsumi tipik i elektricitetit (TEC): 0,39 kWh/javë7
  Për informacion të detajuar në lidhje me rregulloren Lot26, shihni: http://www.canon-europe.com/For_Work/Lot26/
 • Nivelet e zhurmës
  Fuqia zanore*
  Aktiv: Njëanësh 65 dB e poshtë (BW) / 66 dB e poshtë (CL)
  Dyanësh 67 dB e poshtë (BW) / 68 dB e poshtë (CL)
  Pasiv: 48 dB e poshtë
  Presioni akustik*
  Aktiv: Njëanësh 50 dB e poshtë (BW) / 51 dB e poshtë (CL)
  Dyanësh 52 dB e poshtë (BW) / 52 dB e poshtë (CL)
  Pasiv: 33 dB e poshtë

  * Emetimi i deklaruar i zhurmës në përputhje me ISO 9296

Pjesët e konsumit

 • Fishekë boje
  Standarde:
  Fisheku 064 me të zezë (6000 faqe*)**
  Fisheku 064 me të kaltër (5000 faqe*)**
  Fisheku 064 me rozë (5000 faqe*)**
  Fisheku 064 me të verdhë (5000 faqe*)**
  Rendiment i lartë:
  Fisheku 064H me të zezë (13 400 faqe*)**
  Fisheku 064H me të kaltër (10 400 faqe*)**
  Fisheku 064H me rozë (10 400 faqe*)**
  Fisheku 064H me të verdhë (10 400 faqe*)**

  * Sipas ISO/IEC 19798
  ** Printeri vjen me fishekë fillestarë Black: 6000 fq, C/M/Y: 3.200 fq

Aksesorë dhe opsione

 • Artikujt
  Furnizuesi i letrës PF-D1 (kasetë 550-fletëshe) x 3
  CST.Feeding Unit-AV1 (piedestal kasete 550-fletëshe)
  Barcode Printing Kit-D1 (Bën të mundur printimin e barkodeve)
  PCL Font Set-A1 (Bën të mundur printimin Unicode në SAP dhe mbështet fontin Andale)
  Piedestal i thjeshtë-P2
  Piedestal i thjeshtë-AA1
  Kutia e mbetjeve të tonerit WT-B1
 1. Mbështeten vetëm komandat. Kërkohet drajver i palëve të treta ose printim nga aplikacioni.
 2. Aksesor - nevojitet PCL FONT SET-A1E
 3. Kërkohet aksesori - Barcode Printing Kit-D1
 4. Kërkohet aksesori - Barcode Printing Kit-D1
 5. Shpërndarja vetëm në ueb. Drajveri do të ofrohet në gjysmën e parë të 2024
 6. Cikli i punës përcaktohet si numri maksimal i faqeve të printuara për një muaj të vetëm me ngarkesë të lartë. Çdo përdorim mbi ciklin e rekomanduar të punës mund të shkurtojë jetën e produktit
 7. Sipas US ENERGY STAR® versioni 3.2