Canon LBP650 Series
Specifikimet

Tipi

A4 Colour SFP

Shpejtësia e printimit

Deri në 27 faqe/min (A4)

27 ppm

27 ppm

Printim i shpejtë laser me ngjyra

12.7 cm touchscreen

Ekran me prekje 12,7 cm

Përdorim me ekran me prekje me ngjyra

App library

Librari aplikacionesh

Aplikacione novatore

Mobile Printing

Printim portativ

Lidhje Mopria, AirPrint

Uptime

Kohë punimi

Kuti toneri me kapacitet të lartë

Security

Siguria

Lëshim dokumentesh me PIN

Connectivity_160x100

Lidhshmëria

Lidhje Wireless Direct

Maintenance

Mirëmbajtja

Mirëmbajtje e thjeshtë

Uptime

Control

Universal Login Manager

Shikoni të gjitha

Specifikimet në detaje

Motori i printimit

Shpejtësia e printimit

Në një anë: deri në 27 faqe/min (A4)
Deri në 49 faqe/min (A5-horizontale)
Në dy anë: deri në 21,9 inç/m (A4)

Metoda e printimit

Printim me rreze lazer, me ngjyra

Cilësia e printimit

Deri në 1200 x 1200 dpi

Rezolucioni i printimit

Deri në 600 x 600 dpi

Koha e ngrohjes

Rreth 13 sekonda ose më pak nga ndezja

Koha e nxjerrjes së faqes së parë

Me ngjyra afro 8,6 sekonda ose më pak
Mono afro 8,3 sekonda ose më pak

Volumi mujor i rekomanduar i printimit

750 - 4000 faqe në muaj

Cikli i punës

Maks. 50.000 faqe në muaj*

*Cikli i punës përcaktohet si numri maksimal i faqeve të printuara për një muaj të vetëm me ngarkesë të lartë. Çdo përdorim mbi ciklin e rekomanduar të punës mund të shkurtojë jetën e produktit

Kufijtë e printimit

5 mm sipër, poshtë, majtas dhe djathtas

Veçori të avancuara të printimit

i-SENSYS LBP653Cdw:
Printimi i sigurt
Printoni nga njësia e memories USB (JPEG/TIFF/PDF)
Gati për Google Cloud Print
iOS: AirPrint, aplikacioni Canon PRINT Business
Android; i certifikuar për Mopria, Shtesa e shërbimit të printimit nga Canon, aplikacioni Canon PRINT Business

i-SENSYS LBP654Cx:
Printimi i sigurt
Printoni nga njësia e memories USB (JPEG/TIFF/PDF)
Printimi i barkodeve*
Printimi me prekje (NFC)
Gati për Google Cloud Print
iOS: AirPrint, aplikacioni Canon PRINT Business
Android; i certifikuar për Mopria, Shtesa e shërbimit të printimit nga Canon, aplikacioni Canon PRINT Business

*Nevojitet aksesori - Barcode Printing Kit-E1

Mbajtja e medias

Futja e letrës (Standarde)

Kasetë me 250 fletë
Sirtar me shumë funksione me 50 fletë

Futja e Letrës (Opsion)

Kasetë me 550 fletë

Dalja e letrës

150 fletë

Llojet e mediave

Letër e thjeshtë, letër e ricikluar, letër e rëndë, letër e hollë, letër me ngjyra, letër me shkëlqim, etiketë, kartolonë, zarf

Madhësia e mediave

Kaseta (standarde):
A4, A5, A5 (horizontale), B5, ligjore, letër, ekzekutive, deklaratë, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, Foolscap, 16K, kartolinë, zarf (COM10, DL, C5), madhësi e personalizuar: min. 100 x 148 mm Maks. 215,9 x 355,6 mm.

Sirtari shumëfunksional:
A4, A5, A5 (horizontale), B5, ligjore, letër, ekzekutive, deklaratë, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, Foolscap, 16K, kartolinë, letër indeksi, zarf (COM10, DL, C5, Monarch), madhësi e personalizuar: min 76,2 x 127 mm maks. 215,9 x 355,6 mm.

Kaseta (opsionale):
A4, A5, B5, ligjore, letër, ekzekutive, deklaratë, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, Foolscap, 16K, kartolinë, zarf (COM10, DL, C5), madhësi e personalizuar: min. 100 x 148 mm Maks. 215,9 x 355,6 mm.

Peshat e mediave

Kaseta (standarde dhe opsionale): 52 deri në 163 g/m² (deri në 200 g/m² me letër me shkëlqim)
Tabakaja për përdorim manual: 60 deri në 176 g/m² (deri në 200 g/m² me letër me shkëlqim)

Printimi dyanësh

Automatik
Kaseta (standarde dhe opsionale):
A4, B5, ligjore, letër, ekzekutive, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, Foolscap, 16K
Madhësi e personalizuar - Min. 176 x 250 mm maks. 215,9 x 355,6 mm
60 deri në 163 g/m²

Veçori të përgjithshme

Kërkesat për energjinë

220-240V (±10%) 50/60Hz (±2Hz)

Konsumi i energjisë

Maximumi: Afro 1.400W ose më pak
Në gatishmëri: Afro 17,6W ose më pak
Në gjumë: Afro 0,6W ose më pak*
Konsumi tipik i elektricitetit (TEC): 1,0 kWh/javë
Për informacione të detajuara në lidhje me rregulloren Lot26, shkoni te: http://www.canon-europe.com/For_Work/Lot26/index.aspx


*Kur është në modalitetin pa tela, konsumi do të jetë 0,8W

Niveli i zhurmës

Fuqia e tingullit*
Aktiv: 63 dB ose më pak
Në pritje: 42 dB ose më pak

Presioni i zhurmës*
Aktiv: 48 dB
Në pritje: 28 dB

*Emetimi i zhurmës i deklaruar në përputhje me ISO 9296

Përmasat (Gj x Th x L)

i-SENSYS LBP653Cdw:
437 mm x 469 mm x 313 mm

i-SENSYS LBP654Cx:
476 mm x 469 mm x 379 mm

Pesha

i-SENSYS LBP653Cdw:
Rreth 20,5 kg

i-SENSYS LBP654Cx:
Rreth 21 kg

Mjedisi i përdorimit

Temperatura: 10 deri në 30ºC (50 deri në 86ºF)
Lagështia 20 deri 80% lagështi relative (RH) (pa kondensim)

Paneli i kontrollit

i-SENSYS LBP653Cdw:
LCD me 5 rreshta, 3 LED (Punë, Gabime, Kursyes energjie), Butona, Tastierë numerike me 10 tasta

i-SENSYS LBP654Cx:
Ekrani LCD me ngjyra dhe me prekje 12,7 cm

Kontrolluesi

Shpejtësia e procesorit

800 MHz x 2

Kujtesa

1 GB

Gjuhët e printerit

UFRII, PCL5c*, PCL6, Adobe® PostScript

*Mbështeten vetëm komandat. Kërkohet një softuer drajver i palëve të treta ose printimi i drejtpërdrejtë nga aplikacioni.

Gërmat

i-SENSYS LBP653Cdw:
45 fonte PCL, 136 fonte PS

i-SENSYS LBP654Cx:
93 fonte PCL, 136 fonte PS

Ndërfaqja dhe lidhshmëria

USB 2.0 me shpejtësi të lartë, 10BASE-T/100BASE-TX/1000Base-T, 802.11b/g/n pa tel, Lidhja e drejtpërdrejtë pa tel

Administrimi i programit kompjuterik dhe printerit

i-SENSYS LBP653Cdw:
Ndërfaqja e përdoruesit në largësi (RUI),
Menaxhimi i ID-së së departamentit,
Mjeti i statusit të tonerit,
iW Management Console: Softeur me bazë serveri për menaxhimin e centralizuar të një sërë pajisjesh.
eMaintenance: RDS e integruar lejon shërbimet eMaintenance në distancë si për shembull kapjen e matjeve, menaxhimin automatik të pjesëve të konsumueshme dhe diagnostikimin në distancë.

i-SENSYS LBP654Cx:
Ndërfaqja e përdoruesit në largësi (RUI),
Menaxhimi i ID-së së departamentit,
Mjeti i statusit të tonerit,
iW Management Console: Softeur me bazë serveri për menaxhimin e centralizuar të një sërë pajisjesh.
eMaintenance: RDS e integruar lejon shërbimet eMaintenance në distancë si për shembull kapjen e matjeve, menaxhimin automatik të pjesëve të konsumueshme dhe diagnostikimin në distancë.
Pajtueshmëri uniFLOW me uniFLOW Login Device Client të integruar

Pajtueshmëria e Sistemit të Funksionimit

Windows® 10 / Windows® 8.1 / Windows® 8 / Windows® 7 / Windows® Vista / Server® 2016 / Server® 2012R2 / Server® 2012 / Server® 2008R2 / Server® 2008
Mac OS X versioni 10.7.5 dhe më të lartë
Linux*/Citrix

*Shpërndarja vetëm në ueb.

Pjesët e konsumueshme

Kuti boje Të-Gjitha-Në-Një

Boja e zezë 046 (2200 faqe *)**
Boja e zezë 046H (6300 faqe *)**
Boja e kaltër 046 (2300 faqe *)**
Boja e kaltër 046H (5000 faqe *)**
Boja e purpurt 046 (2300 faqe *)**
Boja e purpurt 046H (5000 faqe *)**
Boja e verdhë 046 (2300 faqe *)**
Boja e verdhë 046H (5000 faqe *)**

*Bazuar në ISO/IEC 19752
**Printeri dërgohet me kuti fillestare (E zezë: 1100, C/M/Y: 1200 faqe)

Pajisje shtesë / opsione

Artikuj

i-SENSYS LBP653Cdw:
CST.Feeding Module-AF1 (kaseta me 550 fletë)

i-SENSYS LBP654Cx:
CST.Feeding Module-AF1 (kaseta me 550 fletë)
Grup printimi barkodi -E1
Grup printimi barkodi -E1E
MiCard Multi (lexues karte për identifikimin me RFID ose kartat magnetike me uniFLOW)
Micard Plus (lexues karte për identifikimin me RFID ose kartat magnetike me uniFLOW)
Paketa e aksesorit MiCard-B1