Printerë njëfunksionalë, me ngjyra

Canon i-SENSYS LBP673Cdw

Specifikimet

Specifikimet

 • 33ppm

  universale printimi

 • Printim

  Secure PIN

 • Ekran

  LCD me 5 rreshta

 • Automatik

  printim dyanësh

 • Wi-Fi me lehtësi

  konfigurim

 • Lidhje e drejtpërdrejtë në renë kompjuterike

  me Dropbox, Google Drive dhe OneDrive

 • Shpejtësi

  mbështetje për printim

Specifikimet në detaje

Specifikimet e përgjithshëm

 • Lloji i pajisjes
  Laser me ngjyra
 • Funksionet e disponueshme
  Printoni

Specifikimet e printimit

 • Shpejtësia e printimit
  Një anë: Deri në 33 ppm (A4)
  Njëanshëm: deri në 60 ppm (A5 horizontal)
  Dyanshëm: deri në 29.5 ipm (A4)
 • Metoda e printimit
  Printim me dritë lazeri me ngjyra
 • Rezolucioni i printimit
  Deri në 1200 x 1200 dpi
 • Koha e ngrohjes
  Afro 19,4 sekonda e poshtë nga ndezja
 • Koha e nxjerrjes së printimit të parë
  Me ngjyra afro: 7,1 sekonda ose më pak
  Mono afro: 7,1 sekonda ose më pak
 • Gjuhët e printerit
  UFRII, PCL5c*, PCL6, Adobe® PostScript*

  *Mbështeten vetëm komandat. Kërkohet drajver i palëve të treta ose printim nga aplikacioni.
 • Fontet
  45 fonte PCL, 136 fonte PS
 • Kufijtë e printimit
  5 mm sipër, poshtë, majtas dhe djathtas
 • Funksionet e përparuara të printimit
  Encrypted Secure Print
  Printim i Sigurt
  Printoni nga pajisja e memories USB (JPEG/TIFF/PDF)
  Mbështetje për Microsoft Universal Print
  iOS: AirPrint, aplikacion Canon PRINT Business
  Android; certifikuar nga Mopria, Canon Print Service Plug-in, aplikacion Canon PRINT Business

Përdorimi i materialit

 • Futja e letrës (standarde)
  Kasetë me 250 fletë
  Sirtar me shumë funksione me 50 fletë
 • Futja e letrës (opsionale)
  Kasetë me 550 fletë
 • Kapaciteti maksimal i futjes së letrës
  850 fletë
 • Dalja e letrës
  150 fletë
 • Lloji i materialit
  Letër e thjeshtë, letër e ricikluar, letër e rëndë, letër e hollë, letër me ngjyra, letër e veshur, letër e parashpuar, etiketë, kartolinë, zarf
 • Madhësia e materialit
  Kasetë (Standarde):
  A4, A5, A5 (Landscape), A6, B5, Legal, Letter, Executive, Statement, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, Foolscap, 16K, Post card, Envelop (COM10, DL, C5, Monarch), përmasa të posaçme: Min. 98 x 148 mm Maks. 216.0 x 356.0 mm.

  Sirtari shumëfunksional:
  A4, A5, A5 (Landscape), A6, B5, Legal, Letter, Executive, Statement, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, Foolscap, 16K, Post card, Indexcard, Envelope (COM10, DL, C5, Monarch), përmasa të posaçme: Min. 76 x 127 mm Maks. 216.0 x 356.0 mm.

  Kasetë (Opsionale):
  A4, A5, A5 (Landscape), A6, B5, Legal, Letter, Executive, Statement, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, Foolscap, 16K, Post card, përmasa të posaçme: Min. 100 x 148 mm Maks. 216.0 x 356.0 mm.
 • Pesha e materialit
  Kaseta (standarde dhe opsionale): 60 deri 163 g/m² (deri 200 g/m² me letër të veshur)
  Sirtari shumëfunksional: 60 deri 176 g/m² (deri 200 g/m² me letër të veshur)
 • Printimi në dy anë
  Automatik
  Kaseta:
  A4, A5, A6, B5, Legal, Letter, Executive, Statement, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, Foolscap, 16K

Ndërfaqja dhe Programi kompjuterik

 • Lloji i ndërfaqes
  USB 2.0 Hi-Speed, 10BASE-T/100BASE-TX/1000Base-T, Wireless 802.11b/g/n, Wireless Direct Connection
 • Pajtueshmëria me sistemin operativ
  Windows® 11 / Windows® 10 / Windows® 8.1 / Server® 2022 / Server® 2019 / Server® 2016 / Server® 2012R2 / Server® 2012
  Mac OS X version 10.12 e lart
  Linux*

  * Shpërndarje vetëm nga interneti
 • Protokolli i rrjetit
  Printo:
  TCP/IP (LPD/Port9100/IPP/IPPS/WSD)

  Menaxhimi:
  SNMPv1, SNMPv3 (IPv4,IPv6)

  Siguria:
  TLS1.3, IPSec, filtrim me adresa IP, IEEE802.1X, SNMPv3, SSL (HTTPS, IPPS)
  Siguria (me valë):
  Modaliteti i infrastrukturës:
  WEP(64/128 bit), WPA-PSK(TKIP/AES), WPA2-PSK(TKIP/AES), WAP2-EAP(AEP)
  Modaliteti i pikëhyrjes:
  WPA2-PSK(AES)
 • Administrimi i printerit dhe softuerët
  Ndërfaqe Përdorimi në Distancë (RUI),
  Menaxhim ID Departamenti,
  Mjet i Statusit të Tonerit,
  iW Enterprise Management Console: program me bazë serveri për menaxhimin e centralizuar të një flote pajisjesh
  eMaintenance: RDS i integruar bën të mundur shërbimet eMaintenance në distancë si për shembull matjen, menaxhimin e pjesëve të konsumueshme dhe diagnostikimet në distancë.

Funksione të përgjithshme

 • Vëllimi i printimit i rekomanduar në muaj
  750 - 4 000 faqe në muaj
 • Cikli i punës
  Maks. 50,000 faqe në muaj*

  * Cikli i punës përcaktohet si numri maksimal i faqeve të printuara për një muaj të vetëm me ngarkesë të lartë. Çdo përdorim mbi ciklin e rekomanduar të punës mund të pakësojë jetën e produktit
 • Shpejtësia e procesorit
  1200 MHz x 2
 • Memoria
  1GB
 • Paneli i kontrollit
  LCD me 5 rreshta, 3 LED (Punë, Gabime, Kursyes energjie), Butona, Tastierë numerike me 10 tasta
 • Përmasat me sirtarë (gj-th-l)
  425 mm x 427 mm x 300 mm
 • Pesha
  Afro 17.1 kg
 • Mjedisi i përdorimit
  Temperatura: 10 deri në 30ºC (50 deri në 86ºF)
  Lagështira 20 deri 80% RH (pa kondensim)
 • Energjia
  220-240V (±10%) 50/60Hz (±2Hz)
 • Konsumi i energjisë
  Maksimumi: afro 1,380W e poshtë
  Printim aktiv: afro 700W
  Në Pritje: Afërsisht 24,0 W e poshtë
  Fjetje: Afërsisht 1,0 W e poshtë
  Konsumi tipik i korrentit (TEC): 0.31 kWh/javë*
  Për informacion të detajuar në lidhje me rregulloren Lot26, shihni: http://www.canon-europe.com/For_Work/Lot26/

  * Sipas US ENERGY STAR® versioni 3.0
 • Nivelet e zhurmës
  Fuqia zanore*
  Aktiv: 65dB e poshtë
  Pasiv: 36dB e poshtë

  Presioni akustik*
  Aktiv: Njëanësh 51 dB (CL)) / 50 dB (BW)
  Dyanësh 51 dB (CL) / 50 dB (BW)
  Në gatishmëri: 25 dB

  * Emetimi i deklaruar i zhurmës në përputhje me ISO 7779.
  Bazuar në ISO9296, shifra e mëposhtme është ndryshe.
  Aktiv: 62dB ose më pak

Pjesët e konsumit

 • Fishekë boje
  Fisheku 069 me të zezë (2100 faqe *)**
  Fisheku 069H me të zezë (7600 faqe *)**
  Fisheku 069 me të kaltër (1900 faqe *)**
  Fisheku 069H me të kaltër (5500 faqe *)**
  Fisheku 069 me rozë (1900 faqe *)**
  Fisheku 069H me rozë (5500 faqe *)**
  Fisheku 069 me të verdhë (1900 faqe *)**
  Fisheku 069H me të verdhë (5500 faqe *)**

  * Sipas ISO/IEC 19798
  ** Printeri dërgohet me fishekët fillestarë (B:1,200 fq, C/M/Y: 1,100 fq)

Aksesorë dhe opsione

 • Artikujt
  PAPER FEEDER PF-K1 (kasetë 550-fletëshe)