Printerë njëfunksionalë, me ngjyra

Canon i-SENSYS LBP630 Series

Specifikimet

Specifikimet në detaje

Specifikimet e përgjithshëm

 • Lloji i pajisjes
  Me ngjyra, laser, njëfunksional
 • Funksionet e disponueshme
  Printoni

Specifikimet e printimit

 • Shpejtësia e printimit
  Një anë: deri në 18 ppm (A4)
  Deri në 38 ppm (A5 horizontal)
 • Metoda e printimit
  Printim me dritë lazeri me ngjyra
 • Rezolucioni i printimit
  Deri në 1200 x 1200 dpi
 • Koha e ngrohjes
  Mesazhi i shfaqur i printimit gati:
  Afro 13 sekonda e poshtë nga ndezja
 • Koha e nxjerrjes së printimit të parë
  Me ngjyra afro: 10,5 sekonda ose më pak
  Mono afro: 10,4 sekonda ose më pak
 • Gjuhët e printerit
  UFRII
 • Kufijtë e printimit
  5 mm sipër, poshtë, majtas dhe djathtas
 • Funksionet e përparuara të printimit
  Printim i Sigurt
  Printoni nga pajisja e memories USB (JPEG/TIFF/PDF)
  iOS: AirPrint, aplikacion Canon PRINT Business
  Android; certifikuar nga Mopria, Canon Print Service Plug-in, aplikacion Canon PRINT Business

Përdorimi i materialit

 • Futja e letrës (standarde)
  Kasetë me 250 fletë
  Fole për futjen me dorë të 1 flete
 • Kapaciteti maksimal i futjes së letrës
  Deri në 251 fletë
 • Dalja e letrës
  100 fletë
 • Lloji i materialit
  Letër e thjeshtë, letër e ricikluar, letër e rëndë, letër e hollë, letër me ngjyra, letër e veshur, etiketë, kartolinë, zarf
 • Madhësia e materialit
  Kaseta:
  A4, A5, A5 (horizontal), B5, Legal, Letter, Executive, Statement, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, Foolscap, 16K, kartolinë, skedë, zarf (COM10, DL, C5, Monarch), madhësi të posaçme: min. 76.2 x 127 mm maks. 216.0 x 355.6 mm.

  Sirtari shumëfunksional:
  A4, A5, A5 (horizontal), B5, Legal, Letter, Executive, Statement, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, Foolscap, 16K, kartolinë, skedë, zarf (COM10, DL, C5, Monarch), madhësi të posaçme: min. 76.2 x 127 mm maks. 216.0 x 355.6 mm.
 • Pesha e materialit
  Kaseta: 60 deri 163 g/m² (deri në 200 g/m² me letër të veshur)
  Sirtari shumëfunksional: 60 deri 163 g/m² (deri në 200 g/m² me letër të veshur)

Ndërfaqja dhe Programi kompjuterik

 • Lloji i ndërfaqes
  USB 2.0 Hi-Speed, 10BASE-T/100BASE-TX/1000Base-T
  Wireless 802.11b/g/n, Wireless Direct Connection
 • Pajtueshmëria me sistemin operativ
  Windows® 11 / Windows® 10 / Windows® 8.1 / Server® 2022
  Mac OS X version 10.11 e lart
  Linux4
 • Protokolli i rrjetit
  Printo:
  TCP/IP (LPD/Port9100/IPP/IPPS/WSD)

  Menaxhimi:
  SNMPv1, SNMPv3 (IPv4, IPv6)

  Siguria: TLS1.3, IPSec, filtrim me adresë IP/Mac, IEEE802.1X, SNMPv3, SSL (HTTPS, IPPS)
  Siguria (me valë):
  Modaliteti i infrastrukturës:
  WEP(64/128 bit), WPA-PSK(TKIP/AES), WPA2-PSK(TKIP/AES)
  Modaliteti i pikëhyrjes:
  WPA2-PSK (AES)
 • Administrimi i printerit dhe softuerët
  Ndërfaqe Përdorimi në Distancë (RUI),
  Menaxhim ID Departamenti,
  Mjet i Statusit të Tonerit,
  iW Enterprise Management Console: program me bazë serveri për menaxhimin e centralizuar të një flote pajisjesh
  eMaintenance: RDS i integruar bën të mundur shërbimet eMaintenance në distancë si për shembull matjen, menaxhimin e pjesëve të konsumueshme dhe diagnostikimet në distancë.

Funksione të përgjithshme

 • Vëllimi i printimit i rekomanduar në muaj
  250 - 2,500 faqe në muaj
 • Cikli i punës
  Maks. 30,000 faqe në muaj1
 • Shpejtësia e procesorit
  800 MHz x 2
 • Memoria
  1GB
 • Paneli i kontrollit
  LCD me 5 rreshta, 3 LED (Punë, Gabime, Kursyes energjie), Butona, Tastierë numerike me 10 tasta
 • Përmasat me sirtarë (gj-th-l)
  430 mm x 418 mm x 287 mm
 • Pesha
  Afro 14,9 kg
 • Mjedisi i përdorimit
  Temperatura: 10 deri në 30ºC (50 deri në 86ºF)
  Lagështira 20 deri 80% RH (pa kondensim)
 • Energjia
  220-240V (±10%) 50/60Hz (±2Hz)
 • Konsumi i energjisë
  Maksimumi: afro 850W ose më pak
  Printim aktiv: afro 390W
  Në Pritje: Afërsisht 8,5 W e poshtë
  Fjetje: Afërsisht 0.8 W e poshtë
  Konsumi tipik i korrentit (TEC): 0.19 kWh/javë6
  Për informacion të detajuar në lidhje me rregulloren Lot26, shihni: http://www.canon-europe.com/For_Work/Lot26/index.aspx
 • Nivelet e zhurmës
  Fuqia e tingullit2
  Aktive: 66 dB ose më pak
  Në pritje: I padëgjueshëm

  Trysnia e tingullit2
  Aktive: 52 dB e poshtë
  Në pritje: I padëgjueshëm

Pjesët e konsumit

 • Fishekë boje
  Fishek 067 Black (1,350 faqe4)5
  Fishek 067H Black (3,130 faqe4)5
  Fishek 067 Cyan (1,250 faqe4)5
  Fishek 067H Cyan (2,350 faq 4)5
  Fishek 067 Magenta (1,250 faqe 4)5
  Fishek 067H Magenta (2,350 faqe 4)5
  Fishek 067 Yellow (1,250 faqe 4)5
  Fishek 067H Yellow (2,350 faqe 4)5
¹ Cikli i punës përcaktohet si numri maksimal i faqeve të printuara për një muaj të vetëm me ngarkesë të lartë. Çdo përdorim mbi ciklin e rekomanduar të punës mund të pakësojë jetën e produktit.
² Emetimi i deklaruar i zhurmës në përputhje me ISO 9296.
³ Vetëm shpërndarja në Internet.
⁴ Bazuar në ISO/IEC 19798.
⁵ Printeri vjen me fishekë fillestarë Black: 910 faqe, C/M/Y: 680 faqe.
⁶ Sipas US ENERGY STAR® versioni 3.0.