Printerë njëfunksionalë bardhezi

Canon i-SENSYS X 1238i II

Specifikimet

Specifikimet në detaje

Specifikimet e përgjithshëm

 • Lloji i pajisjes
  Funksion njësh laseri bardhezi
 • Funksionet e disponueshme
  Printoni

Specifikimet e printimit

 • Shpejtësia e printimit
  Njëanëshe:
  Deri në 38 ppm (A4)
  Deri në 63,1 ppm (A5 horizontal)

  Dyanëshe:
  Deri 31.9 ipm (A4)
 • Metoda e printimit
  Printim monokromatik me rreze lazer
 • Rezolucioni i printimit
  Deri në 1200 x 1200 dpi
 • Koha e ngrohjes
  Afro 14 sekonda ose më pak nga ndezja
 • Koha e nxjerrjes së printimit të parë
  Afro: 5.5 sekonda e poshtë
 • Gjuhët e printerit
  UFRII, PCL 5e1, PCL6, Adobe® PostScript3
 • Fontet
  45 fonte PCL, 136 fonte PS
 • Kufijtë e printimit
  5 mm sipër, poshtë, majtas dhe djathtas
 • Funksionet e përparuara të printimit
  Printim i Sigurt
  Printoni nga pajisja e memories USB (JPEG/TIFF/PDF)

  Printim barkodesh2
  Printim nga reja kompjuterike*: uniFLOW Online, Dropbox, GoogleDrive, OneDrive (PDF/JPEG)
  iOS: AirPrint, aplikacion Canon PRINT Business
  Android: i certifikuar për Mopria, program Canon PRINT Business, modul Canon Print Service

  * Nevojitet abonim në uniFLOW Online ose shërbime pale të tretë

Përdorimi i materialit

 • Futja e letrës (standarde)
  Kasetë me 250 fletë
  Sirtar me shumë funksione me 100 - fletë
 • Futja e letrës (opsionale)
  Kasetë me 550 fletë
 • Kapaciteti maksimal i futjes së letrës
  900 fletë
 • Dalja e letrës
  150 fletë
 • Lloji i materialit
  Letër e thjeshtë, letër e ricikluar, letër e rëndë, letër e hollë, letër me ngjyra, letër e veshur, etiketë, kartolinë, zarf
 • Madhësia e materialit
  Kaseta:
  A4, A5, A5 (horizontal), B5, Legal, Letter, Executive, Statement, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, Foolscap, 16K, kartolinë, skedë, zarf (COM10, DL, C5, Monarch), madhësi të posaçme: min. 76.2 x 127 mm maks. 216.0 x 355.6 mm.

  Sirtari shumëfunksional:
  A4, A5, A5 (horizontal), B5, Legal, Letter, Executive, Statement, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, Foolscap, 16K, kartolinë, skedë, zarf (COM10, DL, C5, Monarch), madhësi të posaçme: min. 76.2 x 127 mm maks. 216.0 x 355.6 mm.
 • Pesha e materialit
  Kaseta: 60 deri 163 g/m² (deri në 200 g/m² me letër të veshur)
  Sirtari shumëfunksional: 60 deri 163 g/m² (deri në 200 g/m² me letër të veshur)
 • Printimi në dy anë
  A4, Legal, Letter, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLGL, Foolscap
  Madhësi e posaçme - min. 210 x 279.4 mm maks. 216.0 x 355.6 mm
  60 to 120 g/m2

Ndërfaqja dhe Programi kompjuterik

 • Lloji i ndërfaqes
  USB 2.0 Hi-Speed, 10BASE-T/100BASE-TX/1000Base-T, Wireless 802.11b/g/n, Wireless Direct Connection
 • Pajtueshmëria me sistemin operativ
  Windows® 11/ Windows® 10 / Windows® 8.1 / Server 2019 / Server 2016 /Server 2012R2 / Server 2012 / Server 2008R2 /Server 2008
  Mac OS X (10.11 e lart)
  Linux
 • Protokolli i rrjetit
  Printim: TCP/IP (LPD/Port9100/IPP/IPPS/WSD)
  Menaxhimi: SNMPv1, SNMPv3 (IPv4, IPv6)
  Siguria: TLS1.3, IPSec, filtrim me adresë IP/Mac, IEEE802.1X, SNMPv3, SSL (HTTPS, IPPS)

  Siguria (me valë):
  Modaliteti i infrastrukturës: WEP (64/128 bit), WPA-PSK (TKIP/AES), WPA2-PSK (TKIP/AES)
  Modaliteti i pikëhyrjes: WPA2-PSK (AES)
 • Administrimi i printerit dhe softuerët
  Ndërfaqe Përdorimi në Distancë (RUI),
  Menaxhim ID Departamenti,
  Mjet i Statusit të Tonerit,
  iW Enterprise Management Console: program me bazë serveri për menaxhimin e centralizuar të një flote pajisjesh
  eMaintenance: RDS i integruar bën të mundur shërbimet eMaintenance në distancë si për shembull matjen, menaxhimin e pjesëve të konsumueshme dhe diagnostikimet në distancë.
  Universal Log-in Manager / uniFLOW online / uniFLOW online Express / uniFLOW compatibility / Application Library

Funksione të përgjithshme

 • Shpejtësia e procesorit
  800 MHz x 2
 • Memoria
  1GB
 • Paneli i kontrollit
  Ekran 12.7 cm LCD me prekje, me ngjyra
 • Përmasat me sirtarë (gj-th-l)
  438 mm x 373 mm x 312 mm
 • Pesha
  Afro 9.2 Kg (pa tonerin)
 • Mjedisi i përdorimit
  Temperatura: 10 deri në 30ºC (50 deri në 86ºF)
  Lagështira 20 deri 80% RH (pa kondensim)
 • Energjia
  220-240V (±10%) 50/60Hz (±2Hz)
 • Konsumi i energjisë
  Maksimumi: afro 1 330 W
  Në Pritje: Afërsisht 9 W
  Modaliteti i fjetjes: Afërsisht. 0,9 W
  Konsumi tipik i elektricitetit (TEC): 0,33 kWh/javë (230 V)3

  Për informacion të detajuar në lidhje me rregulloren Lot26, shihni: http://www.canon-europe.com/For_Work/Lot26/index.aspx
 • Nivelet e zhurmës
  Presioni zanor*1:
  Aktiv: 54 dB
  Pasiv: i padëgjueshëm*2

  Fuqia zanore*1:
  Aktiv: 68 dB
  Pasiv: i padëgjueshëm*2

  *1 Emetimi i zhurmës i deklaruar në përputhje me ISO 9296.
  *2 I padëgjueshëm do të thotë se niveli i fuqisë së emetimit të zërit për një person në afërsi është më i ulët se standardi absolut për zhurmën në sfond sipas ISO 7779.

Pjesët e konsumit

 • Fishekë boje
  TONER T08 (11,000 faqe)4

Aksesorë dhe opsione

 • Artikujt
  Cassette Feeding Module-AH1
 1. Nuk ofrohet drejtues Canon PCL5e, por mbështeten komandat PCL5e në pajisje.
 2. Aksesor - nevojitet Barcode Printing Kit-E1E.
 3. Sipas US ENERGY STAR® versioni 3.0.
 4. Bazuar në ISO/IEC 19752.