Printerë me cilësi të lartë

Canon i-SENSYS X 1861P

Specifikimet

Specifikimet në detaje

Specifikimet e përgjithshëm

 • Lloji i pajisjes
  Printer laseri
 • Funksionet e disponueshme
  Printoni

Specifikimet e printimit

 • Shpejtësia e printimit
  61ppm
 • Metoda e printimit
  Printim monokromatik me rreze lazer
 • Rezolucioni i printimit
  Deri në 1200 x 1200 dpi
 • Koha e ngrohjes
  Mesazhi i shfaqur i printimit gati:
  Afro 2 sekonda e poshtë nga ndezja
 • Koha e nxjerrjes së printimit të parë
  Mono; rreth 4,9 sekonda
 • Gjuhët e printerit
  UFRII (Ultra Fast Rendering), PCL5e1, PCL6, Adobe® PostScript3
 • Fontet
  93 fonte PCL (93 Roman, 10 fonte Bitmap, 2 fonte OCR)
  Andalé Mono WT J/K/S/T (japonisht, koreanisht, kinezishte e thjeshtuar dhe tradicionale)2
  Fonte barkodesh3
  136 fonte PostScript
 • Kufijtë e printimit
  5 mm sipër, poshtë, majtas dhe djathtas
 • Modalitet kursimi të tonerit
  N/A
 • Funksionet e përparuara të printimit
  Printim i Sigurt
  Printoni nga njësia e memories USB (JPEG/TIFF/PDF/XPS)
  Printim barkodesh4
  iOS: AirPrint, aplikacion Canon PRINT Business
  Android; certifikuar nga Mopria, Canon Print Service Plug-in, aplikacion Canon PRINT Business
  Microsoft Universal Print

Përdorimi i materialit

 • Lloji i skanerit
  N/A
 • Futja e letrës (standarde)
  Kasetë me 550 fletë
  Sirtar me shumë funksione me 100 - fletë
 • Futja e letrës (opsionale)
  Kasetë 550-fletëshe x 4 (Paper Feeder PF-J1)
  Kasetë 2,000-fletëshe (Paper Deck Unit PD-H1)
  Kaseta zarfesh 75-fletëshe (Envelope Feeder EF-B1)
 • Kapaciteti maksimal i futjes së letrës
  4.300 fletë
 • Dalja e letrës
  500-fletëshe
 • Lloji i materialit
  Sirtari shumëfunksional: Letër e thjeshtë, letër e ricikluar, letër e rëndë, letër e hollë, letër me ngjyra, letër e veshur, me shpim paraprak, me kokë, kartolinë, zarf
  Kaseta: Letër e thjeshtë, letër e ricikluar, letër e rëndë, letër e hollë, etiketë, letër me ngjyra, letër e veshur, me shpim paraprak, me kokë
 • Madhësia e materialit
  Kasetë (Standarde):
  A4, A5, A5 (horizontal), A6, A6, B5, B6, Legal, Letter, Executive, Statement, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, ILGL, GLGL, Foolscap, madhësi të posaçme: min. 99 x 148 mm maks. 216.0 x 355.6 mm.

  Sirtari shumëfunksional:
  A4, A5, A5 (horizontal), A6, B5, B6, Legal, Letter, Executive, Statement, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, ILGL, GLGL, Foolscap, Index. Envelope (COM10, No10, Monarch, C5, DL),Custom sizes: Min. 76.2 x 127 mm Max. 216.0 x 355.6 mm.

  Kasetë (Opsionale):
  A4, A5, A5 (horizontal), A6, A6, B5, B6, Legal, Letter, Executive, Statement, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, ILGL, GLGL, Foolscap, madhësi të posaçme: min. 99 x 148 mm maks. 216.0 x 355.6 mm

  Mbushëse zarfesh (opsionale):
  Zarf (COM10, No10, Monarch, C5, DL)
 • Pesha e materialit
  Kaseta (standarde dhe opsionale): 60 deri në 135 g/m²
  Mbushëse zarfesh (opsionale): 80 deri 100 g/m2
  Sirtar shumë funksional: 60 deri në 199 g/m²
 • Printimi në dy anë
  Automatik
  Kaseta:
  A4, A5, B5, Legal, Letter, Executive, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, ILGL, GLGL, Foolscap, F4A, 16K
  Madhësi e posaçme - min. 148 x 210 mm maks. 216 x 355.6 mm
  60 to 120 g/m2

Ndërfaqja dhe Programi kompjuterik

 • Lloji i ndërfaqes
  USB 2.0 Hi-Speed, 10BASE-T/100BASE-TX/1000Base-T, Wireless 802.11b/g/n, Wireless Direct Connection
 • Pajtueshmëria me sistemin operativ
  Windows® 11 / Windows® 10 / Windows® 8.1 / Server® 2022 / Server® 2019 / Server® 2012R2 / Server® 2012 / Server® 2008R2 / Server® 2008, Mac OS X version 10.12 e lart, Linux5
 • Protokolli i rrjetit
  Printo:
  TCP/IP (LPD/Port9100/IPP/IPPS/FTP/WSD)

  Menaxhimi:
  SNMPv1, SNMPv3 (IPv4,IPv6)

  Siguria: TLS1.3, IPSec, filtrim adresash IP/Mac, IEEE802.1X, SNMPv3, SSL (HTTPS, IPPS), mbështetje rrjeti dysh
  Siguria (me valë):
  Modaliteti i infrastrukturës:
  WEP(64/128 bit), WPA-PSK(TKIP/AES), WPA2-PSK(TKIP/AES), WPA3-SAE (AES), WPA-EAP (AES), WPA2-EAP (AES), WPA3-EAP (AES)
  Modaliteti i pikëhyrjes:
  WPA2-PSK(AES)
  Modaliteti i Wi-Fi Direct:
  WPA2-PSK (AES)
 • Administrimi i printerit dhe softuerët
  Ndërfaqe Përdorimi në Distancë (RUI),
  Menaxhim ID Departamenti,
  Mjet i Statusit të Tonerit,
  iW Enterprise Management Console: program me bazë serveri për menaxhimin e centralizuar të një flote pajisjesh
  eMaintenance: RDS i integruar bën të mundur shërbimet eMaintenance në distancë si për shembull matjen, menaxhimin e pjesëve të konsumueshme dhe diagnostikimet në distancë.
  Sistemi i dorëzimit të përmbajtjes: Platforma e serverit mundëson përditësimin automatik të firmuerit në pajisje.
  Pajtueshmëri me uniFLOW online / uniFLOW online Express / uniFLOW

Softueri dhe menaxhimi i printerit

 • Gjurmimi dhe raportimi
  N/A
 • Mjetet e menaxhimit në largësi
  N/A
 • Softueri i skanimit
  N/A
 • Mjetet e optimizimit
  N/A
 • Platforma
  N/A
 • Botimi i dokumentit
  N/A

Funksione të përgjithshme

 • Vëllimi i printimit i rekomanduar në muaj
  3,000 - 16,000 faqe në muaj
 • Cikli i punës
  Maks. 420,000 faqe6
 • Shpejtësia e procesorit
  1,6 GHz x 2
 • Memoria
  2 GB
 • Memoria
  32GB eMMC (hapësira e lirë: 15GB)
 • Paneli i kontrollit
  5 Line LCD, 5 LED (Online, Gati, Mesazh, Punë dhe Kursim energjie), Butonat, tastierë me 10 numra
 • Përmasat me sirtarë (gj-th-l)
  430 mm x 464 mm x 370 mm
 • Hapësira e instalimit (Gj x Th x L)
  N/A
 • Pesha
  20 kg
 • Mjedisi i përdorimit
  Temperatura: 10 deri në 30ºC (50 deri në 86ºF)
  Lagështira 20 deri 80% RH (pa kondensim)
 • Energjia
  220-240V (±10%) 50/60Hz (±2Hz)
 • Konsumi i energjisë
  Maksimumi: afro 1500 W e poshtë
  Aktiv: Përafër. 771,49 W e poshtë
  Në Pritje: Afërsisht 13,69 W e poshtë
  Fjetje: Afërsisht 1,0 W e poshtë
  Konsumi tipik i korrentit (TEC): (TEC) 0.61kWh/javë
  Për informacion të detajuar në lidhje me rregulloren Lot26, shihni: http://www.canon-europe.com/For_Work/Lot26/index.aspx
 • Nivelet e zhurmës
  Fuqia akustike7
  Aktiv: Njëanëshe 70 dB e poshtë
  Dyanëshe 71 dB e poshtë
  Pasiv: I padëgjueshëm8
  Presioni akustik9
  Aktive: 55 dB e poshtë
  Pasiv: I padëgjueshëm10

Pjesët e konsumit

 • Fishekë boje
  TONER T15 me të zezë (42,000 faqe11)

Aksesorë dhe opsione

 • Artikujt
  Paper Feeder PF-J1 (kasetë 550-fletëshe) x 4
  Paper Deck Unit PD-H1 (kasetë 2,000-fletëshe)
  Envelope Feeder EF-B1 (kasetë mbushëse zarfesh)
  Barcode Printing Kit-D1 (Bën të mundur printimin e barkodeve)
  PCL Font Set-A1 (Bën të mundur printimin Unicode në SAP dhe mbështet fontin Andale)
  MiCard Multi (Lexues karte për identifikim me RFID ose karta magnetike uniFLOW)
  MiCard Plus (Lexues karte për identifikim me RFID ose karta magnetike uniFLOW)
 1. Nuk ofrohet program drejtues për Canon PCL5e, por komandat PCL5e mbështeten në pajisje.
 2. Aksesor - nevojitet PCL FONT SET-A1E
 3. Kërkohet aksesori - Barcode Printing Kit-D1
 4. Kërkohet aksesori - Barcode Printing Kit-D1
 5. Shpërndarja vetëm në ueb. Softueri drejtues do të jetë i disponueshëm në gjysmën e dytë të vitit 2022
 6. Cikli i punës përcaktohet si numri maksimal i faqeve të printuara për një muaj të vetëm me ngarkesë të lartë. Çdo përdorim mbi ciklin e rekomanduar të punës mund të pakësojë jetën e produktit
 7. Emetimi i zhurmës i deklaruar në përputhje me ISO 9296
 8. I padëgjueshëm do të thotë se niveli i fuqisë së emetimit të zërit për një person në afërsi është më i ulët se standardi absolut për zhurmën në sfond sipas ISO 7779
 9. Emetimi i zhurmës i deklaruar në përputhje me ISO 9296
 10. I padëgjueshëm do të thotë se niveli i fuqisë së emetimit të zërit për një person në afërsi është më i ulët se standardi absolut për zhurmën në sfond sipas ISO 7779
 11. Bazuar në ISO/IEC 19752