Printerë njëfunksionalë, me ngjyra

Canon i-SENSYS LBP630 Series

Specifikimet

Specifikimet në detaje

Specifikimet e përgjithshëm

 • Lloji i pajisjes
  Me ngjyra, laser, njëfunksional
 • Funksionet e disponueshme
  Printoni

Specifikimet e printimit

 • Shpejtësia e printimit
  Një anë: deri në 21 ppm (A4)
  Deri në 38 ppm(A5 horizontal)
  Dyanëshe: Deri në 12.7 ipm (A4)
 • Metoda e printimit
  Printim me dritë lazeri me ngjyra
 • Rezolucioni i printimit
  Deri në 1200 x 1200 dpi
 • Koha e ngrohjes
  Afro 13 sekonda e poshtë nga ndezja
 • Koha e nxjerrjes së printimit të parë
  Me ngjyra afro: 10,5 sekonda ose më pak
  Mono afro: 10,4 sekonda ose më pak
 • Gjuhët e printerit
  UFRII, PCL5c3, PCL6, Adobe® PostScript3
 • Fontet
  45 fonte PCL, 136 fonte PS
 • Kufijtë e printimit
  5 mm sipër, poshtë, majtas dhe djathtas
 • Funksionet e përparuara të printimit
  Printim i Sigurt
  Printoni nga pajisja e memories USB (JPEG/TIFF/PDF)
  iOS: AirPrint, aplikacion Canon PRINT Business
  Android; certifikuar nga Mopria, Canon Print Service Plug-in, aplikacion Canon PRINT Business

Përdorimi i materialit

 • Futja e letrës (standarde)
  Kasetë me 250 fletë
  Fole për futjen me dorë të 1 flete
 • Kapaciteti maksimal i futjes së letrës
  Deri në 251 fletë
 • Dalja e letrës
  100 fletë
 • Lloji i materialit
  Letër e thjeshtë, letër e ricikluar, letër e rëndë, letër e hollë, letër me ngjyra, letër e veshur, etiketë, kartolinë, zarf
 • Madhësia e materialit
  Kaseta:
  A4, A5, A5 (horizontal), B5, Legal, Letter, Executive, Statement, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, Foolscap, 16K, kartolinë, skedë, zarf (COM10, DL, C5, Monarch), madhësi të posaçme: min. 76.2 x 127 mm maks. 216.0 x 355.6 mm.

  Sirtari shumëfunksional:
  A4, A5, A5 (horizontal), B5, Legal, Letter, Executive, Statement, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, Foolscap, 16K, kartolinë, skedë, zarf (COM10, DL, C5, Monarch), madhësi të posaçme: min. 76.2 x 127 mm maks. 216.0 x 355.6 mm.
 • Pesha e materialit
  Kaseta: 60 deri 163 g/m² (deri në 200 g/m² me letër të veshur)
  Sirtari shumëfunksional: 60 deri 163 g/m² (deri në 200 g/m² me letër të veshur)
 • Printimi në dy anë
  Automatik
  Kaseta:
  A4, B5, ligjore, letër, ekzekutive, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, Foolscap, 16K
  Madhësi e posaçme - min. 182 x 257 mm maks. 216.0 x 355.6 mm
  60 deri 200 g/m²

Ndërfaqja dhe Programi kompjuterik

 • Lloji i ndërfaqes
  USB 2.0 Hi-Speed, 10BASE-T/100BASE-TX/1000Base-T, Wireless 802.11b/g/n, Wireless Direct Connection
 • Pajtueshmëria me sistemin operativ
  Windows® 11 / Windows® 10 / Windows® 8.1 / Server® 2022
  Mac OS X version 10.11 e lart
  Linux4
 • Protokolli i rrjetit
  Printo:
  TCP/IP (LPD/Port9100/IPP/IPPS/WSD)

  Menaxhimi:
  SNMPv1, SNMPv3 (IPv4, IPv6)

  Siguria: TLS1.3, IPSec, filtrim me adresë IP/Mac, IEEE802.1X, SNMPv3, SSL (HTTPS, IPPS)
  Siguria (me valë):
  Modaliteti i infrastrukturës:
  WEP(64/128 bit), WPA-PSK(TKIP/AES), WPA2-PSK(TKIP/AES)
  Modaliteti i pikëhyrjes:
  WPA2-PSK (AES)
 • Administrimi i printerit dhe softuerët
  Ndërfaqe Përdorimi në Distancë (RUI),
  Menaxhim ID Departamenti,
  Mjet i Statusit të Tonerit,
  iW Enterprise Management Console: program me bazë serveri për menaxhimin e centralizuar të një flote pajisjesh
  eMaintenance: RDS i integruar bën të mundur shërbimet eMaintenance në distancë si për shembull matjen, menaxhimin e pjesëve të konsumueshme dhe diagnostikimet në distancë.

Funksione të përgjithshme

 • Vëllimi i printimit i rekomanduar në muaj
  250 - 2,500 faqe në muaj
 • Cikli i punës
  Maks. 30,000 faqe në muaj1
 • Shpejtësia e procesorit
  800 MHz x 2
 • Memoria
  1GB
 • Paneli i kontrollit
  LCD me 5 rreshta, 3 LED (Punë, Gabime, Kursyes energjie), Butona, Tastierë numerike me 10 tasta
 • Përmasat me sirtarë (gj-th-l)
  430 mm x 418 mm x 287 mm
 • Pesha
  Afro 16,1 kg
 • Mjedisi i përdorimit
  Temperatura: 10 deri në 30ºC (50 deri në 86ºF)
  Lagështira 20 deri 80% RH (pa kondensim)
 • Energjia
  220-240V (±10%) 50/60Hz (±2Hz)
 • Konsumi i energjisë
  Maksimumi: afro 850W ose më pak
  Printim aktiv: afro 390W
  Në Pritje: Afërsisht 8,5 W e poshtë
  Fjetje: Afërsisht 0.8W e poshtë2
  Konsumi tipik i korrentit (TEC): 0.21 kWh/javë7
  Për informacion të detajuar në lidhje me rregulloren Lot26, shihni: http://www.canon-europe.com/For_Work/Lot26/index.aspx
 • Nivelet e zhurmës

  Fuqia e tingullit2
  Aktive: njëanëshe 66 dB e poshtë / dyanëshe 65 dB e poshtë
  Në pritje: I padëgjueshëm

  Trysnia e tingullit2
  Aktive: njëanëshe 52 dB e poshtë
  Dyanëshe CL 52 dB e poshtë / BW 51 dB e poshtë
  Në pritje: I padëgjueshëm

Pjesët e konsumit

 • Fishekë boje
  Fisheku 067 Black (1,350 faqe⁵)⁶
  Fisheku 067H Black (3,130 faqe⁵)⁶
  Fisheku 067 Cyan (1,250 faqe⁵)⁶
  Fisheku 067H Cyan (2,350 faqe⁵)⁶
  Fisheku 067 Magenta (1,250 faqe⁵)⁶
  Fisheku 067H Magenta (2,350 faqe⁵)⁶
  Fisheku 067 Yellow (1,250 faqe⁵)⁶
  Fisheku 067H Yellow (2,350 faqe⁵)⁶
¹ Cikli i punës përcaktohet si numri maksimal i faqeve të printuara për një muaj të vetëm me ngarkesë të lartë. Çdo përdorim mbi ciklin e rekomanduar të punës mund të pakësojë jetën e produktit.
² Emetimi i deklaruar i zhurmës në përputhje me ISO 9296.
³ Mbështeten vetëm komandat. Kërkohet drajver i palëve të treta ose printim nga aplikacioni.
⁴ Shpërndarje vetëm nga interneti.
⁵ Sipas ISO/IEC 19798.
⁶ Printeri vjen me fishekë fillestarë Black: 910 faqe, C/M/Y: 680 faqe.
⁷ Sipas US ENERGY STAR® versioni 3.0.